Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

Benimde geçen ay proktalin yüksek cıktı onun dışında Bnde ve eşimde bir sorun yok ama 3 yıldır kimsayal gebelik yaşadım geçen yıl

10 yıllık yakın arkadaşım özel şeyleri de sıkıntıları da birbirimizle konuşuyoruz. Yani şu an evli değilmişsiniz ileri de nasıl olacaksınız bilemezsiniz biraz fazla özgüvenle konuşuyorsunuz sizin için çocuk önemsiz olabilir ama uzun süredir isteyip olmayan insanlarla bu şekilde konuşmayın herkesin düşüncesi farklı insanların neye üzülüp üzülmeyeceği bence kişiye kalmış bir şey. Ayrıca nereden biliyorsunuz gezip tozmadığımızı ben zaten 2 sene korundum istemedim çocuk ama artık istiyorum olmayınca da üzülüyorum doğal olarak böyle rahat günlerimi tabi ki özlicem ama çocuğumla da güzel anılarımız olur inşallah

Hiç de korkacağınız bişey değil. Oda bebek sahip olmanın yöntemi. Benim eşim uzak bir yere gidecekti daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek denedik. Hakkınızda hayırlısı olsun

terbiyesizler ya. benım annem 1 kere sormadı elalem 50 kere sordu.
hadsizler. hiç üzülme sen. Allahın ızniyle en güzel zamanda kavusursun inşallah

Hiç de korkacağınız bişey değil. Oda bebek sahip olmanın yöntemi. Benim eşim uzak bir yere gidecekti daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek denedik. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yok yanlış anlamayın beni tabi ki oda büyük şükür sebebi ama benim korkum hem aşırı masraflı olması şu an araba borcumuz var kiramıza çok zam geldi zor zahmet geçiniyoruz bi de tüp bebek düşünürsek masrafı gözümü korkutuyor bi de tekte olmama ihtimali var çok uğraştıran zorlu bi süreç o yüzden

Aynı şekilde hissediyordum. Seneler farklı olsa da aylarımız aynıymış ben de 2021 Mart’ta düşük yaşadım. Şuan 1 yaşında bebeğim var:) Sağlık sorununuz yoksa stresten uzak durun. En büyük nedeni o çünkü. Bir de bu zamanların keyfini çıkarın.

Bende 2 yıldır evliyim olmadi ilk zamanlar herkese istiyoruz diyordum diye hep sorguluyorlar niye olmadi diye. Benim saf kalbim dürüstçe söyledim istediğimizi cok pismanim istemeyenler gebe kaldi ben hala kalamadim

16’sında 3 yıl olacak ama 2 sene korunduk biz istemedik eylül ayından beri deniyorduk işte
Doktorum bana bu ayda olmazsa gel yumurtlama tedavisine başlıyalım dedi fakat nedemek istediğini anlamadim nasıl bir tedavi acaba bilginiz varmi bir de hangi gün gitmem gerekiyo onuda söylemedi (bu arada ilk defa kadınlar kulübünde msj yazıyorum)

Bende 2 yıldır evliyim olmadi ilk zamanlar herkese istiyoruz diyordum diye hep sorguluyorlar niye olmadi diye. Benim saf kalbim dürüstçe söyledim istediğimizi cok pismanim istemeyenler gebe kaldi ben hala kalamadim
Malesef Bnde o hatayı yaptım çoğu kişi kötü niyetle soruyo bunu yeni anladım(

Bu yoldan gecmis biri olarak sizi cok iyi anlıyorm.
Yani kıskanclık flaan degil.
İnsann üzülüyor haliyle.
Benim kzıım 4 yasında 2.düsünmüyorum.
Düsünmeme sebeplerimden biri de ben kolay hamile kalabilen biri değilim.
O stresi tekrar yasamaya mecalim yok.
Hissetikleribiz cok normal bence.İnsanız.
Allah tez zMand müjdenizi versin insLlah

Eşinizde ileri derece morfoloji bozukluğu çıktı dediniz.
Ben de 1 yıldan fazla negatifi görünce, doktor yolunu tuttum. Yapılan tetkikler neticesinde bende herşey yolundaydi, eşimde ise ileri derecede morfoloji bozukluğu çıktı. Cekilen usg de varikosel teşhisi aldi.
Küçük bir ameliyat ile sorun çözüldü. Dogal yollar ile, ameliyattan sonraki 7. Ayda hamilelik gerçekleşmişti.
Acaba eşinizde de böyle bir sorun olabilir mi? Üroloji doktor ne dedi?

Siz evli, çocuklu olmayı çok isteyip bunu gerçekleştiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz bence. Korkuyorsunuz. Buraya da sorunu olan insanlar yazınca bak işte evlenip çocuk yaptın sonun bu oldu sonucuna çıkan yorumlar yapıyorsunuz. Bu kadar takıntı fazla değil mi ki. Bence yumurtalarınızı dondurmayı düşünün:)

Yumurtalarınız büyümesini takip edecek. Çatlayıp çatlamadığına bakacak. Yumurtalarınız büyümüyorsa büyümesi için ilaç verecek, büyüyüp çatlamıyorsa çatlatma iğnesi verecek.

Ah üzülmez mi insan takma üzülme denecek şey değil evlat acısı kimseye benzemez herkes kucağına almayınca yok sayıyor ama onları biz taşıdık karnımızda biz bağ kurduk kolay mı üzülmemek elde mi.. Karşıma hamile gelse ağlıyordum ilk zamanlar şimdi biraz duygularımı bastırıyorum ama bence hala iyi değilim bu konuyu konuşamıyorum mesela gözlerim doluyor zaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…