aaa bende Malatyalıyım :) neresindennn :)) kültür farkı gerçekten az işiniz daha kolay o zmn hadi hayırlısı diyelimm
olacak bu iş olacak sen üzme kendini
haa olmadı kaçırırz yahu ne var
ay çok güldüm gecenin en güzel yorumuydu canım sağoll :)) inşallah sorunsuz şeklilde olur
Siz alevi eşiniz sünni mi?
İnanc icdedir hicbisey deyistiremez.Sonucda kimlikte alevi sunni yazmiyor :)[/QU
Mevlam insanları ayırmıyor damgalamıyor. Kulun kulu damgalaması ne kadar acı malesef
İnanc icdedir hicbisey deyistiremez.Sonucda kimlikte alevi sunni yazmiyor :)[/QU
Mevlam insanları ayırmıyor damgalamıyor. Kulun kulu damgalaması ne kadar acı malesef
O damgalayanlara sorsan kul hakkina girenin cennete bihaber yasayacaklarindan da sozde haberleri vardir
M sondu dedikleri rezillik var ya
Acip okusunlar Kuran i Kerimi namusuna bir insanin iftira atmanin ne oldugunu ahhhh ahhh
Ceza puanim yuksek konusturtmayin beni sekerler
Mezhep soy adimidir ki evlenince degissin ?
O damgalayanlara sorsan kul hakkina girenin cennete bihaber yasayacaklarindan da sozde haberleri vardir
M sondu dedikleri rezillik var ya
Acip okusunlar Kuran i Kerimi namusuna bir insanin iftira atmanin ne oldugunu ahhhh ahhh
Ceza puanim yuksek konusturtmayin beni sekerler
O m...söndü iftirasi onların ta..... neyse
okusalar,öğrenseler zaten bukadar cahil olamazlar ama bizim milletimiz okumaz şu hoca şunu dedi aaa o kesinlikle öyledir diyip bağnazlık yaparlar. adamsan sen aç oku öğren o adamın dediğinden sanene ama nerdeeee anacım ben seni çok iyi anlıyorum sanırım benim de durumum senin gibi olacak o yüzden boşver canım :))))
O m...söndü iftirasi onların ta..... neyse
okusalar,öğrenseler zaten bukadar cahil olamazlar ama bizim milletimiz okumaz şu hoca şunu dedi aaa o kesinlikle öyledir diyip bağnazlık yaparlar. adamsan sen aç oku öğren o adamın dediğinden sanene ama nerdeeee anacım ben seni çok iyi anlıyorum sanırım benim de durumum senin gibi olacak o yüzden boşver canım :))))
Yok kiz durumun benim gibi ama tam tersim aslinda da
Sen bize gelin geliosun kacircaz seni topla bohcani:))
Saka bir yana hakkinda hayirlisi ikinizde son derece olgun iyi niyetlisiniz bazen aileler kenarda kalicak malesef yapicak bir sey yok
Yok kiz durumun benim gibi ama tam tersim aslinda da
Sen bize gelin geliosun kacircaz seni topla bohcani:))
Saka bir yana hakkinda hayirlisi ikinizde son derece olgun iyi niyetlisiniz bazen aileler kenarda kalicak malesef yapicak bir sey yok
çok teşekkür ederim canım ...evet gelin geliyorum :)))az kaldı şu okul bi biteydi bende rahatlardım. belki seneye bu zamanlarda herşey düzelmiş olur diye umut ediyorum ... ama çok damarıma basarsa babam ozaman bende çileden çıkabilirim :)) ama şimdi herşey çok sıcak bende sessiz kalıp gözlerine görünmemeyi tercih ediyorum. belki benim üzüldüğümü görürde insafa gelir diye bir umutla bekliyorum ...
Çok haksız sayılmaz babanız.
Alevilik farklı farklı yaşanıyor.
Kültürel olarak yaşayanlar olduğu gibi farklı bir inanç sistemine dönüştürmüş olan gruplar da var.
Erkek arkadaşınız hangisinin içinde bilemem, babanızın endişelerini anlıyorum ben, inanç sisteminin farklı olma ihtimali tedirgin ediyor onu.
Çok haksız sayılmaz babanız.
Alevilik farklı farklı yaşanıyor.
Kültürel olarak yaşayanlar olduğu gibi farklı bir inanç sistemine dönüştürmüş olan gruplar da var.
Erkek arkadaşınız hangisinin içinde bilemem, babanızın endişelerini anlıyorum ben, inanç sisteminin farklı olma ihtimali tedirgin ediyor onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?