Bacaklarına bak dedi

Gorunce sizin adiniza uzuldum ama kendi adima da guldum. Merak ettim esinde kilosuna tipine temizligine cok mu dikkat ediyor?? Neyse ki kibar bi sekilde uyarmis oyle hanzo erkekler var ki...

Sakasina demistir. O da senden bu bakimsizligi beklemiyordur saka yoluyla yuzune vurmustur ama cok uzulme. :)

Eşiniz ağzının payını hakediyor doğru ama, bir kadında asla tahammül edemediğim şey şu kıl tüy mevzusu.
Sizinki öyle diye demiyorum ama konunuz bahanesiyle söylemiş bulunayım.
Kış gelince sıcak tutuyor diye mi o bacakları kolları uzatıyorsunuz, vallahi midem kalkıyor ya.
Ayak bileğinizden görünüyor, haberiniz olsun.

Aynen etkilenmen normal ama geç değil kendine güven ❤❤:)

Daha tazecik annesin bebeğin çok küçük. Elbette zaman zaman bakımın aksayacaktır. 5.5 aylık bebeğim var hala bir düzen oturtabilmiş değilim. Yemeğe, çamaşıra zor yetişiyorum valla şu durumda bir Bihter Ziyagil gibi süslenip oturamam. Saçlarım hep toplu yoksa kızım parmaklarına büyük bir zevkle doluyor. Parfüm sıkmıyorum, kimyasal her şeyden mümkün mertebe uzak kalsın istiyorum. Zaten evde tekken banyo yapmam mümkün değil. Bazen eşim olsa bile girmemle çıkmam bir oluyor, bebeğin bir çığlığı yetiyor :) ki evde pijamayla dolaşmanı da yadırgamadım valla yeri geliyor gün içinde 5-6 üst değiştiriyorum(kusan bir bebek benimki)
yani sözün özü eşin seni böyle de güzel, sevimli, seksi, bazen anne bazen sevgili, yani “kadın” olarak görmeye alışmalı. Biz süs bebeği değiliz. Mükemmel değiliz. Olmak zorunda da değiliz.(buradan sal kız kendini gitsin anlamı çıkmasın lütfen :) )
Keyfine bak bir gülüşün yetsin kusurları örtmeye

Yorumlarla biraz daha düşündüm de evet aslında kendimi tatmin edemediğim için onun dediği battı üzdü beni bebeğim 3,5 aylık bugün önemli kararlar alarak kalktım umarım uygulayacağım

Bilmiyorum yanı sürekli o güzel görsün istiyorum aldı durum beni kötü gösterecek gibi geliyor eşimin bana olan bakışları beni mutlu ediyor ben hiç bakımsız birisi olmadım bu yüzden de bu beni geriyor belkide eşim hala aynı bakıyor ama ben öyle göremiyorum bu da beni üzüyor

Ne düşündün ki? Ya ben yapamadım öyle belki sorun etmezdi ama bilmiyorum temizlik konusunda yardım istememedin eşimden. Biraz evet kankanız gibi davrandı yanı bana kız arkadaşlarım belki böyle bir şeyi söyleyebilirdi utandı pişman oldu amaaaa geçti işte

Öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın. Yani belki eşim hee türlü bakıyor ve bu durumumu yadırgamıyor bilmiyprum çünkü kilo konusu açıldığında bana çok iyisin çok fitsin takılma vs gibi şeyler söyledi ama gerçek düşüncesi mi bilmiyorum benşm bu bakımsız halim galiba başta bana batıyor ama bugün yataktan süslü kalktık umarım gün içinde de öyle gider. Allah sonumuzu hayır etsin

Hahahaha ay çok güldüm ayağında saç mevzuuna Allahım ne hallere düşürdüler bizi yaaa eşim şuan pişman üzülmüş ama bana belkide en son söyleyeceği şeydi kendime getirdi ama beni artık iş elime aldım bakalım neler olacak günü süslü gözlerle açtık

Onun ağzından duymak şok etti hep iyi şeyler duymaya alışmışım bir anda zönnnkkkk uğuğığjo diye ağlama oluştu valla ama sağolsun beni kendime getirdi bir yanda kokumdan kızım bir yanda ben tunik maşa vs hahahah ben yandım

Bir kadın kendisine kendisi için bakmalı. Anacınız kocamın göz zevki için kendine bakmalıyım olunca işte böyle her lafa ağlarsınız.
28 yıllık evliliğimde eşime fiziğimle ilgili tek keline söyleme hakkı vermedim. Kendi de söyleyemez zaten.

Hahaha Allahım ne hallere geldik bayanlar olarak ya. Ben şuan her şeye alınıyorum her şeye yani ağzından sevgi sözü çıkmadan konuşsun sen beni sevmiyorsun artık sevilmiyorum diye yaygara basıyorum iyice bir garip oldum. Eşim doğum yapan her bayan böyle mi acaba araştırmak lazım diyor bana demedi ama bunun konuşurken duydum ahhaah korkuyor birde

Allah hepimize kolaylık versin ben uykusuz kalabiliyorum ya etkilemiyor beni üniversite zamanlarından alışkınım sanırım. İki saat uykuyla 48 saat geçirdiğim dönemleri biliyorum yarı ölü yarı canlı şimdi de öyle ama başım dönüyor bazen bebek beden olarak çok yoruyor

Esine bebege biraz sen bak da gidip bakim yapayim deseydin. O zaman aman hayatim yok cok guzelsin derdi. Kucaginda cocukla kimse prenses gibi gezemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…