Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

ayy benim moral depolayan lillym hepimizi incecik yapacak diyetisyenlerin ustası lillym gelmişşşş:) ya ama tartıda baya çok çıktım canım yaaa

ay aman da aman... benm agzı bal damlayan arkadasım yine döktürmüş
bişeyi 40 defa soylersen olurmuş hadi inşallah diyetisyen oldugumu da görürüm de seninle paylaşmak nasip olur

bn tartıda aynıyım Allaha şükür de işte bir de negatifleşse...
hep aynı:)
ama yılmak yok, yıkılmadık ayaktayız, dertlerle de başbaşa değil birlikte aşacagız

olacak tatlım olacak kuş gibi yapacaksın beni adriana limacım obur kalacak komplekse girecek yanımda:d benim de negatifleşiyor ama ertesi gün aynen geri geliyor:S bi takıldım sorma 70.7 70.8 gidip geliyorum o arada:S

günaydınnnnnnnnnn tatlı şeylerrrrrrrrrrrr:) ben bu sabah y,ne 70.5 olarak uyandım demek ki makarnayı hüp diye içime çekmeseydimdaha zayıf olacaktım ama olsun buna da şükür yarını bekleyelim ve görelim diyorum sizler ne alemdesinizz??:)

Günaydın artık 7'li rakamlardan 6'lılara geçiceksin az kaldı. Belki yarın ne dersin hoş olmaz mı?

tebrikler avukathanim :) olsun olsun az olsun yagdan olsun :)) 60'lara inmen yakindir :))

Günaydın artık 7'li rakamlardan 6'lılara geçiceksin az kaldı. Belki yarın ne dersin hoş olmaz mı?

speedyyy ağzından bal değil bilimum tatlı şeyler akıyor inşallaaaah çok isterim yarın artık 6lı rakamları görmeyi ama zor sanırım. pazar günü görsem de razıyım:) 68 bana çok yakışıyordu biliyor musun ama ona rağmen L ya da M(bazen) giyebiliyordum. ama ben M-S arasında olmak istiyorum çünkü kilo almaya çok müsaitim ve zaten ilerde hamile kalınca vs alıcam kilo şimdiden dal gibi olayım bari hayatmda bir kere :))

ne yedin naptın anlat çabuk bugün diyet için sağlam ama vucut için kalorisi az şeyler yicekssin sözz müüüü?:)

ivittt menüyü alalım :)

canlarımmm ben 70.3 müşüüüüm:)))) demin speedynin günlüğünde çorap bile farkettiriyor diyince üstümdeki herşeyi çıakrıp tartıldım ben 500 gr zannederken onlar 700 gr ağırlığındaymış dolayısıyla 70.3 olarak karşınızdayım:) hemen menümü yazayımmm:)
sabah: 500cc su+ 1 kk peynirle yapılmış yağsız omlet+1 orta boy domates 3 adet yeşil zeytin 1,5 dilim ekmek
ara: 1 bardak süt 5 adet badem:)

maşallah maşallah, Allah devamını getirsin inşallah
iyi, güçlü bi kahvaltı valla ben bu kadar yiyemiyorum aslında yesem verecem de...

aynen yaaaa..... hayatımda bi kerecik olsun 36 bedene sığayım tek dileğim bu...
evlendikten sonra zten zor görürüm bari gencecik, bekar biriyken görebileyim yaaaaaaa....
hedefimiz bu olsun bari....

Son düzenleme:

tatlımmm yaa olacak merak etmee:) ben sana bişey soracaım şimdi evd az yağlı makarna var. tel şehriye çorbası var bi de. ben çorba sevmiyorum o yüzden 3-4 tatlı kaşığı yoğurtla makarnayı yersem olur mu?

bir kase çorba=2 kepçe çorba=1 dilim ekmek (genelde 1 kepçeyle 1 kase karıştırılır düzeltme fırsatı doğmuşken paylaşayım istedim)
2 kaşık makarna=1 dilim ekmek
4 kaşık makarna=2 dl ekmek
yanına bir bardak ayran veya1 kase yoğurt ya da cacıkla harika olur
imkanın varsa sebze de yersen daha harika olur
afiyet olsun cnm

Son düzenleme:

sebze malesef canım yok ama bakayım et falan varsa onu yerim bilgilendirme için sağol
naptım biliyor musunuz 70.3 olduğumu anlayınca çok tatlı fuşya bi topuklu ayakkabım var onları giydim evdeki bütüüüün elbiselerimi denedim. trendyoldan mila markasından bi elbise almıştım uçuk pembeydi ilk geldiği zaman haziranmıydı neydi zayıflayacağım demiştim ama tabi hayaldi şimdi bir giydim 2 kilo bile o kadar farkettirmiş ki evdekiler hayran hayran baktılar. hızımı alamadım doğum günümde üzerime zor olan bi başka elbisemi giydim müthiş durdu. 10 temmuzda düğünü olan bi tanıdığımız vardı onun düğününde giydiğim elbiseden simitlerim fışkırıyordu şimdi gözüken tek şey bel kıvrımım:) aşırı mutluyum iyi ki varsınız yahuuu:)

ayyyyyyyy ne güzel okurken bile insanın içi kıpır kıpır oluyor
inşallah ben de boyle içine giremediğim kıyafetlere olurum
ben de bayramda 60-62kilo iken aldığım 70ken bile içine bi şekilde girdiğim bi pantalonum var onu denedim
bacaklardan hafif sıksa da girdim ama göbekten kapanmadı
dedim ki ilk hedefim bunun içine sığmak olsun ki geçen yaz giyiyordum onu ztn 1 yılda 8 kilo almışım 5 aydır da aynıyım işte bi ara diyetisyende 77-78i görmüştüm o yani...
ama yılmıyorum gireceğim onun içine de daha darlarına da....
2 kilo bu kadar fark ettiğine göre geri kalan kilolar gidince kimbilir ne güzel bi kız olacan...
hadi inşallah...

en büyük isteğim dapdar bi siyah deri pantalon üzerine hafif uzun bi bluz onun üzerine de siyah bi ceket giymek altına da topuklu siyah ayakkabılar. ahhh ah:)atiye giyiyor ya ne güzel yakışıyor 16 aralıkta 3. yılımızı kutlayacağız sevgilimle o akşam giyeceğim inşallah. ama şunu söyleyeyim siz olmasydınız olmazdı!!!! cidden yapamazdım. başlar başlar bırakırdım yine.
bu arada öğlen yemeğim: 3 kaşık az yağlı makarna + 2 tatlı kaşığı bol pulbiberli yarım yağlı yoğurt + 1 kaşık et kavurması
ben yemeklerin öncesinde 500 cc su içiyorum ki tok tutsun diye hakikaten de azcık yesem de şişmiş gibi hissediyorum kendimi:)

canım sen neden birden öyle kilo aldın? ben lise2deyken 68 kiloydum boyum bu kadar değldi. 8. sınıfta 64tüm. yani hep hep hep çok şişmandım :S birden alamadım yani kililoarı.

zevkiniz gerçekten çok güzelmiş ben de siyah hastası biriyim eminim ki yıldönümünüzde çok güzel olacaksınız zevkli birine benziyorsunuz :) umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…