BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Benimde adetim 9 10 Kasım gibi olması lazım çok erken dimi test için olsa da çıkmaz herhalde 25 26 yumurtlama idi

Ben de artımed kullandım, ilk kez denedim ovulasyon testi, önce negatifti sonra hafif bir ağrı hisettim ovuslasyon zamanına da uyuyordu pozitif çıktı 2 gün sonra da tekrar negatif oldu bana kalırsa doğru

Yumurtlamadan sonrakı 13. Gun genelde en erken nadıren 12 lerde poztıf görende duydum benım catlama 24 bende 6 kasımda yapıcam
Benim de 24 ü ilk kez deniyorum 1 yıllık evliyim .akıntım var bayağı iğne batması ve bel ağrısı hissediyorum hatta sıcak basması da çok oluyor ama göğüslerimde hiçbir değişiklik yok o beni çok umutsuzlaştırdı çünkü hemen herkes göğüslerde hassaslaşma dolgunlaşmadan bahsetmiş

Kuyruk sokumu ve hizasında ağrı şeffaf akıntı ve göğüs hassasiyeti var. Regl olmama 4 gün kaldı. Yarın kan testi ile bakıcam erken gebelikte çıkmadı bişey. Umarım boşa gitmez çok umutlandım

Ben dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23

Ben dede göğsümde hiç değişiklik yok bende 1 senelik evliyim ilk kez deniyorum çatlama 23
İnşallah ilkte kolaylıkka nasip eder Rabbim. Ben burada gebelik testinin de yanlış sonuç çıkarabildiğini öğrendim 3 4 farklı marka sipariş ettim boşa ümitlenmekten çok korkuyorum, bir yandan da günler geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…