Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

bozmaz mı minikim bozdu tabi inşallah yarına kilo almamış olurum. tek tesellim öğlenlen akşam arasındaki ara öğünü yapmamış olmam en azından az da olsa dengeler diye düşünüyorum

herkese iyi bayramlar dileyip bugün ne yediğimi yazayımmm:)

sabah: 1.5 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir 3 adet yeşil zeytin 1 orta boy domates baya salatalık 1 çarliston biber 1 adet haşlanmış yumurta
ara: 1 bardak yağsız süt
öğlen: 1 yuvarlak ekmek içine 1 kk peynir ve 3 dilim sucukla yaptığım tost 1 bardak ayran
ara: 2 küçük mandalina
akşam: 1 tabak yağsız kapuska 3 tatlı kaşığı bol pulbiberli yoğurt
ara: 1 küçük muz biraz patlamış mısır yağsız:)

beeeen bu sabaaaaah 70.5 idimmmm yaniiii 1.5 kilo verdimmm hepsi sizin sayenizdeee günlüğümü takip eden beni eleştiren yol gösteren moral verip güçlendiren herkese minnettarıııııım:) kilo çizelgem 2 kilo gitmiş gibi gösteriyor beceremedim 70.5 yazdım kabul etmedi uyuz!! neysee:) haber vermek istedimmm öpüyorum kocaman:)

cnm öncelikle 10 günde 1.5 kilo vermişsin tebrik ederim .gayet sağlıklı gidiyosun bence :) başarının devamını dilerim

sevgili günlüük bugün neler yedim hemen yazayım:
sabah: 1 tost ekmeğinin yarısına yaptığım 1 kk peynir ve 3 dilim salamla yağsız tost.
ara:1 bardak tarçınlı süt
öğlen: ızgara tavuk şiş
ara:yok
akşam: dışardaydık ben de arkadaşımın küçük boy patatesini yedim ve sevgilimin doğum günüydü onun pastasından yarım dilim yedim ((

günaydın günlüüük:) bu sabah yine 70.5 idim:) almadığıma şükrediyorum ben:)
neyse an itibariyle 400cc su içtimmm ardından daa yarım tost ekmeğine yapılmış yarım kk peynir ve 4 dilim sucuklu tostumu yedim. sucuklar kağıt gibiydi:)

slm inş. istediğiniz kiloya düşersiniz
bende 64 le evlendim 6 ayda 73 e cıktım psikolojım bozuldu ne yapıyorum ben dedim spora yazıldım hemen 45 gün kadar gittim 68 kiloya düştüm 3 kıloda kendiliğinden gitti oldum 65 ama eskisinden daha zayıf duruyordum vucut sıkılaşmıştı sonra yıne aldım verdim ama asla 73 olmadım en son 68 kiloyla hamıle kaldım 13 haftalık hamıleyım 2 kılo aldım şimdiye kadar 70 oldum inş. 80 i geçmem diyorum bende sevmiyorum kıloyu takıntılıyım birazda ama su an bişey yapamıyorum bebek için yemediğim şeyleri yiyorum

aslında diyetisyen kontrolünde beslenebilirsiniz hem bebeğe yararlı yiyecekler yedirir hem de size kilo yapmayacak şekilde program hazırlayabilir :) hayırlısıyla gelsin bebeğiniz inşallah:)
ben de nefret ediyorum kilolu olmaktan 79 kiloydum bir zamanlar nefret ediyorum o hlimi gördükçe fotoğraflarda hep bi göbek tabak gibi bi surat :'(

Avukathanim, ticker'ini keske vermek istedigin kilo adedine gore degil de kilona gore yapsaydin :). Kac kilo olmayi hedefliyorsun ve simdi kac kilosun??

Avukathanim, ticker'ini keske vermek istedigin kilo adedine gore degil de kilona gore yapsaydin :). Kac kilo olmayi hedefliyorsun ve simdi kac kilosun??

65 olmak istiyorum tüy sorunu ama beceremedim yavhuu:S bi garip oldu ben de akışına bıraktım tickerımı

öğlen: annemin yaptığı yağsız et kavurma ve 1 dilim ekmek yedim. kahvaltıyla öğlen arasında araöğün yapmadım çünkü anneanneme kahvaltı yaptırırken azıcık onun beyaz simitinden 3-4 lokma yedim:S

canım,yol arkadaşım,destekçim,merhaba
ben seni bir süredir forumda arıyordum,açıkçası görmediğim için mutlu oluyordum.Demek ki her şey yolunda,hiç bir sıkıntı yok diye düşünüyordum ama inan sadece 4 kilo oldığını görünce rahatladım,sevindim. Bana kızma nolur.Çünkü bu öyle bir süreç ki,vücut kilo verdikten sonra kendini savunma durumuna geçiyor ve kişiye daha çok yeme sinyalleri gönderiyor.
bence aldığın o dört kilonun yanında diğer verdiklerini koruyabilmen çok güzel.Kaldı ki zaten 2 kilosunu da vermişsin. Eveeeet gelelim bana.Nasıl başlayacağımı bilemedim. Ben de uzun süre korudum verdiklerimi,hatta vermeye devam ettim.Düğünüm istediğim gibi oldu,her şey çok güzeldi. Üstüne üstlük sağlıksız hiçbir şey yapmamıştık.
efendi efendi sporumuzu yapıp yediklerimize ayar çekmiştik.Ben hayatım boyunca böyle yaşayabilirim diyordum.Sonra babaannem vefat etti. Benim en az annem kadar değer verdiğim insan... Gözü kör olsun duygusal açlığın,bahanelerin... Beni görmeliydin minik kuru kayısım,hatta iyi ki görmedin. Kurulan her sofraya oturdum;aklımda kalmasın,midemde kalsın diye ne bulduysam yedim.Doymadım.Çalışma tempom çok yoğundu, o aralarda neler yediğimi takip edemedim bile.En sonunda başladığım noktaya geri döndüm.Kimbilir belki daha da gerilere... Buraya yazmaya utandım.O zamanlardan bir hatırlayanlar olur da beni ayıplarlar diye Yakın bir zamanda plates seti aldım. Şimdi seni de görünce artık bir şeyler yapmam gerektiğinin iyice farkına vardım.Çok mutsuzum ama umutsuz değilim.Her şey çok güzelken berbat eden bendim.Yine başlayabilirim,yapabilirim tabi desteğinle.Buna ihtiyacım var.Sana,azmine,iradene her zaman güvendim. Bu arada küçük bir bahane daha; malum bayram tatili.Memleketlerimize gidemedik. Burada sağolsun arkadaşlar bize geliyor, biz onlara gidiyoruz.Sağlam bir başlangıç yapamayacağım.Ama perşembeye bomba gibi burdayım. Olmaz mı?

canımmmmmmmmmmmmmmm o kadar çok aklıma geldin ki sen de benimm:) o kdar çok merak ettim ki seniii şimdi konuya yazdığını görünce öyle bir heyecan kapladı ki içimi anlatamam:) öncelikle başın sağolsun acını anlayabiliyorum sonrasında düğününde herşeyin güzel gitmesine çok sevindim çünkü cidden merak ediyordum:)
seni çok iyi anlıyorum o aklmda duracağına midemde dursun durumlarını. ben de sınav dönemlerinde midemde dursun diye diye bahanelerle alım bu 4 kiloyu ve inan çok mutsuzdum ama yine imdadıma KK yetişti ve o an başladım diyete yani sağlıklı yaşama. çok şükür 1.5 kilom gitti şimdilik:) şunu söyleyeyim utanılacak hiç bir yanı yok kilolu olmanın sadece insanı başkalarının anlayabileceğinden çok daha fazla mutsuz ediyor bu durum. ben her zaman herşekilde sana destek olmaya hazırım gel bahaneleri at bir kenara ve yavaaş yavaş sakin sakin atalım ağırlıkları üzerimizden. perşembe gününü iple çekiyor olacağım canım :) hem sen de bana spor konusunda destek olursun:) buradaki arkadaşlarla da tanışırsın hepsi çok canayakın ve yardımseverler:) umutsuz olmaman iyi bir başlangıç yapacağının belirtisi bi an önce gel yanımaa:)

ara öğün: 1 küçük muz 1 bardak süt:)

öncelikle cok bilgili değilim ama elimden geldiğince ögrenmeye calışıyorum onu belirteyim
bnm de bildiğim sütün yağı alındığında yani yagsız sutte kalsiyum değeri daha fazla cunku yag vucutta kullanılabilecek kalsiyumu baglıyor diye biliyorum, boyle bişey okumustum ama arastırmak lazım bayramdan sonra ben arastırıp daha kesin cevap vermeye çalışayım inşallah...
bu arada iyi bayramlar diliyorum...

ayyyy cnm bnm agzından bal damlıyor maşallah inşallah keşke diyetisyenlik istiyorum ya bnm bölümden muhendisliğe geçiş var belki ustune yuksek lisans yaparım beslenme ve diyetetikte...
hakkımızda hayırlısı....
iyi bayramlar cnm eve gidince ayrıntılı bi sekilde okuyacagım topiğini...

olur canım olur sen istedikten sonra:)

lillym bugün yediklerimi yazayım da bi ayar çek bana:
sabah: yarım tost ekmeğine yarım kk peynir 4 ince dilim sucukla yapılmış tost
ara:3-4lokma beyaz simit
öğlen: 3 kaşık yağsız et kavurması(cidden 0 yağl yapıldı:)) 1 dilim ekmek
ara:1 bardak süt 1 küçük muz
akşam:2 kaşık yağsız et kavurması, haşlanmış karnıbahar brokoli,1 kk peynir yarım domates 1 salatalık , çok az lavaş veee 10 BADEM 10 FINDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:

valla tatlım maşallah harikasın
ben pek et yememekle birlikte dünden beri biraz yiyorum malum bayramdan dolayı ama sıfır yağ olmuyor maalesef((((
bence harika yani diyette olan biri için gayet makul ben yazsam topa tutarsınız mazallah:18:
uzun zamandan sonra ilk defa etli sebze yemeği yedim
dun yediğim kavurma da sıfır yağlı değildi ama az yağlıydı hatta babam cok yağsız dedi ama bana göre yağı cok bile gelmişti...
sebze cok yiyemiyorum sadece salatayla destekliyorum
ben de işte eve gidince devam edecegim diyete inşallah

canım sen ciddi misin? bana sanki iştahım açılmış tutamıyorum gibi geliyor. hani diyet hep 3. gün 10. gün zorlar ya bana da o sendrom geldi sanırım sapıttım

senide perşembe günü aramızda görmekten mutluluk duyucazzz hemde bizi gaza getircek onu yeme bunu yeme dicek kişilere ihtiyacımız varr :) gel gellde hepbirlikte eriyelim:) yyediklerini paylaş yorum yapalım spor için birbirimizi teşvikleyelim:) seni aramızda görmekten mutluluk duyarız

ama pembepalto hani bana dayak? hiç kontrol etmiyorsun sapıttım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…