Babamı 19 yıldan sonra ilk kez bu kadar yakından gördüm .

Hepinize teker teker teşekkür ederim okuduğunuz ve yorum yazdığınız destek olduğunuz için . Evet haklisiniz öyle baba olmaz olsun. Bugüne kadar amaan yokluğu umurumda değil derken böyle yikilacagimi hiç ummazdim . Bi de hayatta ölüm var .
Suan yaşıyor ama yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Diyorum ya ölürse o zaman ne düşünürüm ne yaparim ? Böyle yaşarken hiç gorusmemek insanın daha agrina gidiyor.

Yuzume bakmadı bile adam akıllı :) insan bakmaZ mi evladim yok ama olursa o benim canimdan parça nasıl o kadar yakinima gelir de yüzüne bakmam ? Bugün bana nasılsın dese konusurdum yine de

Yüreğimi yaktın be gülüm, dicek çok şey var ama ben sadece diliyorum ki çooookk mutlu bi hayatın olsun, babanın yokluğu hiç umurunda olmasın
Çok sağolun sizi de üzmek istemezdim ama bazen insan doluyor ve kendisini tanımayan birilerine içindekileri dökmek istiyor

Baban kötü bir insanmış. Aynı evde yaşasaydınız da sadece seni üzerdi. Allah yardımcın olsun.

Bugün keşke cesaret edip bana nasılsın kizim deseydi. Yaza nisanim olacak kismetse ve bunlardan hiç haberi olmayacak

Ben bu öyküde o cadı babaanneni merak ettim yaşıyor mu ?

Baban kötü bir insanmış. Aynı evde yaşasaydınız da sadece seni üzerdi. Allah yardımcın olsun.
Annemin dediğine göre kötü kavgacı bi insan degilmis sadece annesinin sözünü çok dinlermis tabi ben kendisini tam olarak tanımıyorum :)

Ben bu öyküde o cadı babaanneni merak ettim yaşıyor mu ?
Evet yaşıyor çok pismanmis yaptıkları için beni çok seviyormus ozluyormus agliyormus goya cevreden duyduklarım

Annemin dediğine göre kötü kavgacı bi insan degilmis sadece annesinin sözünü çok dinlermis tabi ben kendisini tam olarak tanımıyorum :)
Ailesine sahip çıkamaması yeterince kötü. Sen üzülme. O babaanne de cezasını çeker.

Yuzume bakmadı bile adam akıllı :) insan bakmaZ mi evladim yok ama olursa o benim canimdan parça nasıl o kadar yakinima gelir de yüzüne bakmam ? Bugün bana nasılsın dese konusurdum yine de

Bazı insanlar böyle oluyor ne yazık ki. Bir arkadaşımın da böyle bir babası vardi, ayrildiktan sonra kendine başka bir aile kurmuştu ve arkadaşımı yıllarca umursamamıştı. Buna rağmen arkadaşım babası Türkiye'ye geldiği zamanlarda evine gider ve pencereden gizlice içeriye bakarak onu görmeye çalışırdı, yalnız gitmesin başına bir şey gelir diye ve manevi destek amaçlı ben de eşlik ederdim. Bu kadar saf bir sevgiye karşılık bu kalpsizlik o zaman da beni sinir ederdi. Masum bir çocuğun, üstelik kendi çocuğunun kalbini bir insan nasıl kırabilir ki böyle?

Umarım cehenemde yanar yaptıkları kötülük için , sende artık olanları kabullen baban seni unursamıyor erkek kısmı kadın gibi asla hissetmez
Evet yaşıyor çok pismanmis yaptıkları için beni çok seviyormus ozluyormus agliyormus goya cevreden duyduklarım

Ailesine sahip çıkamaması yeterince kötü. Sen üzülme. O babaanne de cezasını çeker.
Evet haklısın . Bugüne kadar çok kinciydim ona karşı . Bugün öyle görünce içimdeki kin duygusu kayboldu . Ölse bile umrumda değil derdim ama çok fazla üzülürüm onu farkettim .

Aman ya insanlardan nefret ettim.
Bu nedir ya??
Ne yapar ki bir evlat bu kadar sevgisizliği hak edecek.
İnanın böyle erkekleri gördükçe ve kk'da böyle şeyler okuyunca evlilikten bin kat daha korkar hale geldim.

Benimde babamdan 2 tane kardeşim var . Onları da görmedim hiç . Günahları yok onların . Dediğin gibi insan çocuğunu bilerek nasıl üzer ki ?

Kötü baba hiç baba.
Annesi olmayanin babası olmaz derler, seninki o grupta demek.

Hayatında iyi insanlarla karşılaşman dileğiyle Shanna

Seni hak etmemiş ne yazık ki.
Zor fakat kafandan silersen daha mutlu olacağına emin ol.

Aman ya insanlardan nefret ettim.
Bu nedir ya??
Ne yapar ki bir evlat bu kadar sevgisizliği hak edecek.
İnanın böyle erkekleri gördükçe ve kk'da böyle şeyler okuyunca evlilikten bin kat daha korkar hale geldim.
İnsanlar bi değişik gerçekten . Anlamak imkansız .
Şuan uzun yıllardır birlikte olduğum sevgilim var . Bu yaz nişanımız var hatta . Çocuğum olursa benim durumuma düşmesini asla istemem . Umarım evliliğim çok sağlam olur ve mutlu çocuklarım olur . Tabi herkes için geçerli inşallah seninde çok güzel bi evliliğin olur :)

Bi kaç güne normal psikolojime dönerim kendimi kandırmaya devam ederim kısacası :) Bugün öyle görmek yıktı beni nedense . Çok teşekkürler hepimiz hayatımızda iyi insanlarla karşılaşalım :)

Bi kaç güne normal psikolojime dönerim kendimi kandırmaya devam ederim kısacası :) Bugün öyle görmek yıktı beni nedense . Çok teşekkürler hepimiz hayatımızda iyi insanlarla karşılaşalım :)

Kendini kandırmaya devam edersen her gördüğünde ayni üzüntüyü tekrar yaşarsın.

Tamamen yok saymak ise seni daha güçlü yapar :)

Anneyle mutlu olmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…