Babamı 19 yıldan sonra ilk kez bu kadar yakından gördüm .

Kıyamam sana ya gzyaslarım ıstemsız aktı neden aramadı evlendımı baska cocugu varmıı bu yuzden mı aramadı senı ama uzulme guclu bı kadının kızısın sen dık dur herkesın hayatında bıseyler eksık evet bunu ancak yasayan bılır ama degıstıremeyecegın seyler ıcın uzulme Allah hep ıyı kullarıyla karsılastrsın senı ınsallah...

Allah yardımcınız olsun ıste bu yuzden cennet anaların ayakları altında... anneler hıc bı durumda evlatlarını grmeden duramazlar evladı ıcın evlenmez evladı ıcın calısır bazende evladı ıcın bsanmaz ama adamlar kırk yıl grmese umrunda olmz hele bırde yenı es bulduysa hıııc gerıye bakmaz

Sizin bi de konu sahibinin yazdiklarinda her cümlenizde tüylerim diken diken oldu , içim titredi resmen.. Cok zor ya , nasıl taştan bi kalpleri var ki böylesine acımasız olabiliyolar? Siz artık kendi düzeninizi kurmuşsunuz inşallah konu sahibide evlenir mutlu olur. Bi daha da onu görmeye hiç ihtiyaç bile duymaz (inşallah) .. Sizde babada görmediğiniz sefkati eşinizde görmüssünüzdür diye umuyorum

Bizim eltinin yakın arkadaşıda babasız büyümüş oda kaynanadan dolayı evlilik yıkılmış çok sinirlendiğinde babama küfrede biirsiniz diyor ilk başta anlamamıştım neden babasına küfür etmesini istediğinde sonra bana anlattılar

Sizi üzdüğüm için daha çok üzüldüm bak şimdi Sabırlar diliyorum . Sağlıklı bi evlat sahibi olursunuz inşallah..

İyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum kafam çok karıştı . Ama annem ciddi anlamda karşı çıkar artık aramama çünkü daha önce aradın olanları biliyorsun der .

Çok teşekkür ederim insanın bahtı güzel olsun en önemlisi oymuş .. Arama konusunu biraz daha düşüneceğim ama annem izin vermez karşı çıkar daha önce aradığımda ne hale geldiğimi biliyor çünkü antidepresan haplara geri dönmek istemiyorum . Biraz düşüneyim bakalım . Çok sağol

Sizi üzdüğüm için daha çok üzüldüm bak şimdi Sabırlar diliyorum . Sağlıklı bi evlat sahibi olursunuz inşallah..

Yok hiç üzülmeyin . insan böyle yazarak rahatlamazsa başka ne şekilde rahatlayacak ki?.. Umarım herşey gönlünüzce olur bundan sonra.

Evet evlendi ama o kadından da boşandı . İki tane daha çocuğu oldu . Yani babadan iki kardeşim var aslında :) Şuan bekar 5 yıldır falan . Yani arasa arayabilirdi . Teşekkür ederim hepimizin kaderi güzel olsun

Merak ediyorum da, insan kac senedir kiziyla meraktan gorusur ya. Buyudu mu, nasil giyiniyor, erkek arkadasi var mi, buyudukce kime benzedi, vs. yani sevmese bile kendi canindan, genlerinden biri ya. Inanamiyorum.

Canim ya diyecek sözüm yok. Allah yardimcin olsun kuzum (((( içim acıdı

Çok sağolun sizi de üzmek istemezdim ama bazen insan doluyor ve kendisini tanımayan birilerine içindekileri dökmek istiyor
Seni çok iyi anlıyorum canım, Ben de babadan yana dertli olduğum için, hislerini tahmin edebiliyorum....

Benim babam 24 yıldır yanımda ama inan gözleri ne renk tam olarak bilmiyorum ya da ellerini ya da gözlerinin altındaki çizgileri bilmiyorum.
Hangisi daha kötü karar veremedim,
sürekli yanında olan ama sevgisini asla belli etmeyen sarılmana, onunla konuşmana bile müsade etmeyen baba mı
yoksa hiç görmediğin seninle yaşamayan sevgisini göstermeyen baba mı ?
Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Umarım eşin sana hem baba hem koca hem de dost olur.

Ben babamı hiç görmedim cidden eksikliğini de yaşamadım,hiç görmediğin tanımadığın birinin eksikliğini yaşamazsın çünkü.
Telefonda birkaç kere konuştuk.Gelcem seni görmeye yok çok özledim zırt pırt ama ne geldi ne beni aradı,
Bu bana hiç dokunmadı çünkü tanımadığım insan o .Ha sokaktaki Mahmut emmi ha o.
Kan bağı o bu saçmalıklara da inanmıyorum çünkü yapımda öyle aile,bağ,kan can vs yoktur.Tek sorumluluk hissettiğim kişi annem ve ablamdır.
30 küsur yaşımdan sonra da destek olmayacak adam köstek de olmasın hayatımda.
Aynı olay, zıt fikirlerdeyiz.
Olur da bir gün gelirse tanışmaya başım üstü,ama gerisi tırt bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…