• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Laboquick de yanıltıyor artık desenize ay ben döngünün 40.gununddyim daha olmadım duphaston içmeye başladım
Bak benimde böyle kuruma çıkardı dün yaptım

Eklentiler

• 19492.webp
    19492.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 13
Ayni gün adet olmuşuz 🥲 bakalım bu ay tuturabildik mi şuan ne gibi belirtileriniz var
Ben de sıfır belirti yani ufak kasık ağrıları falan oluyor arada ama regl olurken de oluyor onlar göğüs hassasiyetini burada çok okudum bende yok uykuyu duydum O da bende yok şu şeffaf bir akıntı geldiği söyleniyor Yani bendeki akıntı biraz daha böyle kıvamlı gibi söylemesi Ayıptır ama bilmiyorum sende nasıl belirtiler var

Ben de sıfır belirti yani ufak kasık ağrıları falan oluyor arada ama regl olurken de oluyor onlar göğüs hassasiyetini burada çok okudum bende yok uykuyu duydum O da bende yok şu şeffaf bir akıntı geldiği söyleniyor Yani bendeki akıntı biraz daha böyle kıvamlı gibi söylemesi Ayıptır ama bilmiyorum sende nasıl belirtiler var
Benim arada bı kasıkta ağrım var başka hiçbir şeyim yok

Benimde son adet tarihim 25 Eylül son ilişkimde 24 ekimde 27 Ekim'de bat 0.50 çıktı bende bekledim 1 hafta daha olmadım testlerde öyle çıkınca duphastona başladım
Bu başladığın şey bir ilaç mı ne olduğunu ben bilmiyorum doktor mu tavsiye etti

Kaç günde bir adet görüyorsun 28 günde bir goruyorsan yarın olmamız gerek

19492.webp

Kızlar bunu dün sabah ilk idrar ile yaptım ya kuruma kesin değil mi

Bu başladığın şey bir ilaç mı ne olduğunu ben bilmiyorum doktor mu tavsiye etti
Hayır canım ben kendim kullanmaya başladım gebelik varsa destekler yoksa regl söktürür diyorlar benim testler negatif 40.gunum olunca artık daha gebelik yoktur diye duphaston kullanmaya başladım doktora kalırsa bidahaki ay gel olmazsan dedi

Hayır canım ben kendim kullanmaya başladım gebelik varsa destekler yoksa regl söktürür diyorlar benim testler negatif 40.gunum olunca artık daha gebelik yoktur diye duphaston kullanmaya başladım doktora kalırsa bidahaki ay gel olmazsan dedi
Hayırlısı olsun canımi pek bildiğim şeyler değil Umarım bir an önce adet olursun dediğin gibi 40 gündür gebelik belli olurdu herhalde

11 ekim benimde tahmini çatlama 25 26 ekim
Sen Ekim ayında adet görmüşsün ne güzel ben görmedim sadece son korunmasız ilişkim 24 ekim yumurtlama o kadar geç olmuş olabilir mi bilmiyorum döngüm düzensizdi ama ortalama 33 gün sürerdi o kadar geç yumurtlama olduğunu sanmıyorum belki kist olmuştur duphaston sonrası anlarım

Back
X