O zaman bende 6 kasımı beklerim takvime göre 7 kasım batYumurtlamadan sonrakı 13. Gun genelde en erken nadıren 12 lerde poztıf görende duydum benım catlama 24 bende 6 kasımda yapıcam
Amin amin vcanımmmAy canım şimdi kan testi yaptırdım acilde. Sonuç bekliyorum. Ay inşallah sağlıklı ilerler hamileliklerimiz
Hala düşmedi e nabızaS saveanimal kız nerdesin sonuçlar nerdeee
Maalesef, kafayı yiyeceğim artık hala yokÇıkmadımı bacım e nabızda
Bulugundugunuz ilin halk sağlığı laboratuvarı ndan bakım önce oraya düşüyorMaalesef, kafayı yiyeceğim artık hala yok
Google mesala İzmir,İstanbul vs. Halk sağlığı laboratuvarı yazın oradan girip tahlil sonuçlarına bakın ben öyle bakıyorumMaalesef, kafayı yiyeceğim artık hala yok
Baktım ancak barkod no istiyor. Onu atmışım maalesef.Google mesala İzmir,İstanbul vs. Halk sağlığı laboratuvarı yazın oradan girip tahlil sonuçlarına bakın ben öyle bakıyorum
Benim Erzurum mesaela hiç öyle istemiyor sadec kimlik ve doğum tarihinden bakıyorumBaktım ancak barkod no istiyor. Onu atmışım maalesef.
Allah Allah şuanda arasan acili ne kadar saçma yaaaHala düşmedi e nabızasabah da olmazsa arayacağım. En kötü iş çıkışı acile uğrayıp öğrenirim
Hangi ilBenim Erzurum mesaela hiç öyle istemiyor sadec kimlik ve doğum tarihinden bakıyorum
Aradım canım operatöre bağlamadı dakikalarca çaldı telefon sadeceAllah Allah şuanda arasan acili ne kadar saçma yaaa
İstanbul. Barkod no da istiyor maalesefHangi il
Evet 30ekimde hemdeAdet oldunuz mu
Öğrenir öğrenmez yaz çatlıcam meraktan kızAradım canım operatöre bağlamadı dakikalarca çaldı telefon sadece
Canım burda var gibi ya ben görüyorum birde predictor asla yanıltmıyor bence koyulaşmayı takip etmelisin.yarın sabah koyulaşırsa kan ver hemen.Ben adet oldum az önce malesef.ama inşallah sende vardırCanım dayanamadık tek test vardı elimde adet te olmadım çok silik çıktı ama buraya atınca çok belli olmuyor
Bat ne demek biri beni aydınlatabilir mi?Bende 7 kasım bekliyorum
Beklenen adet tarihiBat ne demek biri beni aydınlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?