- Konu Sahibi Love_your_life
-
Kız oje sürsen bozulur ruj sürsen dağılır, parfüm sıksan aman bebek hapşurur. Bebekle zor bunlar biraz mola vermiş say kendini ne olmuş sonra mis gibi olur çıkarsın ne var sakin olkızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Kız sen yine iyisin
Benim Rus erkek arkadaşım denizde güneş ışığı vurdukça 'ben burdayim' diyen göğüs arası tüylerim için 'turk kızlarının hepsinde bu var mı? Demişti.
Ben de 'yok yavrum,ben maymun soyundanim' diye dalga gecmistim.
Aaa bir kere de başka bir yabancı arkadaşla oturuyordum, ayaklarımi uzattım koltuğa. Ayak ucuma oturup sasirmis gibi 'yengenç, ayağında neden saç var?' dedi. Bir baktim ayak baş parmağımın ustunde kıl çıkmış, onu diyormuş meğer
Ben de utandım, her insan utanır ama erkeklere de çok takılmamak lazım, pat diye söylüyorlar işte. Kıl onlar için utanacak bir mesele olmadığı için seni utandıracağini tahmin edememiş olabilir.
Not: maymun soyundan değilim. Her türk kızı kadar kıla sahibim
Hahaha ikiside olabilir:)) Rabbim dagina gore kis verir derler ya dogru bence:) bak bugun tum gunumu anlatim kisaca:) dedim salla yemegi bulasigi evi :) evi aksamdan toparlamistim gerci:)) ufakligin sutunu kahvaltisini yaptirdim sonra giyindik disarda kahvalti yaptik. Derken 4-5 saat disarda surtmusuz hep birlikte:) uykuyu filan gezerek halletti bugun kucuk hanim. ilk cocukta aman cocuk arabada uyumasin hasta olur bla bla:)) ee bu bebe zaten hasta oluyo ben naparsamda:)) 2. mamasini filanda disarda icirdim ek gidasini verdim. dondurma yediler diger ikisi vs vs. Aksam geldik biseler yediler banyo derken babalari buyukleri yatrdi bende cadiyi.. bence 2. Yi 3. Yu dusun derim:) tabii durumun el veriyosa.. tabiiki delirdigin zamanlar olmuyo Mu olacak.. benim annem bana hala gicik oluyo bazen:)) olacak o kadar:))Benim bu bir kaç saatim hiç olmuyor işte bir tek uyuduğunda nefes almaya çalışırken uyanıyor
Tek bebek daha zor diyorlar hep 2-3 birden daha kolaymış acep sallıyorlar mi yoksa vücut artık acı hissetmiyo mu
İşte bu hale getirmen için bırakman lazım. N münasebet tabi ki de bakacak. Benim eşim mamasını da yedirdi altını da değiştirdi, iki pış pış yapıversin yapamıyorsa anasını Çağırsın birlikte yapsınlar çok meraklısı ise kılsız bacağın.Ya keşke bakabilse ev işi yapayım bana kızı bırakma diyor ödü kopuyor ağlayınca bşr şeyi kaçak diye gece ölsürüyor kızım hopluyor yataktan tıkandı bebek diyeçok panik bıraksam kesin kıllı gezeyim diye yalvarır
Eşiniz den 2 saat Çocuğa bakmasını isteyen gerisi bi kuaföre bakar saçlarınız da değişiklikler yapın, ağda deseniz yarım saat en Fazla sonrası mis gibi , saçlarınızı kısa kestirip duştan hemen sonra kuruturken hızlıca tarakla fonlerseniz tamamdır bence . Eşiniz anlayıslı ve kibar insan belli ki üzülmeyin .kızlar eşim çok şükür iyi bir adamdır. Bana yardımcı, dost, eş... ve daha bir çok şeydir sağolsun. Bense Doğumdan sonra değiştim yanı kendine bakmayan daha doğrusu bakamayan evde pijamayla dolaşan saçını günde bir kez tarayan bir yaptığı yüzüne krem sürmek olan bir bayan oldum ki önceden asla böyle değildim. Eşim bu hallerime alışkın değil ama bir kez bundan şikayet ettiğini görmedim şu zamanda hep güzelsin bak ne güzel kilo verdin kızımızla çok iyisin bile falan diyen bir eş fakat iki gün önce sen kilo mu aldın dedi bugünde şort gitmiştim sabah bacaklarımı görüp bacaklarına bak kıl çıkmış dedi. Hayatında ilk kez kıl çıkmış bacak görmüş gibiydi. Gerçi bende ilk kez gördü. Halbuki çok çıkmamıştı ama azıcık bile çıksa alırdım. Çok kırıldım. Ağladım hatta şok oldu öyle görünce neden ağladığımı sordu şaka yaptım dedi vs ama şaka değildi bence durum şu kendimi iyi hissetmiyorum sizce eşim bana bu iki sözüyle bir mesaj mı vermeye çalıştı hani artık kendine baksan gibilerinden şimdi bunu eşine sor diyenler olacak bunu soramam çünkü bana tabi kendine bak dedim demez kırmak istemez ama bir şey var gibi geldi abartıyor muyum? Ayrıca sizler nasıl zaman ayırıyorsunuz ya ben doğum öncesi stokladığım bakım kremlerinin kutusunu açmamışım bugün baktım baktım gözlerim doldu. Anneyim kızım bana hayatın verdiği en büyük mucize bundan yakınıyor değilim yanlış anlaşılmasın sadece merakım üzüntüm şu ben neden yapamıyorum?
Hahaha ikiside olabilir:)) Rabbim dagina gore kis verir derler ya dogru bence:) bak bugun tum gunumu anlatim kisaca:) dedim salla yemegi bulasigi evi :) evi aksamdan toparlamistim gerci:)) ufakligin sutunu kahvaltisini yaptirdim sonra giyindik disarda kahvalti yaptik. Derken 4-5 saat disarda surtmusuz hep birlikte:) uykuyu filan gezerek halletti bugun kucuk hanim. ilk cocukta aman cocuk arabada uyumasin hasta olur bla bla:)) ee bu bebe zaten hasta oluyo ben naparsamda:)) 2. mamasini filanda disarda icirdim ek gidasini verdim. dondurma yediler diger ikisi vs vs. Aksam geldik biseler yediler banyo derken babalari buyukleri yatrdi bende cadiyi.. bence 2. Yi 3. Yu dusun derim:) tabii durumun el veriyosa.. tabiiki delirdigin zamanlar olmuyo olacak.. er benim annem bana hala gicik oluyo bazen:)) olacak o kadar:))
Buarada yarinda babalari cikarir ikisini ben kizla kalirim.. ya da ben gotururum o kalir kizla.. esit bi dagilim bence:))
Ama normal bunlar biliyosun:) ilk oldugu icin kafanda buyutuyosun. Ee tabii her cocuk ayni degil.. kimi cocuk sinek isirigi gibi gecirir kimide deprem siddetinde:)) ben cok doktora gidiyorum mesela..takintili gibi goruyolar bazen:)) hersey kontrolum altinda olsun istiyorum.. ki normal bi annede benim gibidir diyorum doktorlara:)) ha bu yonumunde ekmegini yedigim zamanlar olmuyo degil tabii. Kizim 2 aylikken hastaneye yatirdik yaninda kaldim bir hafta..gozumun onunde sondaj filan taktilar.. agladim sizladim ama iyi olacak diye dusundum. Geciyor saglik olsun, yeterki biz iyi olalim.Maşallah size ya ❤
Ben çok takıntılıydım bir kısmını atlattım misal 3 ay gaz sorunu çektik ve zombiştim tabi :)
Sonra geçti derken diş başladı hastalık falan çok çökmüş hissediyorum ben kendimi ya niye böyle oldum bilmiyorum..
Ki böyle olduğu için 2.çocuğu uzuun bir zaman düşünmüyorum gözüm korktu
Ama normal bunlar biliyosun:) ilk oldugu icin kafanda buyutuyosun. Ee tabii her cocuk ayni degil.. kimi cocuk sinek isirigi gibi gecirir kimide deprem siddetinde:)) ben cok doktora gidiyorum mesela..takintili gibi goruyolar bazen:)) hersey kontrolum altinda olsun istiyorum.. ki normal bi annede benim gibidir diyorum doktorlara:)) ha bu yonumunde ekmegini yedigim zamanlar olmuyo degil tabii. Kizim 2 aylikken hastaneye yatirdik yaninda kaldim bir hafta..gozumun onunde sondaj filan taktilar.. agladim sizladim ama iyi olacak diye dusundum. Geciyor saglik olsun, yeterki biz iyi olalim.
Bana normal geldi haliniz. Çocuktan önce fıstık gibi olan ben, 6 aydır pijama topuz. Ise baslayinca zorunlu düzelir gibi geliyor. Saçlarımı artık istesemde salık gezemiyorum evladım çekiyor. Yani bundan sonra o saçlar hep topluAslında annem geliyor eşim bakıyor ben gidip geziyorum süsleniyorum ama eşim benim hep evde bakımlı hoş gezmeme alışkın 3,5 aydır saçımı salık bile görmedi ki uzun saçlarım çok sever ama yok işte ama haklısınız ne söylüyor ki haklıyım ben çıktı diye söylemek mi lazımdı allahım neler diyorum ben. Üste çıkamam ki ağladım hemen bir rahatlama geldi sonra ama o üzüldü baya pişman oldu da abarttım mı o mu abarttı ortada bir şey yok mu bilemedim
Aşkım gözü kördür tamam ama illaki bir yerde göze hitapta ister. Kendi için olmasa bile, karısının içten içe kendini bırakışını görmek istemiyordur belkide. İnsanın hayata bakışı bile değişiyor kendine bakmadığında, sevmediğinde.Yaaa aslında o da şok durumunda şimdi pişman oldum okuyunca ben onun beni beğenen gözlerle bakmasına alıştım şimdi bakmıyor gibi geliyor birde duyunca işte ben hep pohpohlanmaya alıştım onun tarafından o yüzden bunca dert galibaama doğrusunuz dikkat etmeliyim oda belli bunalıyor bem böyleyim diye ses etmiyor
Ya benden bir tane daha. Ya geçende gecelik giyim yatayım dedim yakıştıramadım ki 3 kilo fazlam var oda göbeğimde kaldı. Sürekli bakım yapan, pijama ile gezmeyen saçını tara topla sür et olan benim geldiğim durum içler acısı akşam sayamadığım kadar çok kalkmışken uykudan sabah eşimin sözü tüm uykusuzluğumu götürdü resmen. Çok takıyorum kafama ya o da üzüldü ama duydum bir kere söyledi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?