Bacaklarına bak dedi

Kız oje sürsen bozulur ruj sürsen dağılır, parfüm sıksan aman bebek hapşurur. Bebekle zor bunlar biraz mola vermiş say kendini ne olmuş sonra mis gibi olur çıkarsın ne var sakin ol

Hahahhaa bebeği zorla uyuttum uyandı tam tekrar daldı kahkaha attım yaaaav

Hahaha ikiside olabilir:)) Rabbim dagina gore kis verir derler ya dogru bence:) bak bugun tum gunumu anlatim kisaca:) dedim salla yemegi bulasigi evi :) evi aksamdan toparlamistim gerci:)) ufakligin sutunu kahvaltisini yaptirdim sonra giyindik disarda kahvalti yaptik. Derken 4-5 saat disarda surtmusuz hep birlikte:) uykuyu filan gezerek halletti bugun kucuk hanim. ilk cocukta aman cocuk arabada uyumasin hasta olur bla bla:)) ee bu bebe zaten hasta oluyo ben naparsamda:)) 2. mamasini filanda disarda icirdim ek gidasini verdim. dondurma yediler diger ikisi vs vs. Aksam geldik biseler yediler banyo derken babalari buyukleri yatrdi bende cadiyi.. bence 2. Yi 3. Yu dusun derim:) tabii durumun el veriyosa.. tabiiki delirdigin zamanlar olmuyo Mu olacak.. benim annem bana hala gicik oluyo bazen:)) olacak o kadar:))

Buarada yarinda babalari cikarir ikisini ben kizla kalirim.. ya da ben gotururum o kalir kizla.. esit bi dagilim bence:))

İşte bu hale getirmen için bırakman lazım. N münasebet tabi ki de bakacak. Benim eşim mamasını da yedirdi altını da değiştirdi, iki pış pış yapıversin yapamıyorsa anasını Çağırsın birlikte yapsınlar çok meraklısı ise kılsız bacağın.
Hayır bu yüzden gözyaşı dökmüşsün ya sana üzüldüm bir bilsen hiç değmeyeceğini

Eşiniz den 2 saat Çocuğa bakmasını isteyen gerisi bi kuaföre bakar saçlarınız da değişiklikler yapın, ağda deseniz yarım saat en Fazla sonrası mis gibi , saçlarınızı kısa kestirip duştan hemen sonra kuruturken hızlıca tarakla fonlerseniz tamamdır bence . Eşiniz anlayıslı ve kibar insan belli ki üzülmeyin .

Maşallah size ya ❤

Ben çok takıntılıydım bir kısmını atlattım misal 3 ay gaz sorunu çektik ve zombiştim tabi :)
Sonra geçti derken diş başladı hastalık falan çok çökmüş hissediyorum ben kendimi ya niye böyle oldum bilmiyorum..
Ki böyle olduğu için 2.çocuğu uzuun bir zaman düşünmüyorum gözüm korktu

Ama normal bunlar biliyosun:) ilk oldugu icin kafanda buyutuyosun. Ee tabii her cocuk ayni degil.. kimi cocuk sinek isirigi gibi gecirir kimide deprem siddetinde:)) ben cok doktora gidiyorum mesela..takintili gibi goruyolar bazen:)) hersey kontrolum altinda olsun istiyorum.. ki normal bi annede benim gibidir diyorum doktorlara:)) ha bu yonumunde ekmegini yedigim zamanlar olmuyo degil tabii. Kizim 2 aylikken hastaneye yatirdik yaninda kaldim bir hafta..gozumun onunde sondaj filan taktilar.. agladim sizladim ama iyi olacak diye dusundum. Geciyor saglik olsun, yeterki biz iyi olalim.

Normal olduğuma sevindim:)
Bende öyle çok araştırır okurum sık doktora gidiyorum bu ara biraz azalttım açıkçası
Şimdi baktığımda dün doğmuş gibi ama 6 gün sonra 1 yaşına girecek zaman çok çabuk geçiyor genç kız ve oğlan olacaklar her biri allah uzun sağlıklı ömürler versin hepsine ❤

Bebeğiniz daha çok küçük. Büyüdükçe kolaylaşıyor. Ben o açıdan şanslıyım kocam süs püs sevmez aksine evdeki lohusa topuzlu paspal halimi sever o yüzden hiç sorun olmadı eşlerimiz için değil ama önce kendimiz için kendimize vakit ayırmalıyız. Arada bi nefes almaya ihtiyacımız var.
Ben kendi adıma ne kadar paspal olursam olayım hergün duş alıyorum. Tüyleri anacım hallediyo ağdacı olduğu için şanslıyım:) eşiniz sizi kırmak istememiştir. Alınmakta haklısınız tabi ama unutun gitsin. Sağlıkla büyütün yavrunuzu

Şuan çocuğum yok. Bakim işi öyle saatlerce olmak zorunda değil mesela ben dip boya dan dip boyaya kuaföre giden biriyim o da 1.5-2 ayı buluyor. Zamanında lazer yaptırdım ama bacaklarda hala aralıklı olarak çıkıyor onu da aklıma geldikçe jiletle hallediyorum hele kışın onu bile yapmiyorum. Gunluk makyaj benim için beş dk dir. Saçlarımı banyodan banyoya tatarim hatta çoğu zaman yataktan kalktıgim saçla ise gitmişligim çoktur. Ha bu bakımsız olduğum anlamına gelmesin aksine yaş 33 olmasına rağmen herkes 25-27 gösterdiğimi söyler ve genelde hep iltifat alırım. Demek istediğim bakım işi çok uzun zaman alacak birsey değil kendinize kısa metodlar üretin bir süre sonra zaten kendi rutininize donersiniz.

Esiniz evde oldugu zamanlar esinize verin bebegi sizde bakiminizla ilgilenin disari cikin kendize gelirisnz cok iyi gelir hep bebekler eve kapanmayin

Ya birşey dememiş ki kıl çıkmış demiş daha önce hep temiz görmeye alışmış şakayla dedim demiş biraz daha dikkat edebilirsiniz çok mu huysuz bebeğiniz hiç mi uyumuyor epilasyon aleti alın kolay oluyor. Bırakacağınız biri varsa anneniz falan kuaföre gidin ağlayacak birşey yok beğenmiyor da değil

Ya bu bakim isini cok abartmayin onemli olan temiz olmak ve guzel kokmaktir...kil tuy isinide baslayin lazere ayda 1 saatinizi alir hatta bir sure sonra 2-3 ayda bir gidiyorsun sonra cok rahat olursun hic oyle dertlerin olmaz, 4 yildr agda nedir bilmem valla asiri rahatlikmis, kadin icin bakimli olmanin ilk yolu da agdayla basliyor malum

Bana normal geldi haliniz. Çocuktan önce fıstık gibi olan ben, 6 aydır pijama topuz. Ise baslayinca zorunlu düzelir gibi geliyor. Saçlarımı artık istesemde salık gezemiyorum evladım çekiyor. Yani bundan sonra o saçlar hep toplu

Aşkım gözü kördür tamam ama illaki bir yerde göze hitapta ister. Kendi için olmasa bile, karısının içten içe kendini bırakışını görmek istemiyordur belkide. İnsanın hayata bakışı bile değişiyor kendine bakmadığında, sevmediğinde.

Her anne yaşayabilir bunları. Yeterki silkelenip toparlanın. Sorunla yüzleşin.

Siz de kendinizi salmayin canim
Dogum yapmak dunyanin sonu gibi bazi bayanlar saliyor kendisini
Adam bakimli olmaniza alismis demek
Agdanizi kisisel bakiminizi yaptirin geciktirmeyin
Aglayacak bisey goremedim ben

Omur boyu bakimli gezemez ki insan.
Hastalk olur, dogum olur olum olur..
Esiniz kotu bisey dememis ki.
Bence kendinizi bu kadar uzup paralamaniz yersiz.
Esinizde bi zahmet eskisi gibi suslu puslu gezemeyeceginiz gercegine kendini alistirsin ta ki bebek 3-4 yasina gelene kadar.

Arada olur böyle şeyler، hepimiz insanız, kılımız tüyümüz, hasta olup kendimize bakamadığımız zamanlar var.

Tekrar başlarsanız eşiniz unutur gider, tekrar gözünde bakımlı olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…