Dayanamadım elimde bir tane test vardı yaptım çok silik çıktı ve hala adet olmadım buraya yükleyince çok belli olmuyorİnşaAllah vardır o zaman ilk fotodaki belirgin çizgiydiKan verince paylaşırsın. Hayrlı uğurlu olsun inşaAllah
Peki hastane neresiyle Google yazın sayfasından sonuçlara tıklayın ordan giriş yapınHayır değildi. Sonucunuz çıktı diye hastaneden mesaj olarak geldi. Ama e nabıza düşmeden gidip öğrenemiyorum maalesef :/
Evet bende awokla öğrenmiştim 7 gün kala ve memnun herkes asla beni yanıltmaz bende 5 tane sipariş verdimCiddi misin yaa
O da direkt e nabıza atıyorPeki hastane neresiyle Google yazın sayfasından sonuçlara tıklayın ordan giriş yapın
Canım dayanamadık tek test vardı elimde adet te olmadım çok silik çıktı ama buraya atınca çok belli olmuyorEvet öyle ama yumurtlama günlerim belli.Olsa şimdiye çıkması gerekliydi o yüzden tamamen atıyorum kafamdan birdahaki aya odaklanıyorum.Hala olmadım ağrımda var.oldum sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum akıntı var adet yok.ama olacağım kesin.
Gördüm pembiş çizgiyi hadi inşaAllah vardırDayanamadım elimde bir tane test vardı yaptım çok silik çıktı ve hala adet olmadım buraya yükleyince çok belli olmuyor
Offf bekleyeceğiz napalımO da direkt e nabıza atıyor
Belli oluyor mu görebildin mi ben hala net göremiyorumGördüm pembiş çizgiyi hadi inşaAllah vardırartık yarın kan verirsin
Bende gördüm ama sen nasıl görüyorsun buraya atınca kalite çok düşüyorBelli oluyor mu görebildin mi ben hala net göremiyorum
Benimde dün sabah böyle çıktıBelli oluyor mu görebildin mi ben hala net göremiyorum
Gördüm henüz silik ama pembe bir çizgi. İnşaAllah test doğrudur..Belli oluyor mu görebildin mi ben hala net göremiyorum
Çizgiyi Başka gören var mı acabaKızlar merhaba yarın adet günüm bu sabahki test sonucumda hayalet çizgi gördüm ama normalde bu test hep bembeyaz olurdu sizce var mıEki Görüntüle 3667987
Prediktor early markası bilemedim en iyisi diyorlarGördüm henüz silik ama pembe bir çizgi. İnşaAllah test doğrudur..
Süper o zaman bence hemen hemen kesin vardırPrediktor early markası bilemedim en iyisi diyorlar
Ben hayal gibi bir çizgi görüyorum acaba emin olamadım bat dündü hala olmadım olcakmışım gibi ara ara sancı gelip gidiyorBende gördüm ama sen nasıl görüyorsun buraya atınca kalite çok düşüyor
Koyulaşmayı takip edeceğim canım elimde test olsaydı sabah yapardım ama yokSüper o zaman bence hemen hemen kesin vardırkan mı vereceksin yoksa çizgi koyulaşması mı takip edeceksin öncelikle..
Yok yavrum yok bu ayda aynı kuruntuları yapacağım inşallah gerçek olurBu durumda olan tek benim sanıp kendi kendime hayıflanıyordum
İnşaAllah günbegün koyulaşır sağlıkla... Burdan haber edersinKoyulaşmayı takip edeceğim canım elimde test olsaydı sabah yapardım ama yok
Amin canım isteyen herkese nasip etsinİnşaAllah günbegün koyulaşır sağlıkla... Burdan haber edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?