- 8 Aralık 2019
- 1.558
- 411
- 123
Bak benimde böyle kuruma çıkardı dün yaptımLaboquick de yanıltıyor artık desenize ay ben döngünün 40.gununddyim daha olmadım duphaston içmeye başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak benimde böyle kuruma çıkardı dün yaptımLaboquick de yanıltıyor artık desenize ay ben döngünün 40.gununddyim daha olmadım duphaston içmeye başladım
Ben söktürücü almadım valla kendi geldi 2 hafta sonundaBenimde son adet tarihim 25 Eylül son ilişkimde 24 ekimde 27 Ekim'de bat 0.50 çıktı bende bekledim 1 hafta daha olmadım testlerde öyle çıkınca duphastona başladım
Benimde daha geç döllenme ihtimalim yoktur değil miBak benimde böyle kuruma çıkardı dün yaptım
Regl olmadıkça işte ihtimal oluyorBenimde daha geç döllenme ihtimalim yoktur değil mi
Ben artık kafayı yiyecektim belirsizlikten herkes duphaston kullanırken gebelik varsa tutunmasını sağlar yoksa adet olursun dediler bende günde 1 tane içmeye başladımBen söktürücü almadım valla kendi geldi 2 hafta sonunda
Ben de sıfır belirti yani ufak kasık ağrıları falan oluyor arada ama regl olurken de oluyor onlar göğüs hassasiyetini burada çok okudum bende yok uykuyu duydum O da bende yok şu şeffaf bir akıntı geldiği söyleniyor Yani bendeki akıntı biraz daha böyle kıvamlı gibi söylemesi Ayıptır ama bilmiyorum sende nasıl belirtiler varAyni gün adet olmuşuzbakalım bu ay tuturabildik mi şuan ne gibi belirtileriniz var
Ama 0.50 çıktı beta 27 sinde testlerde bişi yok duphaston gebelik varsa zarar vermez değil miRegl olmadıkça işte ihtimal oluyor
Benim arada bı kasıkta ağrım var başka hiçbir şeyim yokBen de sıfır belirti yani ufak kasık ağrıları falan oluyor arada ama regl olurken de oluyor onlar göğüs hassasiyetini burada çok okudum bende yok uykuyu duydum O da bende yok şu şeffaf bir akıntı geldiği söyleniyor Yani bendeki akıntı biraz daha böyle kıvamlı gibi söylemesi Ayıptır ama bilmiyorum sende nasıl belirtiler var
Bu başladığın şey bir ilaç mı ne olduğunu ben bilmiyorum doktor mu tavsiye ettiBenimde son adet tarihim 25 Eylül son ilişkimde 24 ekimde 27 Ekim'de bat 0.50 çıktı bende bekledim 1 hafta daha olmadım testlerde öyle çıkınca duphastona başladım
Hayır varsa korur yoksa sökülür regl ya tek biz değil bu aylarda herkeste uzun süre gecikme varAma 0.50 çıktı beta 27 sinde testlerde bişi yok duphaston gebelik varsa zarar vermez değil mi
Kaç günde bir adet görüyorsun 28 günde bir goruyorsan yarın olmamız gerekBen de sıfır belirti yani ufak kasık ağrıları falan oluyor arada ama regl olurken de oluyor onlar göğüs hassasiyetini burada çok okudum bende yok uykuyu duydum O da bende yok şu şeffaf bir akıntı geldiği söyleniyor Yani bendeki akıntı biraz daha böyle kıvamlı gibi söylemesi Ayıptır ama bilmiyorum sende nasıl belirtiler var
Benimde sat 7 ekimmmAyni gün adet olmuşuzbakalım bu ay tuturabildik mi şuan ne gibi belirtileriniz var
Bakalım artık senin kaçıncı denemen kaç aydan beridir istiyorsunuz ya da kaç yıldır Özel değilse tabiiBenim arada bı kasıkta ağrım var başka hiçbir şeyim yok
Hayır canım ben kendim kullanmaya başladım gebelik varsa destekler yoksa regl söktürür diyorlar benim testler negatif 40.gunum olunca artık daha gebelik yoktur diye duphaston kullanmaya başladım doktora kalırsa bidahaki ay gel olmazsan dediBu başladığın şey bir ilaç mı ne olduğunu ben bilmiyorum doktor mu tavsiye etti
Bende anlamadım gitti aşkım senin son adet tarihin nedirHayır varsa korur yoksa sökülür regl ya tek biz değil bu aylarda herkeste uzun süre gecikme var
Hayırlısı olsun canımi pek bildiğim şeyler değil Umarım bir an önce adet olursun dediğin gibi 40 gündür gebelik belli olurdu herhaldeHayır canım ben kendim kullanmaya başladım gebelik varsa destekler yoksa regl söktürür diyorlar benim testler negatif 40.gunum olunca artık daha gebelik yoktur diye duphaston kullanmaya başladım doktora kalırsa bidahaki ay gel olmazsan dedi
11 ekim benimde tahmini çatlama 25 26 ekimBende anlamadım gitti aşkım senin son adet tarihin nedir
Bende anlamadım gitti aşkım senin son adet tarihin nedir
Sen Ekim ayında adet görmüşsün ne güzel ben görmedim sadece son korunmasız ilişkim 24 ekim yumurtlama o kadar geç olmuş olabilir mi bilmiyorum döngüm düzensizdi ama ortalama 33 gün sürerdi o kadar geç yumurtlama olduğunu sanmıyorum belki kist olmuştur duphaston sonrası anlarım11 ekim benimde tahmini çatlama 25 26 ekim