- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.843
- 798
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Hiç de yok kusura bakmayın çocuğun yanında içmemek şartıyla gidip balkonda içebilir.Bence var şöyle ki bakıcı olan birisinin sigara içiyorum deme lüksü yok
Sigara bağımlısı olmayan yorum yapsın demişsiniz ben sigara içmiyorum aracimda falan da içirmem ama siz o kadar kabasiniz ki zaten size gelecek bakıcıya sabır diliyorum...insanın emeğinin karşılığını veriyorsunuz diye onu satın almiyorsunuz sigara içer ya da içmez hangi işte çalışacağını da kendi bilir bu ne saygısızlık!Kendiniz bakın öyle ise çocuğunuzaBakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Bu arada boşlarsa dışarı çıkıp sigara içiyor ya doktorlarBakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım
Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı
Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli
Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?
Hem sağlık hem örnek olması için
Neyse bağımlılar yazmasın
Eee sigara iceni ise alma o zamam niye bu kadar gerildin ki. Sigara iceni tercih eden biri de onu tercih eder temizlik ne alaka.Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
ne alaka gerçektensigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Ben tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.
Çocuk bakan dikkat edecek , dikkat edemeyen bu meslekte olmamalı
Ama işte nerdeee
bir insan bir işi yapıyor o işten para kazanıyor diye içtiği sigaraya karışamazsınızValla siz yanlı yorum yapıyorsunuz
Bazı mesleklerin bazı şartları olmak zorundadır
Ben bebek bakımı yapan birinin ya sigara içiyorum ben deme lüksü bile olmadığını düşünüyorum
Temizliğe git dememin amacı aşağılamak değil neden herkes bu kadar alıngan burda ?
Genelde bakıcı - temizlik yapan insanlar oluyor çünkü , temizliği bırakıp bebek bakayım diyorlar
Sigara içiyorsan temizliğe git diyorum çünkü bebek bakmıyorsun o sırada iç balkonda
O zaman kriterlerinize ‘sigara içmeyen’ birini de eklemeniz gerekli. Şahsen ben de istemem sigara içmesini. Bir arkadaşın bakıcısı sözde ‘molada’ içmesi gereken sigarayı evin içinde üstelik çocuğun yanında içince, birinin de (o kadın kendi evinde bakıyordu) arkadaş bebeği alınca bebeği sigara kokuyormuş eşine söylemiş, eşi de yarın kapıdan alma ayakkabılarını çıkarıp kapıyı çal bir anda merhaba diye içeri dal bak izmarit vs var mı demiş, arkadaş da aynısını yapıp girince salonda küllüğün izmarit dolu olduğunu, leş gibi sigara koktuğunu görmüş, haliyle bunları duyunca hiç içmeyen birini bulmanın kendim adına en doğrusu olacağını düşünmüştüm. Bu tabi ki sigara içen herkes böyle yapacak demek değil ama içlerinden tek tük de olsa yapanlar çıkabiliyor. Bu konuda hassassanız ilk kriteriniz sigara içmeyen biri olsun. Ayrıca kim olursa olsun evinize kamera yerleştirin ve yatak odanızın kapısını kilitleyin (çocuk düştü diyelim morluk oluştu kamerada kayıtlar olur kadın zan altında kalmaz sizin de aklınız rahat olur, bir şey kayboldu diyelim boşuna acaba kadın mı aldı diye düşünüp hakkına girmemiş olursunuz) yoksa çok problem çıkıyor. Evimdeki yemekleri evine götürüyor, bitiriyor diye bile konular açıldı burada. Bunun önüne geçmek iki tarafın da iyiliği için odalara kamera koyup yatak odanızı kilitlemek (çünkü bazen çocuk giriyor yatak odasına, ben küçükken girerdim bakıcım da gelirdi ben annemin eşyalarını, takılarını karıştırırdım o da yanımda olur bakardıBakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Bebeğin yanında içmiyorsa, gidip başka yerde içiyorsa çokta sorun değil benceBakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Merhaba,Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Kesinlikle katılıyorum. Ben de nefret ederim sigaradan, kokusundan. Sigara içen kadınlar da doğurmamalı mesela. Anne olmaya hakları yok onların. Eşim maalesef sigara kullanıyor, bırakamıyor. Ona bir çocuk bile fazla. Aynı evde çocukla yaşamasına izin vermişim, ona dua etsin.Ya arkadaşım uzun uzun yazamıcam tekrar
Özetle bakıcı olan insan sigara içemez net
Sigara içecek olan çocuk bakmasın tekrar aynısını yazayım sana uzun anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?