Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Öncelikle esim tabıkı ama babamdan asla vazgecmem herbıseyımmm ailemin en kıymetlisi Allah basımdan eksik etmesın

BABAM. HER ŞEYİM BENIM.
KIMSENIN BABASINI SEVEMEYECEGI KADAR ÇOK SEVDİM BEN BABAMI.

BENIM BABAM 8 SENEDIR KANSERDI.. SON 1 YILDIR AĞIRLAŞTI . 40 GÜN CERRAHPASADA 20 GÜN SUREYYAPAŞADA KIMSEMIZ OLMADAN KALDIK. GÖZÜMDEN SAKINDIM ELLERIMLE YEDIRDIM . BIR LOKMA EKSİK YESE, HEMSIRE SERUM TAKARKEN KOLUNU ACITSA DÜNYAM DURURDU

SONRA BABAM GITTI .. öldü.. Melek oldu.

O günden beri benim de en çok düşündüğüm şey. Insanların çoğu babasını pek sevmez yahut babaların çoğu evlatlarına sert davranır... Biz birbirine aşık bir baba kız iken neden benim babam.. neden..

Babacığım seni kaybedeli 2 ay oldu. Her gece rüyama geldiğin için teşekkür ederim.. seni çok seviyorum. Hep yanımdasın

Bende annemi kucuk yasta kaybettim.. babam tekrar evlendi ve o kadin maalesef tam bir üvey anneydi.. ergenlik dönemimde babama cok kizgindim, o kadinla evlendigi icin, bizi yeterince kadindan korumadigi icin vs.

Simdi evlendim colugum cocugum oldu ve babam yaslandi.. öfkem kizginligim yok, belki biraz kirginliklarim var ama suan merhamet duygum daha agir basiyor.. ona bisey olacak hastalanacak diye korkuyorum... 2 gun aramasam merak ediyorum...

Birde bana olan sevgisinden hic bir zaman suphe etmedim.. evlatlarini cok sever babam ama hayatinda aldigi yanlis kararlar sonucu hayatimizi zorlastirdi..

Bu arada 3 yasinda oglum var ve hem fiziki olarak hemde bazi huylari babama cok benziyor.. sanki babamin kucuk versiyonuyla ayni evde yasiyorum gibi oluyor :)

Konduramıyorum işte sirf varoluş sebebimiz diye zoraki sevmeyi nice babalar görüyorum evlatlarıyla şen şakrak hadi o tarz diyelim bazıları var sert suratsız ama benimki kadar kızının ruhunda yaralar açan...afedersiniz ağzına ettikten sonra odasında sessizce ağlayan o çocuğu kızın 1kere gönlünü alma gereği bile duymayan ...yaşım ilerledikçe daha da dokunuyor...

Ne mutlu sana....babam icin bunlari diyebilmek için ben de dünyaları yıkardım inan ....cennette kavuşursunuz insallah bu bağ bunu gerektirir şanslısın...biz de artık babamız hakkındaki düşünce ve içimizde sönen sevgiden ötürü öteki dünyada yargılanacağız bunu bu duruma getiren baba da yargılanacak mi onu merak ediyorum ....

o benm canm o benm herşeyin 27 yıldır bir kere bile beni incitmedi dövmeyi kızmayı bırakın yüksek ses ile konuşmadı bana çok düşkündür haliyle bende ona canm babam burnumda tütüyor evlendikten sonra yine aynı hala ben onun küçük kızıyım ve onu görün ve 6 7 yaşına geri dönüyorum istemsiz cocuklssiuorm boyunca cocuklarjm oldu ama ben çocuk olmaktan gecemedjm onu cokkk seviyorum annemden nefret ediyorum o onun bize yaşattıkları ki halen yaşıyoruz onun ayıpları umursamamazligi bende keşke böyle bir insan annem olmasaydı diyorum hep babam IYIKI var sığındığım limanim gönlümün ilk sahibi babam benm

Benim babam hayatım boyu annemden daha anlayışlıydı ama tabiki evlat ayırımı yapılıyor .kardeşim erkek olduğu için hep o istemeden olurdu herşey ,ben mücadele etmek zorunda kalırdım . Her ne kadar çok sevsemde bu hissettirdiklerini unutamam. Seviyor muyum elbette çok seviyorum beni çok iyi yerlerde okuttu ama yaptıkları evlat ayırımı evli olsam bile hala içimde.

evimizin direği güvendiğim dağımmış meğer kaybedince daha iyi anladım

Babam benim bitanem yei gelir buzumle cocuk gibi oynardi yeri gelir otoritesini gosterirdi ben okb nin verdigi krizlerle kendimden gecerken yanimda hep annem ve babam vardi sarilirdi anlatirdi o zor gunleri atlatmama cok yardimci oldu.simdi evliyim ve bir cocugum var oglumuda oyle cok seviyor moral kaynagim diyor onunla oyunlar oynuyor ben birZ rahat edeyim diye bakiyor.Allah basimizdan hic eksik etmesin

Iste 2.annem de gorunurde iyiydi ama asla destek olmadi yanımda olmadi babamın tavırlarına karşı bi yanındayım ben babandir bak ben varım gel beraber anlasalim da demedi surat asip asip oturdu anca yıllarca...ben evden göçtüm gittim şimdi arayip arayip bana ağlıyor devamlı ah baban şöyle beni yiyor böyle mahvediyor e iyi de benim toy halimle sen bunları göre göre zerre yanimda olmadin ....ikimizin bari ilişkisi iyi olsaydi babamı kırardık belki işine gelmedi

Yanımda destekçi oldukları 1 anım bile yok devamlı tartışma çekişme....bana yönelik eleştiriler kendime güvensiz bi insan yaptı beni...şimdi annemle aramız iyi niye trk başına kaldıramıyor

Yanımda destekçi oldukları 1 anım bile yok devamlı tartışma çekişme....bana yönelik eleştiriler kendime güvensiz bi insan yaptı beni...şimdi annemle aramız iyi niye trk başına kaldıramıyor
Siz guclu bir insana benziyorsunuz.o sizden uzaklasmaya calissa da siz yaklasin bakalim belki bir derdi falan vardir o yuzden oyle davraniyordur

diğer baba kız ilişkilerini kıskanıyorum. Babamla hiç öyle olamadım. karşılıklı oturup konuşmadık hiç. hep kavga ettik. bazen keşke olmasaydı acaba daha mı mutlu olurdum diyorum.

diğer baba kız ilişkilerini kıskanıyorum. Babamla hiç öyle olamadım. karşılıklı oturup konuşmadık hiç. hep kavga ettik. bazen keşke olmasaydı acaba daha mı mutlu olurdum diyorum.
Hele yanımda adam gibi konuşan uyumlu baba kızlara hasta olurdum hala da öyle

Siz guclu bir insana benziyorsunuz.o sizden uzaklasmaya calissa da siz yaklasin bakalim belki bir derdi falan vardir o yuzden oyle davraniyordur
Aklımın erdiği yaşımdan itibarennnn ne maymunluklar yaptım ne yaklaşımlar denedim haklisiniz empati de yapmalı bu adam niye böyle Ama maalesef empati haklarını kaybetti ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…