- 10 Şubat 2020

- 5.437

- 7.148

- 198

S 
		 sevgimmm1234
 canım bu guruba bakabilirsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geciktiyseniz yapın silikte olsa çıkabilir belkiMerhaba kizlar, benim 18 kle 20 arası çatlamam oldu değerlendirdim reglim 2 uygulamaya göre 2 gun gecikti. Regl belirtileri yok sadece sag kasigima agri giriyor ve bugun yine yumurtlama akintim var. Evi yeni taşıdım evi duzenlemem lazim sizce test yapsam cikar mi? İşleri ona gore yapacağım. Umudum yok 1 bucuk senedir olmuyor da ne bilim...
Hiç bilmiyorum ki canım belkide çünkü pempe akintindan üç gün sonra kahverengi akıntı başladı üç gün sürüp regle döndü, geçen ay hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür belki ondan dedim, bu ay neler bekliyor bizi bakalım![]()
Yumurta 24saat yaşıyor vücutta canım gerisi Allah'a kalmışBu sabah 8 de ilişkim oldu zamanlamam doğru mu yani
Merhaba benimde 28 ekim pik aksama doğru catlama oldu bat 12 14 kasım gibi olacakMerhaba 28 ekim pik
Bat 8-10 kasım arası gösteriyor.
Benim gibi olup belirtileri olan var mı?
Tabiki canım 12 bile erken plabılıyor caylamadan sonrakı genrlde 13 14. Gun baz alınıyorO zaman testlerim şimdi negatif çıkması normal mi
Evet hsg rahim filmi oluyor, istanbulda sonomed diye özel bir laboratoire kurumunda çektirdim, ben aneztesiz yaptirdim çünkü iki sene önce de yaptirmistim agrisi dayanılmayacak kadar değil, reglden biraz daha fazla kramplar düşünün benim tüp açma da olduğu için sonrasında da agrim oldu ama 1 saat sonra geçti acıya dayanma gücünüzle ilgili fakat iyi makinelerdir hızlıca oluyor aneztesiz katlanır bir ağrı diyebilirim.. Başka bir şey sormak isterseniz yardımcı olurumdevlette mi hsg çektirdin bide acılı bir işlem diyorlar rahim filmi oluyor hsg dediginiz degil mi bide anesteziyle mi oldunuz
Canım regl olana kadar umut var benimde bat bugün ara ara sancı geliyor gidiyor hakkımızda hayırlııs olsun testlerede pek güvenmeBenim bat 30 31 ekim yada bugündü.
Bugün laboquick kaset test yaptım negatif.o yüzden artık adetimi bekleyeceğim.olsa çünkü kesin çıkardı artık bugün.ben tamamen elendim kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız![]()
benimde bat 9-10 Kasım göğüs hassasiyeti dışında herhangi bir belirti yaşamadım regl öncesi ile aynı duruyor bakalımMerhaba 28 ekim pik
Bat 8-10 kasım arası gösteriyor.
Benim gibi olup belirtileri olan var mı?
Bat 2 gün geçince hemen her test gösterir zaten varsa. Predictor early pahalı bir test ve genelde reglden önce sabredemeyenlerin güvenilir tercihiOnun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım
2. Gün pik olmuş 3. Gün sabah çatlamış. Bu iki günü değerlendirmişseniz olasılık artar.
D3k2 kullanıyorum arada.Yumurta kalitesi için
Pekmez omega 3 ve multivitamin kullan
Süt ve süt ürünlerini bir süre bırakırsan daha da kisalacak ve yumurtaların daha kaliteli hale gelecektir. D vitaminine de baktır canım
Değerlendiremedim sadece pik olmadan önceki hünü değerlendirdim2. Gün pik olmuş 3. Gün sabah çatlamış. Bu iki günü değerlendirmişseniz olasılık artar.
Hayrlısı olsun onla da olacağı varsa olur neticede...Değerlendiremedim sadece pik olmadan önceki hünü değerlendirdim
Aynen beklicez artık başka çare yokHayrlısı olsun onla da olacağı varsa olur neticede...