aynen senin dediğin gibi yaptım cnm ama fazla dinlenemedim tatil alışverişine çıkmak zorundaydım ama su an gayet iyiyimbu arada hasret yarın mutlaka ekler senide listeye bu yarış işi süper olucak bütün hafta boyunca bir amacımız olucak ve daha cok gayret edicez süper :)
geşdım geldımdört gözle bekliyoruz cnm seni kaçamak ta yok sözbu arada yeni katılan arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz hep beraber zayıflayalım inşallah
canm 1 gun de tartlma derım benTeşekkür ederim kızlar...bugün başladım ,yarın sabah tartılacağım.bakalım neler olacak.
hosgldnnnnnnnnnBen de katılabilir miyim, yarışma şeklinde değil mi
boyum: 1.62
kilom 65
bu liste çok iyiymiş ama bu listeyle ayda on kilo gider mi ki
ilk bir ay 10 kilo verebileceğimi pek sanmıyorum ama her gün gelip yazacağım buraya, çok sağolun şimdiden.
menune yorum yapmıorum malum dıyette dıılmısn dhabugünü kapattım o yüzden menümü yazayım
sabah: bir dilim kaşarlı tost
öğle: 280 kalorilik çikolata :26:
akşam: bir kase etli bulgur
bunları yedim.
yarın elbet daha bilinçli olurum, yarın başlıyorum diyete
5abıkıde eklerızaynen senin dediğin gibi yaptım cnm ama fazla dinlenemedim tatil alışverişine çıkmak zorundaydım ama su an gayet iyiyimbu arada hasret yarın mutlaka ekler senide listeye bu yarış işi süper olucak bütün hafta boyunca bir amacımız olucak ve daha cok gayret edicez süper :)
hosgldn canmbende katılcam aranıza 2 gündür dikkat ediyorum ilk gün uydum bu listeye ve sporda yaptım bugunde pirinç lapası yaptım ama 1 çay bardağını birgün boyunca yedim ve arada 3 tane yeşil elma bol su yeşil çay spor bu sefer kesin kararlıyım kilo aldı başını gidiyo hayatımda hiç olmadığım bi kilodayım yeme alışkanlığımı tümden değiştircem bu arada 2 aydır tartılmıyorum tartının pili bitti kaldı öyle en son 65 dim ama kilo aldım hissediyorum 68 diyim boyumda 1.68 haftasonu yazamam ama pazartesiden itibaren burdayım
tekrar geçmiş olsun canım.ne güzel tatil alışverişine çıkmışsın bu seni daha da motive eder.bu arada ben bu diyet listesini biraz değiştirerek yapıyorum kalori sayıyorum.günlük 1400ü geçmemeye çalışıyorum.bazal metabolizma hızım 2170.eliptik bisiklete de başladım bugün.bakalım hayırlısı artık
evvet tatil beni çok güzel motive ediyo deniz kum güneş bayılıyorum bu üçlüyebide bu alışverişe gecensene aldıgım mayo büyük geldiği yeni ve küçük beden mayo almak için çıkınca dahada güzel oluyo diete gelince zaten bende tam olarak uyamıyorum ama cok dısınada cıkmıyorum spor sart tabi sende çok iyi yapmışsın başlamakla zayıflarken sıkılaşmamızda lazım
selaaaaaaaaaam nasılsnz kısceler ben geldım
hoşgeldin canımben iyiyim vallahi umarım sen de iyisindir.1.9 vermişim ilk hafta.canım bir de çizelgeyi nasıl değiştiricez??
selaaaaaaaaaam nasılsnz kısceler ben geldım
ooo ne guzl walla
bende cızelge yapma konusnda hala becerıksızm bnmkısınıde hep arkıdısler yapıo
ama topıkte bı bolum war cızelge yapma dıe oradan da ınceleyblırsn
hoşgeldin cnmm çok iyiyim şükür bende bu hafa 1 kilo verdim ama önümüzdeki cumaya kadar daha iyi olmam lazım :)
canım senin kilon kaç??haftada 1 kilo iyi bence eminim benim gibi dobiş değilsindir.kilon normale yaklaştıysa 1 kilo çok iyi.benim kilom çok olduğu için haftaya hedef 2.5 kilo en az
cnm hedefim 60 82 kilodan su an 72.7 yim yani hala dobiş sayılırım :)) 1 kilo hiç gitmemesinden iyidir bencede bende haftaya en az 2 kilo vermek istiyorum inşallah
tebrik ederim canım 10 kilo vermişsin az değilartık dobiş sayılmazsın emin ol.ben 72 ve 68 kilomu çok seviyorum.hiç de dobiş olunmuyor canım o kilolarda.şöyle balık etli güzel oluyo.o kdar vermişsin kalanı da verirsin eminim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hedefi yüksek tuttum ben de bakalım inşallah hedeflerimizi tuttururuz.bu arada 10 kiloyu ne kadar sürede verdin canım??
ilk hedefim 70 ti ona az kaldı inşallah cnm bu arada ben tam 1 mayısta başladım diete bugün itibariyle 2 aya yakın bi sürede verdim işte bu kiloyu benim zaten zamandan yana bi acelem yok isterse 1 sene sürsün ama sonunda vericem bu kiloları ve 60 olucam inşallah benim bir arkadasım var cok olmadı tanısalı ama ögrendimki 1 sene önce 88 kiloymus su an 60 ama boyuda uzun anlatamam nasıl güzel nasıl zayıf bana bugün cok moral verdi oda uzun sürede vermiş ama vermiş sizlerin dısında benim bir destekçimde o bende öyle olucam inşallah :))))
2.5 ayda 10 kilo çok sağlıklı canım.ben de 1 ağustosta iş başı yapıcam yeni bir kurumda olucam böyle şişko gitmek istemiyorum78e inmek istiyorum 1 ağustosa kadar biliyorum biraz zor ama elimden geleni yapıcam ne kadar zayıflamış başlarsam benim için o kadar iyi
78den sonra ben de senin gibi düşünüyorum ne kadar sürede verirsem vereyim ama sağlıklı bir şekilde verelim ki bir daha geri gelmesinler.atrıca bıy uzun olunca kilo daha az olmalı sonra çok iri duruluyor.boyum çok kısa değil 1.68, 63 kilo olsam yeter bana.yaşım da 31 normal o kilo bana.manken olmıcaz ya
zaten üniversite dünemimde hep 58/62 arasıydım ama 60ların altı bana iyi gelm,iyor hasta gibi görünüyorum.insan mutlu olduğu kiloda olmalı zaten biz de inşallah mutlu olduğumuz kiloda oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?