- Konu Sahibi avukathanim
-
Canim aldim oklavami geliyorummmmmmm
menunu elestirmekten cok sana tavsiyelerden bulunmak istiyorum... yani kaendimce...
1--- sabah kavaltisinda yumurtayi eksik etmemeni tavsiye ediyorum bu senin gun icinde daha tok tutacak ustelik protein kh degeri 0 oldugu icin kilo yapmaz
2--- oglen inegol kofte yemisin cok guzel ama yanina salata koymamisin salata cok onemli ekmek gereksiz olmus bir dilim deyip gecme kh degeri ck yuksek ve karbonhitrat yedikce diger ogunlerde de kacirma olasiligin dahada artar sadece sabahlari tuket oda iki dilimi gecmesin
3--- aksama diyecek soz birakmamisin tamamen yanlis zamanlama keske onu oglen yeseydin gun icinde yakma olasiligin daha yuksekti tabiki arasira yapilacak kacamaklar ama bunu mumkunse haftada birgun ve erken saatlerde yap...
4---simdilik bu kadar yeter be sekerim arada bir cikarim yine klavami
canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mi
hoşbulduk tatlımm:) inşallah dediğin gibi olur da çabuk giderler:)
bugün yediklerim berbatımsı
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin
ara:yok
öğlen: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek domates bol acı 1 ayran
ara:nescafe (!!!!!)
akşam: yarım çiğköfte dürüm aşırı acılı ve ayran.(!!!!!!!!!!!!!)
hadi dayakları alayım:)
canımm tavsiyelerin için çok teşekkürler. birden diyet moduna giremedim sanırımama senin dediğin doğru çıktı aldığım 2 kilo baya çabuk gideceğe benziyor çünkü şimdi tartıda düne gre 700 gr daha az çıktım:)
hemen sabah kahvaltımı yazayım: 1 dilim kepek ekmeği 1 yumurta 1 domates 1 kk peynir 3 siyah 2 yeşil zeytin :)
canım dün giremedim ama takipteyim unutma!!!!!canım ekmek yemiyordum ama poff yani bugün yediklerimi söyleyeceğim anlayacaksın yemişim mi yememişim mi
hoşbulduk tatlımm:) inşallah dediğin gibi olur da çabuk giderler:)
bugün yediklerim berbatımsı
sabah: 1 dilim ekmek 1 domates 1 kk peynir 3 yeşil 2 siyah zeytin
ara:yok
öğlen: 8 adet inegöl köfte 1 dilim ekmek domates bol acı 1 ayran
ara:nescafe (!!!!!)
akşam: yarım çiğköfte dürüm aşırı acılı ve ayran.(!!!!!!!!!!!!!)
hadi dayakları alayım:)
alacanın dediklerine kısmen katılıyorum ama tamamen değil çünkü bildiğim kadarıyla sen Karatay diyeti yapmıyorsun o yuzden de bu karbonhidrat, protein, yağ gibi besinlerle çok fazla kafanı bulandırmamak gerekirCanim aldim oklavami geliyorummmmmmm
menunu elestirmekten cok sana tavsiyelerden bulunmak istiyorum... yani kaendimce...
1--- sabah kavaltisinda yumurtayi eksik etmemeni tavsiye ediyorum bu senin gun icinde daha tok tutacak ustelik protein kh degeri 0 oldugu icin kilo yapmaz
2--- oglen inegol kofte yemisin cok guzel ama yanina salata koymamisin salata cok onemli ekmek gereksiz olmus bir dilim deyip gecme kh degeri ck yuksek ve karbonhitrat yedikce diger ogunlerde de kacirma olasiligin dahada artar sadece sabahlari tuket oda iki dilimi gecmesin
3--- aksama diyecek soz birakmamisin tamamen yanlis zamanlama keske onu oglen yeseydin gun icinde yakma olasiligin daha yuksekti tabiki arasira yapilacak kacamaklar ama bunu mumkunse haftada birgun ve erken saatlerde yap...
4---simdilik bu kadar yeter be sekerim arada bir cikarim yine klavami
o inegöl köfteler kızartmamı zaten sayısı fazla bide kızartmaysa manalı bi afferini yapıştırırım hemen:)çiğköfteyide keşke lavaşsız yeseydn bol yeşillikle neyse artık yapcak bişey yok bende cok severim çiğköfte:) neyse bu rejime alışma süreciydi bgn daha dikkatli olcannn demiyyy yoksa bu alışma süreçlerin devam ederse hepimiz zayıflıcaz sen öyle kalcan:) ahada bu laf çok ağır oldu:) hadi sana güveniyorummm
canim benim harikasin kim tutar seni hadi bugun gunun devaminida kavalti gibi guzel bitirirsen yarinda eksileri gorursun ....
canım dün giremedim ama takipteyim unutma!!!!!
sabah ekmeği az yemiş olman gün içinde ölçüyü kaçırmana neden olmuş maalesef
sanırım hala diyet moduna giremedin
sabah yorumumu dün yapmıştım
öğlen köfteyi fazla abartmışsın, ekmek de ekstra onu yemene gerek yoktu ayran süper ama salata eksik
akşam da keza aynı salata yok dürüm yemişsin
canım afiyet olsun ama onca diyetsiz rahat günden sonra birden diyet moduna alıştıramadın kendini çok bariz ortada
önce beynini alıştır vücut nasılsa alışır, sen ne verirsen onu yer
uzun bir aradan sonra geldiğin için dayak yok ama şimdilik ona göre...
alacanın dediklerine kısmen katılıyorum ama tamamen değil çünkü bildiğim kadarıyla sen Karatay diyeti yapmıyorsun o yuzden de bu karbonhidrat, protein, yağ gibi besinlerle çok fazla kafanı bulandırmamak gerekir
tabii bilgi paylaştıkça artar ama belli kalıplarda diyetlerin kurallarına bağlı kalmadığın için detaylarla boğmayacagım seni
çünkü bnm de yaptığım diyet böyle ince hesaplar gerektiriyor ve ben de öğrenmeye çalışıyorum
ama yorum yaparken genel düşünmeye ve ona göre yorum yapmaya çalışıyorum
daha önce dediğin eski lily'i özledim derken de ne demek istediğini biraz anladım sanırım
ben çok sert eleştiriler yapıyordum ama dozu biraz hafiflettim çünkü aramıza yeni katılan arkadaslarımız var ve onları ilk günlerden sert şekilde elştirip kaçırmak istemediğimden biraz daha genel yorum yapıyorum sonucta diyet motivasyon gerektiren, sabır gerektiren bir süreç
diyetime gelince de 10 gun daha devam edeceğim çünkü dr. kontrolum var bakalım ne kadar etkili olacak kan değerlerimde bu diyet ama bu bana biraz sıkı geldi yani ekmek yok sabah hariç, pirinç, patates, muz yok ben muzu, sarmayı çok severim hele ki Muharrem ayına girdik aşure hastasıyımdır bakalım aşureye kadar bu diyete katlanacağım biraz daha...
Hepimiiiiz çıtır olucaaaaz avukatcım hariiiç.
Kız hem kılo aldım dıyorsun hemde 8 kofte yıyorsun. 30-40 gr et hakkın var tatlım. Fazlazı yooooook.
Sonrada nıye gelmıyorsun gunlugume dıyor.geldik işte. Kızayım dıye cagırmıs megersem.
keyfi bilir vallaaaa.. hergün yazar 3 gr peynir yedim. 8 gr ekmek yedim. 1 corba kaşıgının 3/2 sınden bir damla daha fazla corba içtim. 1.5 damla limon sıktım. AÇIIIIIIIIIIIIIM... diye.
ama nedeeen bugunler yüzünden.
tamam biliyorum avukat hanımın günlüğüne girmem engellendii. tamam anlaşıldı,çıkıyoruuum. :113:
yaaa ben de zayıflayacağım tammbozmayacağım rejimi kaçamak yapmayacağım (
yarına göremem de inşallah haftanın sonuna doğru olur:8 bi de benim için 68 çok zor olacak sanırım
evet canım ne karatay ne monti hiç bişey yapmıyorum ben çok da anlamıyorum zaten ama yediğim şeylerin kalorilerini hesaplayarak diyet yapmaya çalışıyorum. bence gerek de yok bu tip diyetleresadece yeterli derecede herşeyden az az yemek gerek:) az az sık sık yemek bana göre bulunmuş en iyi formül :) yorumlarında da bana vur kır parçala canım beni kendime getir bak herkes zyıflaycak ben kalcam şişirilmiş dana gibi
Hepimiiiiz çıtır olucaaaaz avukatcım hariiiç.
Kız hem kılo aldım dıyorsun hemde 8 kofte yıyorsun. 30-40 gr et hakkın var tatlım. Fazlazı yooooook.
Sonrada nıye gelmıyorsun gunlugume dıyor.geldik işte. Kızayım dıye cagırmıs megersem.
hahahahahah
efet yaaa hepimiz dal gibi incecik olucazzz avukathanim hala menü listesini yazıyor olacakkkkkp (ay kavgada söylenmez di mi =Pp )
artık kaçamak yok bundan sonra canım.. ona göre menünü ayarla bakimmm:117:
keyfi bilir vallaaaa.. hergün yazar 3 gr peynir yedim. 8 gr ekmek yedim. 1 corba kaşıgının 3/2 sınden bir damla daha fazla corba içtim. 1.5 damla limon sıktım. AÇIIIIIIIIIIIIIM... diye.
ama nedeeen bugunler yüzünden.
tamam biliyorum avukat hanımın günlüğüne girmem engellendii. tamam anlaşıldı,çıkıyoruuum. :113:
hahahahhahçok güldüm ya mink im.
avukatçım için çok kötü bi durum
kendine gelsen iyi olur iyce dalga konusu oldun
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzucum yaaaa
valla gelen vurmuş giden vurmuş hakikaten de...
bugun cooook az yemişsin ama hani ayranın bakiyim????
kızlar sizde avukathanımcığımı çok eleştirmişsiniz resmen kızın psikolojisini çökertmişsiniz yaaa, geldi topiğime beni kurtar diye.....
hele minikk, yasaklandım gidiyorum pankartı.... süper yani:) ona çok güldüm:)))
ama biz yeni gelenlere boyle davranırsak nolur? diyet başlamadan biter...
avukatım daha yeni gelmiş bir iki gün misafirliğin tadını çıkarsın, alışsın tekrar ortama en geç haftaya kadar düzelmezse söylenenleri hak etmiş demektir ama birazcık bence torpil geçelim ona bu hafta...tmm???? bnm güzel çıtır arkadaşlarım????
ahahahah kendimi çete lideri gibi hissettim bi açıklama yaptım sonra herkes başlamış dövmeye :) yaa nasıl oluomuşşş bak abartı kaçamak yaparsan abartı yorum yaparız heee sen istedin dövün dedin vurun dedin:) dilimize düşmee heee:) ama dün güzel yemişsiin afferinnn arkadaşıma hep böylee devam etde bizde seni örnek alalımm ölmek var dönmek yok sağlıklı beslenmeden:) tabi arasıra kaçamaklarda olabilir:)
heeee kendi kaşındı anacım. Lilyde bana kızıyor. Yok öle şey valla kusura bakmayın.
Pempişim bizde güzel örgütlendik yani. Bundan sonra böyle. Biz tüü kaka olalım. Lily gelsin moral versin. Melek olsun :))
Ama dünü beğendim.Kız korkmuş yemek yemeğe resmen. Ama buda az olmuş kuzum sende ölçüyü tuttur ama aaaaa
hahahahhahaha
ahahahah kendimi çete lideri gibi hissettim bi açıklama yaptım sonra herkes başlamış dövmeye :) yaa nasıl oluomuşşş bak abartı kaçamak yaparsan abartı yorum yaparız heee sen istedin dövün dedin vurun dedin:) dilimize düşmee heee:) ama dün güzel yemişsiin afferinnn arkadaşıma hep böylee devam etde bizde seni örnek alalımm ölmek var dönmek yok sağlıklı beslenmeden:) tabi arasıra kaçamaklarda olabilir:)
heeee kendi kaşındı anacım. Lilyde bana kızıyor. Yok öle şey valla kusura bakmayın.
Pempişim bizde güzel örgütlendik yani. Bundan sonra böyle. Biz tüü kaka olalım. Lily gelsin moral versin. Melek olsun :))
Ama dünü beğendim.Kız korkmuş yemek yemeğe resmen. Ama buda az olmuş kuzum sende ölçüyü tuttur ama aaaaa
hahahahhahaha
süpersiniz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?