bugun yediklerim
sabah
yağsız menemen
az peynir
2 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
öğlen
yr kase çorba 1 d.ekmek
ara
kahveli süt(şekersiz tabiki)
akşam
3-4 küçük et parçası
az ıce tea
ayran
akşam dışardaydık ve ben eşimin tabağından otlandım
ara
3 dilim karpuz
bugunde bitti şükür haftasonu kaçamağı olmadan
slam arkadaşlar,reglimim 2. günü ve akşam her şeyi berbat ettimçok gerginim çok mutsuzum karnım zaten davul gibi şiş bir de görmemiş gibi bişeyler yedim
Morelini bozma canim! Yarin duzeltirsin insallah :) Hem pismanlik duygusu iyidir iyi yarini duzeltmen icin bir firsat iste positif dusun :) Iyi geceler
slam arkadaşlar,reglimim 2. günü ve akşam her şeyi berbat ettimçok gerginim çok mutsuzum karnım zaten davul gibi şiş bir de görmemiş gibi bişeyler yedim
günaydıınn kızlar bu sabah itibariyle tartıda 72.0 gördüm 1 haftadır gitmiyodu attım sonunda üstümden su 400 grmıdadurmak yok tabi devam bu arada ben su cuma zayıflama yarısınada katıldım beni iyi yönde etkiliyo neyse bu sabah 1 dilim ekmek 2 közlenmiş kırmızı biber bir parça peynir domates salatalık ve bol maydanoz yedim
kızlar herkese merhaba 1 haftadır yoktum memlekete gittim ondan giremedim ve canımda çok sıkkın moralim bozuk dün geldim ama valizim kayboldu oysa daha gitmeden önce alısveris yapmıstım ve içindi foto albumum falanda var napacaksam bilmiyorum insallah bulunur ama kilo verdiğim içinde çok mutluyum suanda 77.7 yim insallah dahada vericem
kızlar herkese merhaba 1 haftadır yoktum memlekete gittim ondan giremedim ve canımda çok sıkkın moralim bozuk dün geldim ama valizim kayboldu oysa daha gitmeden önce alısveris yapmıstım ve içindi foto albumum falanda var napacaksam bilmiyorum insallah bulunur ama kilo verdiğim içinde çok mutluyum suanda 77.7 yim insallah dahada vericem
kızlar bende bugünkü menümü yazıyım sabah bir parca peynir domates salatalık zeytin öğle 3 kaşık mantar sote (1 yk kaşık yağ ile pişirdim) akşam 2 ince dilim ızgarada tavuk göğsü bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?