Burada yazan diyeti daha önce görmemiştim yeni görüyorum ben 4 gündür diyet yapıyorum ve neredeyse aynen bu listede yazanları yiyorum ama farkında değildim bu diyeti yaptığımın :) o zaman bende 1 ay sonunda 10 kilo mu vereceğim :))
sağol canım ama yiyemem ben bunu ne yapayım adaçayı yeşil çaya devam bir de maydonoz yiyorum ama yine de şişliğim varevet pek kimse uğramoyor artık.ben de kendimi sorumlu hissediyorum yazıyorum 3/5 satır
inşallah vercez bakalım ben 8 gündür yapıyorum hiç bozmadan bakalım 22 gün sonra ne olcak ...
Yaa arkadaslar sabrim gititkce tukeniyor yaklasik 10 gundur hem yedigime dikkat ediyorum hem spor yapiyorum... iki kere kacamak yaptim ve ev yapimi sutlac yedim.. ama benim canim sutlac degil dondurma istiyor.. fakat cok iyi biliyorum ki eger dondurmayi bir kasik alirsam hepsini yiyecegimi cok iyi biliyorum! Dondurma dedinmi akan sular duruyor bende :/ Okadar cok seviyorum ki .. off ne yapsam.. sutlac bile kurtarmiyor durumuu((
Elifcim tartiya hic baktinmi peki 8 gun den sonra? Kilo vermismisin? Verdiysen kac kilo vermisin? Cok merak ediyorum ya ondan soruyorum :)
selam kızlar birkaç gündür yazamıyorum net olmayan bi yerdeydim ama aklım sizdeydi neyse artık evimdeyim bundan sonra yazarım inşallah bu sabah güzel bi kahvaltıdan sonra ögle 1 simit (dısarıda oldugum için) aksamda güzel bi salata yedim
canım malesef tartılmıyorum işin garip yani nerdeyse tartılmayalı 3 ay oldu ve ramazanın başına kadar tartılmamaya karar verdim motivasyonum şuan çok iyi o yüzden iyi yada kötü hiç bişekilde etkilemek istemiyorum ama zayıfladığım gözle görülür bi gerçek eşim devamlı küçüldün diyor tahminim başladığımda 67 kiloydum plates yapmaya çalışıyorum diyetle birlikte ramzan başında 1 ay olcak bakalım kaç kilo gidecek
canım dondurma yemek istiyoan yiye bilirsin sadece nasıl yiyeceğini bilcen 2 top dondurma ye ve o günkü öğünlerinden süt ve meyveyi çıkar ve gönül rahatlığıylada ye hiç bıktım falan deme azimle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?