Avukathanım'ın diyet günlüğü:)

Pembepaltocum hoşgelmedm ama çok hoşbuldum. Ben burada 2 yıl önce 13-14 kilo verdim.
yeniden verebilirim,inşallah tabi.
hep birlikte iğne deliğinden geçebilecek kıvama gelebiliriz umarım:)))))))))

Canım tebrik ederim, diyetini güzel yapıyorsun. Ki bayram zamanı.. Çok zor

Bugün de devamını diliyorum. Aralarda badem/fındık/ceviz/kuru kayısıları unutma.

Canım tebrik ederim, diyetini güzel yapıyorsun. Ki bayram zamanı.. Çok zor

Bugün de devamını diliyorum. Aralarda badem/fındık/ceviz/kuru kayısıları unutma.

ahhh ahh 300 gr fazla çıktım tatlım berbatım
o yüzden bugün kahvaltıda 1 simiti aldım içim elvermedi yarıya böldüm öyle yedim:)
kahvaltım: yarım simit, yarım domates yarım salatalık 1 kk peynir 3 adet zeytin(yeşil) yarım kaşık şekerli çay

canım 300 gr mı takma su dur ya da o gün tuvalete cıkmamışsındır odur budur hersey olabilir sanki buaralar hergün tartılmaya ve moral bozmayamı başladık banamı öyle geliyo:) tartılmak yasakkk saklayın o tartıları çabuk tabi benim içinde geçerli bunlar:)

ben günde 30 kez falan tartılırım canım çok kötü bir huy ama napayım
hemen bugünkü menümü yazayım da eleştrileri alayım:
sabah: yarım simit 3 adet yeşil zeytin yarım domates yarım salatalık 1 kk peynir yarım çay kaşığı şekerle 1 bardak çay
ara: 1 bardak süt 5 fındık 4 badem
öğlen:yağsız 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 4 tatlı kaşığı yarım yağlı yoğurt
ara: 1 kupa erikli tarçınlı çay
akşam: 1 kaşık yağsız et kavurması, 3 kaşık kapuska yemeği, brokoli(haşlanmış)

merhabalar ilk defa okuyorum günlüğünü kolay gelsin azmin daim olsun... istediğin kiloya inmen dileğiyle..ilk defa okuduğum için geçmişte yazıldı mı bilmiyorum ama sabhları simit yemesen daha sağlıklı olmaz mı onun yerine 2 dilim kepek ekmeği tam tahıllı falan yiyeblirsin...

bazı öğünlerde 1 simit 1 ayran normal karşılanıyor ya da simitin yanında bol yeşillik domates salatalık azcık oeynir falan gibi şeyler. o yüzden ben de yarısını yemeyi uygun buldum. ama istisnaydı her zaman yapmıyorum zaten:) ilginize çok teşekkür ederim umarım hepimiz düşeriz istediğimiz kilolaraa)

avukathanımcım,şöyle bi bakınıyım dedim....
bi baktım 2 kg vermişin harikasın yaaa....
ne zamn verdin kız....
darısı başıma artık
yarın dönüyorum ,aranıza
öpüldün kocamn

selam tatlım özledim kız sizleri ne kadar sanal da olsa
geçmişi kısmen okudum
sabah yarım simit 2 dilim ekmek yerine geçer bu arada dipnot olarak ekliyim
bn de yiyorum arada ama başka ekmek bşiey yemiyorum
yarın gorusuruz

kız nereledesin????
ben geldim sen yoksun.....
hadi sen de dön aramıza da devam edelim diyetimize
ben cok kaçırdım tartılamadım bile...
ama bakcam birazdan hesap vercem size...
hadi bekliyorum...

kız nereledesin????
ben geldim sen yoksun.....
hadi sen de dön aramıza da devam edelim diyetimize
ben cok kaçırdım tartılamadım bile...
ama bakcam birazdan hesap vercem size...
hadi bekliyorum...

lillym sana yazayım bugün yediklerimi de döv öldür beni nolur yaaa:'( siz diyete başladınız ben bpzdum:'(

sabah: 1 kaşarlı tost(az kaşarlıydı)
ara:1 süt 1 avuç kuruyemiş
öğlen:yarım kase ezogelin çorbası 100 gram döner(biraz yağlıydı:'( ama mecburdum yemeye)
ara: yok
akşam(saat 15.30!!!!): ıspanaklı pesto soslu fettucini :'( yanında ızgara tavuk da vardı:'((((( bi de limonlu yeşilçay içtim.

o kadar pişmanım ki neden yaptım böyle bişey ağlamak istiyorum kendimden nefret ediyorum:'(

canim ben menunu cok begendim gayet guzzel canim donere hicte kafayi takma sayet ekmeksiz yemisen yaglida olsa proteinl oldugu icin hic birsey olmaz

Ben seni seviyoorrruummm,hem 100 gr dönerin hem de ıspanaklı pesto soslu fettucininle!
Bence ortada kötü bir tablo yok canım.Tamam, kilo vermek için çok ince eleyip sık dokuyarak beslenmeye çalışıyoruz;ama hayatımız boyunca böyle yaşayamayız ki.İstediğimiz, ağır ama sağlam adımlar atmak değil mi?Böyle verilen kilolar kolay kolay da geri gelmiyor zaten.Bu saatten sonra bir şey yemezsin olur biter.
Söylediğim gibi ben de bugün kendime çeki düzen vermeye başladım. Yediklerimi burada paylaşsam bana kızmazsın değil mi?
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği, yeşil çay, 2 ince dilim peynir, domates , salatalık
ara 1 mandalina,3 badem
öğlen 1 simit 1 bardak ayran
ara 1 orta boy armut, 10 badem
akşam yemeğine kadar çok acıktığım için bir ara daha yaptım
1 bardak süt,2 küçük kraker
akşam yağsız tavuk göğsü,3 kaşık bulgur pilavı

canim ben menunu cok begendim gayet guzzel canim donere hicte kafayi takma sayet ekmeksiz yemisen yaglida olsa proteinl oldugu icin hic birsey olmaz
ama canım akşamki menüm berbat:'( bildiğin hapur hupur götürdüm makarnayı! ahhh :'( veremeyeceğim sanırım bu kiloları dönerle ilgili de ekmeksiz yedim canım bu dediğini bilmiyorum bak bari onunla teselli bulayım:)

canım ben sana hiç kızabilir miyim yahu:) valla ilk gün için gayet güzel çekidüzen vermişsin kendine. ayrıca ilk gün olması dolayısıyla tabiki de akşama doğru çok acıkacaksın ve 2 ara öğün yapacaksın çok normal olarak. yavaş yavaş yapmamaya başlarsın eminim:) harikasınnn iyi ki geldinnn:)))

cnm bnm hoşgeldin yaaaa tekrardan
menün harika bnce olur arada boyle hem makarna her zaman yemediğin surece arada olur boyle vakalar
sen bi de ben neler yedim görsen daha bayram modundan çıkamadım tatlıları yuttum yaaaaa
yazacagım şimdi ben de topiğime ama ilk sana baktım:)

ayy benim moral depolayan lillym hepimizi incecik yapacak diyetisyenlerin ustası lillym gelmişşşş:) ya ama tartıda baya çok çıktım canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…