• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

regl günümün geçmesini bekledim kan vermek için. teat yapmaya devam ettim dün daha da koyulaştı :) dün akşam yaptığım testi ekledim. bugün kan vereceğim sonucu paylasırım. insallah siz de hamilesinizdir 💕
Hayırlı olsun benimde bat dün dü ama olmadım adet olcakmışım gibi sancım var ara ara geliyor sizde de oluyor mu bara 3 gün kala kaset testte silik çizgi çıktı 1 gün kalada erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu silik çizgi olan testim görselden bir tık daha koyu

Eklentiler

• IMG_2814.webp
    IMG_2814.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2812.webp
    IMG_2812.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
regl günümün geçmesini bekledim kan vermek için. teat yapmaya devam ettim dün daha da koyulaştı :) dün akşam yaptığım testi ekledim. bugün kan vereceğim sonucu paylasırım. insallah siz de hamilesinizdir 💕

buraya yukleyince kalite cok dusuyor ama ciplak gozle goruyorum ben 🙄

Eklentiler

• 1000083830.webp
    1000083830.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 53
Bişi dicem benim regl günlerim hep 32-35 bandında ben ovülasyon ile takip ettim pik günüm 20 siydi şimdi ben ne zaman adet olucam pik günü ve çatlamadan mı hesap edicem çatlama günüm tahminen 22 olması lazım silikdiçünkü ben o yüzden mi yaptığımda testler negatif çıkıyor
Yumurtlama gördüğünün üstüne 14. Gün test yapman gerekiyor

Hayırlı olsun benimde bat dün dü ama olmadım adet olcakmışım gibi sancım var ara ara geliyor sizde de oluyor mu bara 3 gün kala kaset testte silik çizgi çıktı 1 gün kalada erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu silik çizgi olan testim görselden bir tık daha koyu
Artımed midir bu test? Yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz?

Benimde dpo 11 ama çizgi yok gibi silik diye gözüm mü yanılıyo bilmiyorum:( göğüs uçlarım acıyo göğüslerim şiş kasıklarmda doluluk ve batma bar
Canim umut vermek istemiyorum ama cok cok silik birsey gorunuyor. Ya da biz mi oyle gormek istiyoruz bilmiyorumm😔

tesekkürler, ara ara sancı geliyor ama regl olacakmışım gibi değil bence yani. bence siz biraz daha bekleyin

sürekli uyumak istiyorum, halsizlik var. bir de sık acıkıp sık tuvalete gidiyorum. göğüs hassasiyeti vs. olmadı bende
Bende 2 gundur var sık idrara cikma gogus hassasiyeti yumurtlama doneminden beri var o yuzden onu belirti saymiyorum uyku hali de 2 gundur var.. ay bilemiyorum psikolojikte olabilit bat 6 kasim beklemek cok zor 😐

Ben de mayıs ayında düşük yaptım bebek gelişmemiş o tarihten beri deniyoruz sürekli negatif sonuç ile karşılaşıyorum gerçekten anne olmak isteyenler için çok zor bir süreç artık her ay eczaneye gidip test almaktan bıkkınlık geldi benim gibi bebek isteyen herkesin Allah yüzünü güldürsün benimde 2 günüm var bu sefer internetten sipariş verdim gelince direk yapacam umarım bu sefer pozitifi görürüm 🙏🏻

Evet Rabbim sağlıkla nasip etsin bu ay gonal f verdi doktor hiçbir sebep yok gebe kalman için dedi kafandan at diyorsa kafamdan nasıl atıcam🧐
Çatlatma yapildi mi hic, bu ay da olmazsa onu deneyecegiz. 28 ekimde pikti ovulasyonum bakalim bekliyorum. Ben cok fazla takmiyorum aslinda ama işim falan stresli belki o etkiliyodur. İnsallah dogru zamanda guzel haberlerimizi aliriz:)

Bende 2 gundur var sık idrara cikma gogus hassasiyeti yumurtlama doneminden beri var o yuzden onu belirti saymiyorum uyku hali de 2 gundur var.. ay bilemiyorum psikolojikte olabilit bat 6 kasim beklemek cok zor 😐
Benim de bat 6 Kasım ömrümden ömür gitti uykumlarım kaçıyor test için erken diye yapmadım. 19 ve 20 Ekim pik 21 silikleşti bende 18,19 ve 20 Ekimi değerlendirdim ara ara halsizlik sık acıkma tuvalete sık çıkma ve sol kasıkta batma çekme hissediyorum inşallah tutunmuştur test yapınca pozitif görürüz :))

Bat 12 kasım ama ben ne zaman test yapmalıyım? Kasığımda batmalar var dün adet olacağım sandım o derece daha da baya var

Back
X