mrb kızlar anlaşılan haftasonu herkes tavuk yemiş banada öylledenk geldi 2 gün tavuk yedim ve bugun ayça kayanın ertesi gün diyetini yapyım kalsiyum ağırlıklı bi diyet
çok yediğini düşündüğünün ertesi günü yapılıyo bugun yediklerimi yazayım
sabah 10 da
1 bardak tarçınlı süt
öğlen 12.30 da
bir tabak 1 yemek kaşığı yağla yaptığım taze fasulye
bir kase yoğurt
salata
bir ince dilim tahıllı ekmek
ara 17 de
bir bardak süt içine türk kahvei koydum
akşam 18.30
fasulye
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
akşamda acıkınca beni tutan kurtarıcım yeşil elma yerim
bugun başarılıydı bakalım yarın tekrar bu listeye devam edicem
canım,ben o zaman hep ayça kayanın diyetini yapıyorumayran ya da yoğurt öğle ve akşam menülerimde mutlaka oluyor.hem tok tutuyor hem de çok seviyorum.bu rada menünü de çok beğendim.kilon hedefin ne canım??
günaydınkızlar günaydınnn,
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 parça beyaz peynir
4-5 zeytin ...
keşke gün içinde tüm öğünlerde kahvaltıda olduğu gibi istikrarlı olabilsemmmhoşş sabahları pek vakit olmadığı için bu kadar az yiyorum ama ya öğlen yada akşam ipin ucu kaçıyor...
bu arada dün salonda ölçümlerimiz yapıldı, kilom 1 ayda 53.8 den 52.5 'e düşmüş. Basen, göğüs ve omuzdan incelmişim ama gel görki göbekten hepi topu 1 cm gitmişşşolacak işmiii........ göbeğim hariç vücudumun hiç bi yeryle problemim yok hatta bacaklarım çok ince bile aman onlar erimesin die uğraşırken göbek kalmış popo bacak incelmiş.
bu arada şunu farkettin evdeki tartıyla salondaki arasında 400 gram fark var. Ben buraya evdekine göre yazıcam artık.
slm arkadaşlar, cuma günü regl olucam bugün çok şiş kalktım.daha doğrusu sabaha kadar uyuyamadım.sabah uyumuşum bir ara.sıcak beni mahvediyo
bu hafta regl olacağım için tartı beni yanıltacak muhtemelen.menüme gelince
sabah:2 dilim uno denge
1 yumurta beyazı
1 ince dilim peynir
4 yeşil zeytin,maydonoz ve ççay
ara :yeşil çay
öğle :3 köfte,1 dilim uno,salata,ayran
ara :1 avuç kiraz,yeşil çay
akşam :zeytinyağlı bamya 1 tabak,ayran ve söğüş salata
ara :karpuz
eliptik bisiklette 10 dakika(artıramadım daha çok canım yanıyo.)15 20 dak egzersiz
2 lt su
ozaman hemen bi pirinç lapası yap o şişliği alıyo ben geçen hafta yamıştım ilk defa
canım nasıl yapıcam ve nasıl tüketicemsadece onu yemicem demi??midem bulanır sadece onu yiyeceksem
selamlar herkese,bugün ki menüm;
sabah:2 dilim uno
5 yeşil zeytin
1 yumurta beyazı
1 kibrit yarısı köy peyniri
salatalık,çay(az şekerli)
ara :yeşilçay,2 kayısı
öğle :semizotu salatası yoğurtlu
1 dilim uno
ara :1 kase kiraz
akşam:2 tane biber dolması,2 köfte
ayran
ara :karpuz,yeşil çay
benden başka uğrayan olmamış bugün
tatı çok kötü ben o gün kahvaltı yapmadım bir çay bardağı pirinçi 2ç.bardağı suyla pişirdim nane biber falan koydum öğlen yarıını yedim akşamda diğer yarısına çok az ketçap sıktım yedim midem almadı ama aralarda yeşil çay ve yeşil elma yedim aç kaldım ama zaten genelde aç uyuyorum rejime başladığımdan beri şişlik gitti artık pirinçtenmi açlıktan mı bilemedim
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün. AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2
Hedef kilo : 1 ayda ortalama 10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal
Günlük Menüler
30 gün boyunca
Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece: 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
ben bu dıyetı daha once de yapmıstım 2 hafta gıbı bır sure
gercektende wermıstm kılo sımdı ıse sewdıcemle beraber basladık
bısmıllah bugun ılk gunumz
ıns guzl sonuclar alırız
gun gun yazacagım buraya
sızlerınde katılımlarını beklıyorum
tum dobıcleeeer burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?