Yuzume bakmadı bile adam akıllı :) insan bakmaZ mi evladim yok ama olursa o benim canimdan parça nasıl o kadar yakinima gelir de yüzüne bakmam ? Bugün bana nasılsın dese konusurdum yine deSenin her şeye rağmen bitmeyen ilgini ve sevgini hiç hak etmeyen biriymiş. Nasıl bu kadar soğuk ve taş kalpli olabilmiş anlayamadım. Bundan sonra onu boşvermeye çalış, hiçbir şey hak etmiyormuş çünkü. Ona verecegin sevgi ve ilgiyi annene, sevgiline, gelecekteki çocuklarına, kıymetini bilecek birilerine harca bence. Senin gibi kızı var, buna rağmen yaptığına bakOf, sinirlendim.
Inşallah çok teşekkür ederimİnşAllah seni baban gibi çok sevecek yerini dolduracak sana deli gibi bağlı bi kocan olur..
Çok sağolun sizi de üzmek istemezdim ama bazen insan doluyor ve kendisini tanımayan birilerine içindekileri dökmek istiyorYüreğimi yaktın be gülüm, dicek çok şey var ama ben sadece diliyorum ki çooookk mutlu bi hayatın olsun, babanın yokluğu hiç umurunda olmasın
Annemin dediğine göre kötü kavgacı bi insan degilmis sadece annesinin sözünü çok dinlermis tabi ben kendisini tam olarak tanımıyorum :)Baban kötü bir insanmış. Aynı evde yaşasaydınız da sadece seni üzerdi. Allah yardımcın olsun.
Evet yaşıyor çok pismanmis yaptıkları için beni çok seviyormus ozluyormus agliyormus goya cevreden duyduklarımBen bu öyküde o cadı babaanneni merak ettim yaşıyor mu ?
Ailesine sahip çıkamaması yeterince kötü. Sen üzülme. O babaanne de cezasını çeker.Annemin dediğine göre kötü kavgacı bi insan degilmis sadece annesinin sözünü çok dinlermis tabi ben kendisini tam olarak tanımıyorum :)
Yuzume bakmadı bile adam akıllı :) insan bakmaZ mi evladim yok ama olursa o benim canimdan parça nasıl o kadar yakinima gelir de yüzüne bakmam ? Bugün bana nasılsın dese konusurdum yine de
Evet yaşıyor çok pismanmis yaptıkları için beni çok seviyormus ozluyormus agliyormus goya cevreden duyduklarım
Evet haklısın . Bugüne kadar çok kinciydim ona karşı . Bugün öyle görünce içimdeki kin duygusu kayboldu . Ölse bile umrumda değil derdim ama çok fazla üzülürüm onu farkettim .Ailesine sahip çıkamaması yeterince kötü. Sen üzülme. O babaanne de cezasını çeker.
Benimde babamdan 2 tane kardeşim var . Onları da görmedim hiç . Günahları yok onların . Dediğin gibi insan çocuğunu bilerek nasıl üzer ki ?Bazı insanlar böyle oluyor ne yazık ki. Bir arkadaşımın da böyle bir babası vardi, ayrildiktan sonra kendine başka bir aile kurmuştu ve arkadaşımı yıllarca umursamamıştı. Buna rağmen arkadaşım babası Türkiye'ye geldiği zamanlarda evine gider ve pencereden gizlice içeriye bakarak onu görmeye çalışırdı, yalnız gitmesin başına bir şey gelir diye ve manevi destek amaçlı ben de eşlik ederdim. Bu kadar saf bir sevgiye karşılık bu kalpsizlik o zaman da beni sinir ederdi. Masum bir çocuğun, üstelik kendi çocuğunun kalbini bir insan nasıl kırabilir ki böyle?
İnsanlar bi değişik gerçekten . Anlamak imkansız .Aman ya insanlardan nefret ettim.
Bu nedir ya??
Ne yapar ki bir evlat bu kadar sevgisizliği hak edecek.
İnanın böyle erkekleri gördükçe ve kk'da böyle şeyler okuyunca evlilikten bin kat daha korkar hale geldim.
Bi kaç güne normal psikolojime dönerim kendimi kandırmaya devam ederim kısacası :) Bugün öyle görmek yıktı beni nedense . Çok teşekkürler hepimiz hayatımızda iyi insanlarla karşılaşalım :)Kötü baba hiç baba.
Annesi olmayanin babası olmaz derler, seninki o grupta demek.
Hayatında iyi insanlarla karşılaşman dileğiyleShanna
Seni hak etmemiş ne yazık ki.
Zor fakat kafandan silersen daha mutlu olacağına emin ol.
Bi kaç güne normal psikolojime dönerim kendimi kandırmaya devam ederim kısacası :) Bugün öyle görmek yıktı beni nedense . Çok teşekkürler hepimiz hayatımızda iyi insanlarla karşılaşalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?