- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Niye A101’de çalışmıyor mesela…ya hem sigara icen nie temizlik isi yapsin, temizlediği yeri kokutacak( sizin mantıkla)keske baska meslek bulsaydiniz hanimefendiye, immh olmadi..
Bu çok zor bir süreç. Ben kızım doğduğunda küçük bir yerde oturuyorduk. çok zorlanmıştım bu konuda. Bir süre iş yerinde bile baktık kızıma. Ama en sonunda harika bir teyzemiz olmuştu. Kızım bakıcı nedir bilmez. Ben de asla bakıcı kelimesini kullanmam. Tayinimiz çıkınca İstanbul'a taşındık ama biz hala görüşürüz.Onun hakkını nasıl öderiz bilmem. İstanbul'da oğluma hiç bakıcı aramadım. 1,5 yaşında kreşe başladı. Kreşe 6 aylıktan itibaren alıyorlar. 6 aylık başlayanlar da memnundu kreşten.Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
Sigara içen temizliğe gitsin, bağımlı olan yorum yapmasın! Konu sahibinin o kadar "Sizin hayatınıza ben yön veririm" suretinde tavrı var ki eleştiri tabiki yüksek dozda olur..Sigara hayatım boyunca kullanmamış biri olarak yorum yapma hakkı kazandım sanırım. Evet normal. Çocuğunuz uyurken görmeyeceği şekilde içer elini yıkar, dişini fırçalar gelir yanına. En azından dürüst davranmış, gizlice içse ruhunuz duymaz. Sizin sigara içiyorsan temizliğe git demeniz daha anormal. Sigara içen birini bakıcı olarak istemiyorum diyebilirsiniz ama kimin ne iş yapacağına karar verme yetkiniz yok.
Sigara içen temizliğe gitsin, bağımlı olan yorum yapmasın! Konu sahibinin o kadar "Sizin hayatınıza ben yön veririm" suretinde tavrı var ki eleştiri tabiki yüksek dozda olur..
Bu sebepten herkes o cümleye takılıp daha çok üstüne gidiyor.. Halbuki daha üslupluca anlatsalar dertlerini bu kadar eleştiri almak yerine sorunu çözecek yorum almışlardı!!Gerçekten yıldım bu sitede konu açıp eleştiri kabul etmeyenlerden. Şimdi bir de konusuna sınırlama getirenler çıktı. Boşan diyecekler yazmasın, bekarlar yazmasın, sigara içenler yazmasın....
3 aylık bebeği bakıcıya mi bırakacaksınızNormal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
üst baş değişmeyince içmeyene felaket iğrenç geliyor. kavehane gibi kokuyor. kaldı ki bebek. maalesef tene bile işliyor o koku.3 aylık çocuk siz gelene kadar 2 kere uyur.. 10 kere aynı işlemi yapmayacak kadın 2 kere içtiğinin önlemini alır zaten..
Saat başı sigara içen de olur o dediğiniz. 2 kişi tanıyorum çevremde biri kadın biri erkek ve eşleri sigara içtiğini bilmiyor..Aylarca yıllarca hiç mi fark etmedi eşin diyorum ikisine de hayır diyorlar.. Evet bebeklerin koku duyusu daha keskin ama küllük gibi olmak çok içen de olur diye düşünüyorum..üst baş değişmeyince içmeyene felaket iğrenç geliyor. kavehane gibi kokuyor. kaldı ki bebek. maalesef tene bile işliyor o koku.
Öncelikle uslubunuz çok yanlış onu belirteyim. Sonra yanınızda çalışacak (herhangi bir iş olabilir) birinin sigara içmemesini tercih edebilirsiniz bu en doğal hakkınız. İlan gibi birşey verdiyseniz sigara içmeyen diye belirtirseniz başvurularınız da ona göre olacaktır.Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Emin olun siz yokken bebek uyanikken de içer. Sakın ola almyn ben Eve yardımcı abla gelince ilk şartım sigara konusuydu. Bebeğime dokunmasa bile evde sigara içen balkonda dahi olsa istemem.Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yok daha çok küçük aynen almam da buradaki tepki ilginçEmin olun siz yokken bebek uyanikken de içer. Sakın ola almyn ben Eve yardımcı abla gelince ilk şartım sigara konusuydu. Bebeğime dokunmasa bile evde sigara içen balkonda dahi olsa istemem.
Bebeğiniz kaç aylık 2 yassa kreşe vermek daha mantkli
Aynen bence de içerEmin olun siz yokken bebek uyanikken de içer. Sakın ola almyn ben Eve yardımcı abla gelince ilk şartım sigara konusuydu. Bebeğime dokunmasa bile evde sigara içen balkonda dahi olsa istemem.
Bebeğiniz kaç aylık 2 yassa kreşe vermek daha mantkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?