- Konu Sahibi avukathanim
-
günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı:d) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.
Nasılsınız bakalım bugünnn ben çok mutluyum artık aralık geldii:)
günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.
nasılsınız bakalım bugünnn ben çok mutluyum artık aralık geldii:)
günaydın canlarım
bugünkü kahvaltım: 1 dilim organik tam buğday unu ekmeği(öyle geçiyor adı) 1 kk peynir 1 domates 3-4 adet zeytin belki yumurta da yaparım bilemiyorum.
günaydın canlarım
ahahahah kendimi çete lideri gibi hissettim bi açıklama yaptım sonra herkes başlamış dövmeye :) yaa nasıl oluomuşşş bak abartı kaçamak yaparsan abartı yorum yaparız heee sen istedin dövün dedin vurun dedin:) dilimize düşmee heee:) ama dün güzel yemişsiin afferinnn arkadaşıma hep böylee devam etde bizde seni örnek alalımm ölmek var dönmek yok sağlıklı beslenmeden:) tabi arasıra kaçamaklarda olabilir:)
kız siz neymişsiniz maşallahheeee kendi kaşındı anacım. Lilyde bana kızıyor. Yok öle şey valla kusura bakmayın.
Pempişim bizde güzel örgütlendik yani. Bundan sonra böyle. Biz tüü kaka olalım. Lily gelsin moral versin. Melek olsun :))
Ama dünü beğendim.Kız korkmuş yemek yemeğe resmen. Ama buda az olmuş kuzum sende ölçüyü tuttur ama aaaaa
hahahahhahaha
canlarımmmmdün aşırı moralim bozuktu benim hani 71.3 çıkmıştım ya ben sonra 3 gün 72 çıktım hep ama aşırı moralsizdim dedim artık diyet falan yapmayacağım bu ne be dedim:d
sonra bu sabah tartıldım yine 71.5lerdeyim:) bu sabah yine bi azimle istekle başladım:) hemen yediklerimi yazıyorum dünkü menüme yaptığınız yorumları da okudum sevgili minikim skinny lilly pembepalto hepinizi seviyorumm:)
sabah kahvaltım: 1 kk peynir 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 domates 1 dilim tambuğday unu ekmeği 2 bardak çay:)
ara: 1 kase yoğurt yiyeceğimmm:))
canlarımmmmdün aşırı moralim bozuktu benim hani 71.3 çıkmıştım ya ben sonra 3 gün 72 çıktım hep ama aşırı moralsizdim dedim artık diyet falan yapmayacağım bu ne be dedim:d
sonra bu sabah tartıldım yine 71.5lerdeyim:) bu sabah yine bi azimle istekle başladım:) hemen yediklerimi yazıyorum dünkü menüme yaptığınız yorumları da okudum sevgili minikim skinny lilly pembepalto hepinizi seviyorumm:)
sabah kahvaltım: 1 kk peynir 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 domates 1 dilim tambuğday unu ekmeği 2 bardak çay:)
canııııııımmmm ben de seni seviyorum sen olmayınca bana kim ansiklopedi diyecekcanlarımmmmdün aşırı moralim bozuktu benim hani 71.3 çıkmıştım ya ben sonra 3 gün 72 çıktım hep ama aşırı moralsizdim dedim artık diyet falan yapmayacağım bu ne be dedim:d
canıııııııımmmmmm sağol tatlımcanlarımmm meğer regl olacakmışım:) oldum karın ağrısıyla savaşıyorum:) dün gece acayip kötü bişey yaptım ama neyseki bugün çıkardım acısını:) burayı biraz ihmal ettim sanırım eskisi gibi bakamıyorum toplayamıyorum kafamı neden bilmiyorum bi ara verince bi daha olmuyor mu ki onu da anlamadım. siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım ama regl oldugum için cnım çok atlı istiyor ben de azıcık nutella yedim sabah:) kızmayın bana önerilerinizin hepsini aklımda tutuyorum ve kaçamaklarımı da masum hale getiriyorum sizi seviyorummm:)
lilllllyiimmmmm ben seni bırakır mıyım en şeker ansiklopedim:)
selamlarrr düzensiz bir insan olarak ben geldim yine nasıl bakalım moraller _?? ben bu haftanın bi an önce geçip bitmesini istiyorum çok somurtuk başladım haftaya berbar berbatama diyete devaaaam sizler nasılsınız bakalım??
:) ya canım ben ikiz olduğumuzu düşünmeye başladım. sen regli oldun ardından ben de oldum. bugün o kadar somurtuk ve mutsuz bir ruh hali içindeyim ki, insanlar benimle iletişime geçmeye çabalıyorlar, ben onları tersliyorum. kimseyle konuşasım yok.. sabah biraz erken uyanmak zorunda kaldım, acaba ondan mıdır diye düşünüyordum ki senin yazını okudum :)
aynen diyete devam..
aynen canım yaa geçsin artık şu haftaaama haklısın diyete devam ben tatlıları indirsem de mideye devam
sabah: 1 domates 1 kk peynir 5 adet zeytin 2 dilim ekmek
ara: yok
öğlen 1 tabak kuru fasülye 1.5 dilim ekmek
ara: 10 adet bolero gofret!!!(yaklaşık 180 kalori!!!)
akşam: 10 adet küçükbalık:) brokoli, salata
bugünkü menüm bu iekilde sizde nasıl bakalım moraller??
şimdilik fena gitmiyorsun yani gofreti yok sayıyorum ona göre....sabah: 1 domates 1 kk peynir 5 adet zeytin 2 dilim ekmek
ara: yok
öğlen 1 tabak kuru fasülye 1.5 dilim ekmek
ara: 10 adet bolero gofret!!!(yaklaşık 180 kalori!!!)
akşam: 10 adet küçükbalık:) brokoli, salata
bugünkü menüm bu iekilde sizde nasıl bakalım moraller??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?