Rabbim isteyen herkese nasip etsinHepimiz hamile kalsakta kurtulsak inşallah
İnşallahHepimiz hamile kalsakta kurtulsak inşallah
İnşallah ben test yaptım ama negatif geldi ya erken yaptım bidaha yapıcam bat tarihimdeAyyy aynıyız aynıııhep birlikte çift çizgiyi görürüz inşallaaahhh
Ben de yaptım ama negatif geldi çatşama 23 dü ve erken diyolar bence yapma duramıyorsun ama bekle bende batta tekrar yapcamİnşallahherkes test yaptı bende etkilendim kalkıp yapasım geldi 23 ekim yumurtlama günüydü sizce erken mi ?
Tamamdır bekliyorumBen de yaptım ama negatif geldi çatşama 23 dü ve erken diyolar bence yapma duramıyorsun ama bekle bende batta tekrar yapcam
Çıkmaz benim gibi üzülmeyin isterim erkenden yaptım üzüldümBenimde adetim 9 10 Kasım gibi olması lazım çok erken dimi test için olsa da çıkmaz herhalde 25 26 yumurtlama idi
İnsanda sabırsızlanıyor beklerken zamanda geçmiyorÇıkmaz benim gibi üzülmeyin isterim erkenden yaptım üzüldüm
Erkenİnşallahherkes test yaptı bende etkilendim kalkıp yapasım geldi 23 ekim yumurtlama günüydü sizce erken mi ?
Kaçıncı gün yapayım sizce ?
Evet ben o yüzden dayanamadım birde yeni evliyim 1 senelik ilk ay denememİnsanda sabırsızlanıyor beklerken zamanda geçmiyor
Ben de artımed kullandım, ilk kez denedim ovulasyon testi, önce negatifti sonra hafif bir ağrı hisettim ovuslasyon zamanına da uyuyordu pozitif çıktı 2 gün sonra da tekrar negatif oldu bana kalırsa doğrugünaydınnnnn :) bende bugun ovulasyon denicem aslında pek sevmıyorum stres yapıyor ama benım son 3 aydır dongum allak bullak oldugu ıcın anlamıyorum artık
buarada artımed ovulasyon test tecrubesı olan var mı? bızım burdakı eczanelerde hep ondan var
Yumurtlamadan sonrakı 13. Gun genelde en erken nadıren 12 lerde poztıf görende duydum benım catlama 24 bende 6 kasımda yapıcamKaçıncı gün yapayım sizce ?
Senle aynıyız neredeyseİnsanda sabırsızlanıyor beklerken zamanda geçmiyor
Benim de 24 ü ilk kez deniyorum 1 yıllık evliyim .akıntım var bayağı iğne batması ve bel ağrısı hissediyorum hatta sıcak basması da çok oluyor ama göğüslerimde hiçbir değişiklik yok o beni çok umutsuzlaştırdı çünkü hemen herkes göğüslerde hassaslaşma dolgunlaşmadan bahsetmişYumurtlamadan sonrakı 13. Gun genelde en erken nadıren 12 lerde poztıf görende duydum benım catlama 24 bende 6 kasımda yapıcam
Ben dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23Benim de 24 ü ilk kez deniyorum 1 yıllık evliyim .akıntım var bayağı iğne batması ve bel ağrısı hissediyorum hatta sıcak basması da çok oluyor ama göğüslerimde hiçbir değişiklik yok o beni çok umutsuzlaştırdı çünkü hemen herkes göğüslerde hassaslaşma dolgunlaşmadan bahsetmiş
Çıkmadımı bacım e nabızdaO da direkt e nabıza atıyor
İnşallah ilkte kolaylıkka nasip eder Rabbim. Ben burada gebelik testinin de yanlış sonuç çıkarabildiğini öğrendim 3 4 farklı marka sipariş ettim boşa ümitlenmekten çok korkuyorum, bir yandan da günler geçmiyorBen dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23
Benim gögüs ağrılarım başladı. Adet önceside olur ama bendeBen dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?