Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

inşallah vercez bakalım ben 8 gündür yapıyorum hiç bozmadan bakalım 22 gün sonra ne olcak ...

dün yediklerimi yazayım kimsenin uğradığı yok ama ben ısrarla yazıcam
sabah klasik kahvaltımher zamanki gibi
öğlen tost yedim 1 tane yanında salata
ara yeşil elma
akşam yoğurt çorbası
kabak yemeği
salata
1 dilim ekmek
aralarda yeşil çay içtim

sağol canım ama yiyemem ben bunu ne yapayım adaçayı yeşil çaya devam bir de maydonoz yiyorum ama yine de şişliğim varevet pek kimse uğramoyor artık.ben de kendimi sorumlu hissediyorum yazıyorum 3/5 satır

yaz bacım merak ederim ben seni ne yaptın diye çok vaktim olmuyo başka yerlere bakamıyorum bu diyeti yaptığım için buraya yazıyorum yazmak iyi oluyo
o tarz şeyler yemek benim iştahımı köreltiyo o yüzden yapıyorum diyette daha sadık oluyorum ozaman senin nasıl gidiyo ne kadar oldu başlayalı

evett ,bende bu saate kadar yediklerimi yazayımm kızlar,

sabah,
1 dilim ekmek
1 parça peynir
5 zeytin
domates -salatalık

öğlen

1 tabak taze fasulye
4 kaşık pilav
yoğurt
1 dilim ekmek

bugun yeme olayım sonlandı yazayım hemen
sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
azcık peynir
domate salatalık biber
öğlen 1 dilim kepek ekmek
yoğurtlu semiz otu salataı
ara yeşil elma
akşam
1 dilim k. ekmek
marul salatası
taze faulye

selam kızlar birkaç gündür yazamıyorum net olmayan bi yerdeydim ama aklım sizdeydi neyse artık evimdeyim bundan sonra yazarım inşallah bu sabah güzel bi kahvaltıdan sonra ögle 1 simit (dısarıda oldugum için) aksamda güzel bi salata yedim

Ay bende buna benzer yiyorum.. yani hatta dahada az yiyorum malesef ama eger böyle devam edersem bir ay 10 kilo verebilirim ha? Ay supermissssssss bu gunki okudum en guzel yazi.. insallah verebilirim kilolarimi.. ya gencligimin tadini cikartamiyorum sirf bu kilolarim yuzunden yasim 18 ama kendimi 28 yasinda gibi hissediyorum! :S Ayy neyse yaa bir ayda guzelmis.. yalniz ben kendimi cok halsiz hissediyorum sizlerde öylemisiniz diyet yapinca?

Evet bugun yediklerim!

SABAH: yarim ekmek(avucumun ici kadarcik ev yapimi kepekli), bir domates, meyveli cay 0,5 L

ÖGLE: Bir yumurta, domates, ve bol yesillikli salata.

AKSAM: Yemedim daha ama bugun tavuk gögsu ve bol salata yemeyi dusunuyorum..

Iki litre su icemiyorum icsem icsem anca 1,5 litre su iciyorum.. simdiye kadar bir litresini ictim.. birazdanda yarim saat bisiklet surecam cok tok degilken.. evet bugunde bu kadar ayrica iki adet meyve yedim

Yaa arkadaslar sabrim gititkce tukeniyor yaklasik 10 gundur hem yedigime dikkat ediyorum hem spor yapiyorum... iki kere kacamak yaptim ve ev yapimi sutlac yedim.. ama benim canim sutlac degil dondurma istiyor.. fakat cok iyi biliyorum ki eger dondurmayi bir kasik alirsam hepsini yiyecegimi cok iyi biliyorum! Dondurma dedinmi akan sular duruyor bende :/ Okadar cok seviyorum ki .. off ne yapsam.. sutlac bile kurtarmiyor durumuu ((

ben hemen hergün 1 tane yiyorum kilo verememi hiç engellemedi cnm bence sütlaçtan daha iyi en azından dondurma sadece süt ve şeker sütlaçta bide pirinç var :)

Elifcim tartiya hic baktinmi peki 8 gun den sonra? Kilo vermismisin? Verdiysen kac kilo vermisin? Cok merak ediyorum ya ondan soruyorum :)

canım malesef tartılmıyorum işin garip yani nerdeyse tartılmayalı 3 ay oldu ve ramazanın başına kadar tartılmamaya karar verdim motivasyonum şuan çok iyi o yüzden iyi yada kötü hiç bişekilde etkilemek istemiyorum ama zayıfladığım gözle görülür bi gerçek eşim devamlı küçüldün diyor tahminim başladığımda 67 kiloydum plates yapmaya çalışıyorum diyetle birlikte ramzan başında 1 ay olcak bakalım kaç kilo gidecek
canım dondurma yemek istiyoan yiye bilirsin sadece nasıl yiyeceğini bilcen 2 top dondurma ye ve o günkü öğünlerinden süt ve meyveyi çıkar ve gönül rahatlığıylada ye hiç bıktım falan deme azimle devam

hoşgeldin canım kimseler yazmıyodu yalnızlık hissetmeye başlamıştık

dün yediklerim
sabah klaik kahvaltı herzamankinden
öğlen taze fasulye(faulye yemekten midemde fasulye çıkacak )
1 d. kepek ek.
salata
ara
t.kahveli süt
yeşil elma
akşam sadece ve sadece bir kase mercimek çorbası
öptüm görüşürüz

Ne guzel canim insallah basarmissindir! Sagol canim ya hergun hergun canim cekiyo belki bugun yerim.. okadar dayabildinmi tartilmamaya masallah diyorum cunku ben bir haftaya bile dayanamiyorum.. yarin haftanin sonuna geldim tartilacam insallah ozaman :)

Simdiye kadar yediklerim bir yumurtadan omlet, cok az ekmek bir dilim gibi olur herhalde ev yapimi oldu icin, peynir zeytin ve domates yedim. Cayida unutmamak sartiyla.. Caysiz yersem kahvaltiyi bu kadar az seylerle doymuyorum malesef.. Sabahlari kahvalti hazirlamak okadaar zorki inanin okadar az ekmek hazirliyorumki gözum doymuyor tumunu yememek icin kendimi tutuyorum.. ama sonunda ise herzaman sofradan doymus kalkiyorum tabiki cay sayesinde

Saka maka galiba 10 gundur diyetteyim göbek erimis gitmis yani dun kuzenim bile söyledi bunu aaa zayiflamissin diye göbek gitmis diye.. ama kalca basen hala ayni Onuda yemeyip icmeyim(saka saka) kucultmem lazim hehe pilates le artik dun basladim. Cok guzel yakiyor ya bacaklarini kalca bölgeni.. ebru salli ve burcu sagolsunlar :)

Cok sabirsizlaniyorum tartiya hemen cikmak istiyorum ama kendimi tutuyorum.. yarin mutlaka bakmaliyim kac olmusum hemde tok karnina bakmaliyim.. suan gec bakamam.. Ilk kez bu kadar cok kendime dikkat ediyorum.. Cok sasiriyorum cidden kendime ne iradeliymisim ben böyle ya masallah :))

Ya buraya gelmek bana nedense motivasyon veriyor iyiki varsiniz hepiniz.. yazdiklarinizi okumam yetiyor sonra bende cabalamaya basdliyorum motivasyonum artiyor

selam kızlar bu sabah pir parça peynir yarım domates 1 katı yumurta ve 1 dilim ekmek yedikten sonra arkadaslarımla dısarıda bulusmam nedeniyle ögle 1 dilim pizza yedim su an meyve yiyorum ve akşam bişey yemiycem tekrar görüşürüz fıstıklar

aksama az spagetti ve bol bol yesil salata yedim.. birde dunden kalan tabakda bir yemek kasigi sutlac vardi onuda yedim ve agzimi kapadim.. canim bugun hic su icmek istemiyor nedense :/ Birazdan yesil cay icerim yarim litre oldu sabahci cayimla birlikte bir litre.. yeterlidir belki ? :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…