- Konu Sahibi _Semiramis_
-
teşekkür ederim ama kimseyi ağlatmak istemezdimmAğlayarak okudum yazdıklarını
Dilerim artık eksikliğini de hissetmezsin
kıyamam ya buraya yazıp rahatlamak istedim bunları kimseye söyleyemiyorum çünkü kime anlatsam bana acıyolarmış gibi hissediyorum..O da öyle bi baba iştesen ağlat beni... sen beni mahvettin... babandır dıye bısey dıyemıyorum ama günaha giriyorum.. allahım boyle ınsanlara neden babalık vasfını layık goruyorsun???
kıyamam ya buraya yazıp rahatlamak istedim bunları kimseye söyleyemiyorum çünkü kime anlatsam bana acıyolarmış gibi hissediyorum..O da öyle bi baba işte
kıyamam ya buraya yazıp rahatlamak istedim bunları kimseye söyleyemiyorum çünkü kime anlatsam bana acıyolarmış gibi hissediyorum..O da öyle bi baba işte
haklısın canım ben annem sayesinde ayaktayımm o olmasaydı napardım bilmiyorumm..Ben kendi adıma sana acımadım ama babana bir evladının hayatını kaçırdığı ve bunu bilinçli yaptığı için çok kızdım ve üzüldüm.Sen dimdik durmayı başarabilmiş nadide insansın sakın öyle düşünme.
Allahıma hep öyle dua ediyorum biliyo musun inşallah hepimiz evliliğimizde çooook mutlu oluruzzkımse sana acımıyor.. en azından ben acımıyorum.. oyle bırının cocugu olmak senın secmın degıl... ben zaten saatlerdır aglıyordum cnm dugunum yaklastı cok gergınım.. senın yazında tuzu biberi oldu... ınsallah evlenınce oyle bır mutlu olursun kıı.. esın o ıcındekı baba sevgısını hıssettırmez dolduru inşallah......
Allahıma hep öyle dua ediyorum biliyo musun inşallah hepimiz evliliğimizde çooook mutlu oluruzzinşallah seninde herşeyin gönlüne göre olurr
mail adresini falanda bilmiyorumki zaten o beni 4 yıl önce kesin olarak kaybetti dediğim gibi benım vicdanım cok rahat..yinede bu söylediğini aklımın bi köşesine koydumamın tatlım yaa... ağla sende... açıl... ınan ınsan cok rahatlıyor... ama ben senın yerınde olsam babanın maıl adresıne falan atardım bunu yada evıne mektupla... benım arkadasımda var aynı durumda... boyle bır mektup yazdık yolladık.. sımdı hastanede yatıyormus elınde o mektup hıc bırakmıyormus... bırakmasa ne olacak arkadasım hayatını dusunmeyı 5 aylıkken bıraktı...
çooook teşekkür ederimmRabbim sana öyle bir eş versin ki onun eksikliğini, yılların acısını bir bakışıyla dindirsin.seni herkesten çok sevsin kimsenin yokluğunu aratmasın hep mutlu olursun inşallah (amin)
teşekkr ederim..babamın birgün pişman olacağını biliyorum inşallah o gün geldiğinde hiçbirşey için geç olmuş olmaz hayat bu.ben zaten affederimki şuan bana gelip kızım dese dayanamam ağlarım konuşurum.dilerim babanla aran düzelir senınde canımhiç tanımadığım birisinin acısını yüreğimde hissedebileceğimi hiç düşünmezdim
seni çok sevdim ve çok üzüldüm
inşallah mutlu olur ve babanla tanışırsın...baban bırgun hatasından döner ama o zaman gelınce babanı affet
demışsın ya tek gerçek ölüm diye;çok haklısın
yarın babalar gunu ve bende babamla pek iyi değilim...seni anlayabılıyorum
hep mutlu olmanı diliyorum...
tek dileğim bu canım amin hepimizin gönlünce olsun herşey
umarım eşini iyi seçersin ve evladın senın yaşadıgın acıyı yasamaz tatlım
her şey gönlünce olsun
kuzum yaa kıyamam yazdığın felsefe güzelmiş gerçekten hep bu sözü aklıma getiricemseni çok iyi anlıyorum kaderdaşım
kelimelerim durdu
sölicek söz bulamıyorum
tek diceğim şey hayat felsefen şu olsun: ''hayır dese de hayat, hayırlısı diyeceğim hayata inat!''
ben bununla güçlü olmaya çalışıyorum
5 gün önce doğumgünümde 20. kez yerle bir olmama rağmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?