• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Merhaba kizlar, benim 18 kle 20 arası çatlamam oldu değerlendirdim reglim 2 uygulamaya göre 2 gun gecikti. Regl belirtileri yok sadece sag kasigima agri giriyor ve bugun yine yumurtlama akintim var. Evi yeni taşıdım evi duzenlemem lazim sizce test yapsam cikar mi? İşleri ona gore yapacağım. Umudum yok 1 bucuk senedir olmuyor da ne bilim...
Geciktiyseniz yapın silikte olsa çıkabilir belki

devlette mi hsg çektirdin bide acılı bir işlem diyorlar rahim filmi oluyor hsg dediginiz degil mi bide anesteziyle mi oldunuz
Hiç bilmiyorum ki canım belkide çünkü pempe akintindan üç gün sonra kahverengi akıntı başladı üç gün sürüp regle döndü, geçen ay hsg çektirdim iki tüpüm de acildi cok şükür belki ondan dedim, bu ay neler bekliyor bizi bakalım 😇

Aslında yapmayacaktım dpo 8 iğnenin etkisi 10 günde geçiyor demek ki 😞

Eklentiler

• IMG_9310.webp
    IMG_9310.webp
    75 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba 28 ekim pik
Bat 8-10 kasım arası gösteriyor.
Benim gibi olup belirtileri olan var mı?
Merhaba benimde 28 ekim pik aksama doğru catlama oldu bat 12 14 kasım gibi olacak
Ne akıntı ne diğer belirtiler yok
Sadece muz yiyorum günde 1 tane bebek varsa tutunmasina yardımcı olsun diye

Benim bat 30 31 ekim yada bugündü.
Bugün laboquick kaset test yaptım negatif.o yüzden artık adetimi bekleyeceğim.olsa çünkü kesin çıkardı artık bugün.ben tamamen elendim kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız 🫶🏻

devlette mi hsg çektirdin bide acılı bir işlem diyorlar rahim filmi oluyor hsg dediginiz degil mi bide anesteziyle mi oldunuz
Evet hsg rahim filmi oluyor, istanbulda sonomed diye özel bir laboratoire kurumunda çektirdim, ben aneztesiz yaptirdim çünkü iki sene önce de yaptirmistim agrisi dayanılmayacak kadar değil, reglden biraz daha fazla kramplar düşünün benim tüp açma da olduğu için sonrasında da agrim oldu ama 1 saat sonra geçti acıya dayanma gücünüzle ilgili fakat iyi makinelerdir hızlıca oluyor aneztesiz katlanır bir ağrı diyebilirim.. Başka bir şey sormak isterseniz yardımcı olurum😊

Benim bat 30 31 ekim yada bugündü.
Bugün laboquick kaset test yaptım negatif.o yüzden artık adetimi bekleyeceğim.olsa çünkü kesin çıkardı artık bugün.ben tamamen elendim kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırız 🫶🏻
Canım regl olana kadar umut var benimde bat bugün ara ara sancı geliyor gidiyor hakkımızda hayırlııs olsun testlerede pek güvenme

Kızlar iyi aksamlar, biraz da bilgi vererek paylasim mi yapsak ne zamandir olmuyor degerleriniz nasil esinizin degerleri nasil, sebepsiz infertilite olup ne kadar sure sonra hamile kalindi gibi umut verici seyler de okuyabilsem keske :(:)

Onun son kullanma tarihi geçmiştir ki bence yeni test al yap bende elimde predicter erly var bir tane bugün bat 2 gün geçsin o zaman onu yapacağım
Bat 2 gün geçince hemen her test gösterir zaten varsa. Predictor early pahalı bir test ve genelde reglden önce sabredemeyenlerin güvenilir tercihi 😊 güzel haberler almanız temennisiyle.

Yumurta kalitesi için
Pekmez omega 3 ve multivitamin kullan
Süt ve süt ürünlerini bir süre bırakırsan daha da kisalacak ve yumurtaların daha kaliteli hale gelecektir. D vitaminine de baktır canım
D3k2 kullanıyorum arada.
Süt ürünleri ile ne alakası var acaba merak ettim peyniri falan çok severim ben 😊

Back
X