BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bende 2 gundur var sık idrara cikma gogus hassasiyeti yumurtlama doneminden beri var o yuzden onu belirti saymiyorum uyku hali de 2 gundur var.. ay bilemiyorum psikolojikte olabilit bat 6 kasim beklemek cok zor

stres yapmadan beklemeye çalış inşallah herşey gönlümüze göre olur

Benim 4 kasim regl günüm ,hiçbir belirti yok test almak istemiyorum öyle bekliye
3. Deneme olcak bu ay

Bat 12 kasım ama ben ne zaman test yapmalıyım? Kasığımda batmalar var dün adet olacağım sandım o derece daha da baya var
Canım acele etme erken yaptığın zaman da hayal kırıklığına uğruyorsun en erken adetinden 3 gün önce yaparsan en verimli sonuç oluyor sabırla beklemeye çalış Umarım vardır

Arkadaşlar 30 Ekim'de hsg çekildim. Dün ovulasyon testi yapmaya başladım. Uygulama 6 Kasım yumurtlama günü diye belirtiyor henüz çok yeniyim ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Yorumlarsanız çok mutlu olurum

Eklentiler

• 1000078726.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar 30 Ekim'de hsg çekildim. Dün ovulasyon testi yapmaya başladım. Uygulama 6 Kasım yumurtlama günü diye belirtiyor henüz çok yeniyim ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Yorumlarsanız çok mutlu olurum
Daha pik olmamış ama 2 3 gune olur canım her gün aynı saatte yapmaya dikkat et.

Arkadaşlar 4 gün önce karın ağrım başladı 1-2 damla kahverengi lekelenmem olmuştu adetim erken başladı sandım ama devamı gelmedi dün de adet olmam gerekiyordu olmadım ara ara karnım ağrıyor göğüs uçlarım hassaslaştı bu şekilde başına gelen oldu mu

Arkadaşlar elim ayağım titriyor. İlk defa hiçbir belirtim yoktu. Awox böyle çıktı

MaşaAllah adetiniz geçti mi? Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Bugün regl günümdü. Sadece bu sabah halsizlik, bayılacak gibi tansiyon düşüklüğü ve hafif regl olacak gibi sancılarım oldu. Ama öncesinde belirtim yoktu. Her an regl bekliyordum. Hatta o kadar emindim ki bu ay lazere gittim, kaş yaptırdım vs. Ay kan testi vereyim emin olayım. Allah herkesr sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ya öyle belirti aramaktan vazgeçmişim ama bu kez goguslerim acayip acıyor içleri yanıyor damarlari çekiliyor sanki reglim 1 gün gecikti ve sıcak basıyor ama ayaklarım buz gibi başka da bir şey yok yarn test yapacagim ama ihtimal olabilir mi?

Hemen hemen aynı günlerdeyiz bende gecikmenin ilk günündeyim normalde göğüsler erken şiserdi regl günü biterdi bende de regle iki gün kala başladı ve içleri yanıyor sanki o kadar sızlıyor ilk kez böyle hissediyorum gecikmemidir pozitif midir bilmiyorum, okuduğum kadarıyla göğüsler kesinlik değil herkeste farklı oluyor ayy inşallah vardır

Bayadir girmiyorum benim 9 yada 10 kasim olmali 1 hafta kaldi adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…