- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Biraz anlayışlı olsa biraz yüzü gülse bana karşı. Kavgasız bir günümüz geçse. Evde bir gün huzur olsa keşke.
O zamn Allah yardimciniz olsun insallah bir gun anlar size yaptigi haksizligiAklımın erdiği yaşımdan itibarennnn ne maymunluklar yaptım ne yaklaşımlar denedim haklisiniz empati de yapmalı bu adam niye böyle Ama maalesef empati haklarını kaybetti ....
olduğu gibi kabul etsen? beklentiye girip başkalarının babalarını merak edip kıyas yapmasan?
sana zarar.
bende yazarım şimdi buraya babamla ilgili destan sana ne faydası var?
Babamı geçen sene kaybettim annemle 16 yıldır ayrıydılar babam başka bir şehirde yaşıyordu zaten hiç yanımda olmadığı için şuan eksikliğini hissetmiyorum cenazede ağlayamadım bile ama yine de seviorum onun elinde değildi olanlar hastaydı çünkü ölmeden 4 yıl önce teşhis konuldu şizofrendi babam ona karşı nefretimin öfkemin bitmesine neden oldu bu ama yine de üzülüyorum neden benim normal bir babam olmadı diye de yapacak bişey yok kader kısmet işteBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir
Binlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir
Sanirim benm babam daha beter genede:) ben anmak bile istemiyorum yasattiklarini.hayatim psikolojim darmadagin.peki bukadar kotu seyler yasatanlarin baba hakki olabilirmi sizce?Sadece yedirip içirip okutmayı süper babalık yaptik zannederek bir de kenjdi öven manen zerre kadar icinde kırıntı bir tohum bile ekmeyen adamdır..hele ki 9 yaşında annemi kaybettik bana daha da yakınlaşıp bir bag kurmasını hadi kuramiyirsan olanı yıkamamasinı beklerdim ...odana doğru odana odadaki evlat en iyi evlattır bulaşmasın yeter
aynı benim duygularımYıllarca gormesem hiç ozlemem ama başına bişey gelse kahrolurum. Ne kadar sitem etsem de , bende babamin kızıyim, o bana nasıl içten yaklasamiyorsa bende ona yaklasamiyorum.. Hiç bi zaman baba kız olamayacagiz artık . Evlenince babam daha agir geldi ,Eşimden tek istegim ne olursa olsun çocuğumuz ile aran hep iyi olsun Bi kız çocuğun babasından başka bişeye ihtiyacı yok bence..
Soğuk desen soğuk da değil dışardan bak şenşakrak ama dışarı öyle....bizle ama tersiBabanızın size olan yaklaşımındandır duygularınız... Babam benim için çok başka, sanki içi deniz dışı kaya. Sert görünür ama dokunsan ağlar bilirim. O yüzden onu düşününce burnumun ucu sızlar. Hele evlenirken gördüğüm hali... keşke hep çocuk kalsaydım da dizlerinin dibinden ayrılmasaydım.Annelik de babalık da herkese göre değil, çocuk sahibi olmayı sadece görev zannediyorlar, yapalım bi tane bulunsun... Babam sevgisini pek gösteremezdi ama ben anlardım bi bakışından, gözlerinin doluşundan hatta kızışından. Eşime de diyorum şimdi çocuğumuz olursa soğuk bi baba olma hep hissettir.
babalik biyolojik katkida bulunus demek degildir.Sanirim benm babam daha beter genede:) ben anmak bile istemiyorum yasattiklarini.hayatim psikolojim darmadagin.peki bukadar kotu seyler yasatanlarin baba hakki olabilirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?