BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar merhaba yarın adet günüm bu sabahki test sonucumda hayalet çizgi gördüm ama normalde bu test hep bembeyaz olurdu sizce var mı

Sağlıkla ilerlesin kolaylikla gelsin dünyaya inşallah

Olabilir tabi ki adet olmadıkça ümit var

Benimde günüm bu şekilde ben duramadım 2 test yaptım 2 ve 3 gün önce bat gelince yüne yapcam

Evet Rabbim sağlıkla nasip etsin bu ay gonal f verdi doktor hiçbir sebep yok gebe kalman için dedi kafandan at diyorsa kafamdan nasıl atıcam
Banada öyle söylüyor doktor her şey normal kafana takma diye. Ama takmadan olmuyor. Bir şey merak ediyorum adet günü ilk leke gördüğümüz gün olarak başlıyor de mi ?

Freely marka canım yumurtlamanın kaçıncu günü hesaplamadım adete 2 gün vardı sanırım yaptığımda dün adet günümdü olmadım hala
İnşaAllah vardır o zaman ilk fotodaki belirgin çizgiydi Kan verince paylaşırsın. Hayrlı uğurlu olsun inşaAllah

Bu kadar belirgin çizgi görmedim awox da bat gününde yoksa ikiz mi en güvenilir testlerden yanılacağını hiç sanmıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Kan sonucunu merakla bekliyorum paylaşır mısınız

Hamile olan herkesi tebrik ederim,darısı başımıza.
Ya vehhab adlı zikiri bol bol çekelim dualarda buluşalım inşallah

Ayyy aynıyız aynııı hep birlikte çift çizgiyi görürüz inşallaaahhh

Laboquick kaset test de yaptım o da böyle saniyesinde ve belirgin kırmızı çıktı. Ben de merakla bekliyorum çıksın hemen yazacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…