Bende 2 gundur var sık idrara cikma gogus hassasiyeti yumurtlama doneminden beri var o yuzden onu belirti saymiyorum uyku hali de 2 gundur var.. ay bilemiyorum psikolojikte olabilit bat 6 kasim beklemek cok zor
Canım acele etme erken yaptığın zaman da hayal kırıklığına uğruyorsun en erken adetinden 3 gün önce yaparsan en verimli sonuç oluyor sabırla beklemeye çalış Umarım vardırBat 12 kasım ama ben ne zaman test yapmalıyım? Kasığımda batmalar var dün adet olacağım sandım o derece daha da baya var
Daha pik olmamış ama 2 3 gune olur canım her gün aynı saatte yapmaya dikkat et.Arkadaşlar 30 Ekim'de hsg çekildim. Dün ovulasyon testi yapmaya başladım. Uygulama 6 Kasım yumurtlama günü diye belirtiyor henüz çok yeniyim ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum. Yorumlarsanız çok mutlu olurum
Aynı gunumuz sat kaç seninBenim 4 kasim regl günüm ,hiçbir belirti yok test almak istemiyorum öyle bekliye
3. Deneme olcak bu ay
Evet aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum çok teşekkür ederimDaha pik olmamış ama 2 3 gune olur canım her gün aynı saatte yapmaya dikkat et.
Hamilesin hayırlı olsunMerhaba bu sabah test yaptım yarım saat oldu yapalım dünde yaptım bakabilir misiniz nimo marka erken gebelik ilk defa kullanıyorum bat 5 Kasım Eki Görüntüle 3667861
Geçen ay bende yaptım aynı böyleydi ama yalancı pozitif çıktı bu test ,yarın sabah kan verin benceHamilesin hayırlı olsun
Arkadaşlar elim ayağım titriyor. İlk defa hiçbir belirtim yoktu. Awox böyle çıktı
Bugün regl günümdü. Sadece bu sabah halsizlik, bayılacak gibi tansiyon düşüklüğü ve hafif regl olacak gibi sancılarım oldu. Ama öncesinde belirtim yoktu. Her an regl bekliyordum. Hatta o kadar emindim ki bu ay lazere gittim, kaş yaptırdım vs. Ay kan testi vereyim emin olayım. Allah herkesr sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahMaşaAllah adetiniz geçti mi? Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
Freely marka canım yumurtlamanın kaçıncu günü hesaplamadım adete 2 gün vardı sanırım yaptığımda dün adet günümdü olmadım halaArtımed midir bu test? Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz?
Ya öyle belirti aramaktan vazgeçmişim ama bu kez goguslerim acayip acıyor içleri yanıyor damarlari çekiliyor sanki reglim 1 gün gecikti ve sıcak basıyor ama ayaklarım buz gibi başka da bir şey yok yarn test yapacagim ama ihtimal olabilir mi?Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Hemen hemen aynı günlerdeyiz bende gecikmenin ilk günündeyim normalde göğüsler erken şiserdi regl günü biterdi bende de regle iki gün kala başladı ve içleri yanıyor sanki o kadar sızlıyor ilk kez böyle hissediyorum gecikmemidir pozitif midir bilmiyorum, okuduğum kadarıyla göğüsler kesinlik değil herkeste farklı oluyor ayy inşallah vardırKızlar benim sat 2 Ekim yumurtlama 22’si çatlama oldu dün beklenen regli tarihimdi regl olmadım dün test yapmıştım negatifti bugün yapmadım tekrardan o yüzden göğüs hassasiyetim yok normalde regliden bir hafta önce başlar ilk kez geçen ay bir hafta gecikmem olmuştu sanırım bu ay da gecikmem olacak göğüs hassasiyeti olmayıp pozitif gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?