- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Bende neyseki sadece 2 yıl önce 4 ay ilaç kullandım bıraktım.. Evet eşler de üzülüyor ama biz kadınlar kadar yansıtmamaya çalışıyorlarAynen biz de öyle neyse ki ilaçla korunmuyorduk biz ilaçla olanların da geç oluyomuşBu durum eşimi de beni de üzüyo eşim çaktırmamaya çalışıyor ama ben onun yüzünden anlıyorum
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun hemen kan testi verinMerhaba kızlar, günaydın. Burayı dün gece keşfettim yazacaktım bir şeyler ama gecenin bir yarısı açlık krizine girip tıkanırken buldum kendimisaat 6dan beri yatakta sağa sola dönüyorum test yapsam mı yapmasam mı diye dayanamayıp erken gebelik testi yaptım vee baştan hayalet bi iki dakika sonra gayet belirgin çift çizgi gördüm ❤ bat 9 kasım
Onu bende duydum bi de g-besin i duydum naturallen folik asit ilaveli macunu duydum bi de ama birine dokunduğunu duydum alsam mı almasam mı ikilemde kaldımBen bu ay C life macunu denedim, buralarda çok okumuştum. Ama evet macun kür işleri herkes te aynı etkiyi vermiyor malesef bazılarına yararken bazılarına kötü etki yapabiliyor. Ben bir zararını görmedim. Yumurtlama görene kadar kullandım sonra bıraktım.faydası olup olmadığını 7 gün sonra söyleyeceğim
Aynen öyle biz belli ediyoruz hemen inşallah bu ay aşılama olcam umarım tutar adet olunca haberleşecek bakalım doktorlaBende neyseki sadece 2 yıl önce 4 ay ilaç kullandım bıraktım.. Evet eşler de üzülüyor ama biz kadınlar kadar yansıtmamaya çalışıyorlar
Hemen çıkmış 2 dk da o zaman bi kan vermelisin hamile olma ihtimalin var umarım pozitif çıkarMerhaba kızlar, günaydın. Burayı dün gece keşfettim yazacaktım bir şeyler ama gecenin bir yarısı açlık krizine girip tıkanırken buldum kendimisaat 6dan beri yatakta sağa sola dönüyorum test yapsam mı yapmasam mı diye dayanamayıp erken gebelik testi yaptım vee baştan hayalet bi iki dakika sonra gayet belirgin çift çizgi gördüm ❤ bat 9 kasım
Amiinnn genelde ilk kanda sonra idrarda gözükür ondan dedim ama sen bilirsin sabredebilirsen bekle hem kesesini görmüş olursunNormal testte çıkmıyordu daha çook yenidir. Az bekleyeceğim sabredebilirsem. Sizler de tez zamanda çift çizgileri görün inşallah ❤
selammm , aynıyız benımde reglım 21kasım. klomen kullandım dün 9.30 da çatlatma iğnesi oldum yarın sabah sekızde aşılama olacagım. Rabbim nasıp etsın ınsallah bu ay ısteyen herkese saglıkla hayırlaSlm kizlar benimde bat 20 Kasım klomen kullandım 16mm yumurta oluştu 12.gun dün yani Dr çatlatma iğnesi verdi dün akşam vuruldum inşallah hepimiz yüzümüzü güldüren sonuçlar alırız sağlıkla
harikaaaa,hemen kan verin .çok güzel yaMerhaba kızlar, günaydın. Burayı dün gece keşfettim yazacaktım bir şeyler ama gecenin bir yarısı açlık krizine girip tıkanırken buldum kendimisaat 6dan beri yatakta sağa sola dönüyorum test yapsam mı yapmasam mı diye dayanamayıp erken gebelik testi yaptım vee baştan hayalet bi iki dakika sonra gayet belirgin çift çizgi gördüm ❤ bat 9 kasım
kac dakika icinde cikti reglin ne zmandiDaha sonra üzerine su döktüm kuruma çizgisiyse eğer belki kaybolur diye böyle oldu. Fotoğraflarda az belirgin ama normalde bakar bakmaz fark ediliyor.
Çok sevindim sizin adınıza kaç zamandır deniyorsunuz belirtiniz oldu mu bu ay farklı bir şey yaptınız mıÇok çok teşekkür ederim
Canım merhaba inan stresten olmuyor bu kadar ınsan burda yazıyor hıc bırsey yokken neden olmuyor dıye doktorlar bıle dıyorkı stresten dıye aslında burda herkez bırbırının yazdıgı okuyor kendıyle kıyaslıyor daha cok strese gırıyor herseyden uzaklasın bu sayfalardan takmayın hıcbırseyı gayet rahat olun el işi yada spora vb.aktıvıte yapın ıyı gelecek stresı atmazsanız olmaz rabbım yardım etsın hepımıze bu yazdıklarım benım ıcınde gecerlıBat 14 kasım.. bu ay ovülasyon testiyle de takip ettik değerlendirdik 1 seneyi geçtik artık doktora da gitmek istemiyoruz eşim de ben de çok sıkıldık.. çok zor bir süreç. Bu bir sene içinde ne kimyasal ne düşük herhangi bir döllenme yaşamadım.. her ay beklentiye giriyorum ve her ay daha fazla hayal kırıklığı yaşıyorum. Hem bedenim hem ruhum çok yoruldu benim gibi çook minnoş var burda biliyorum. Bu zorluklarımı sizlerle paylaşarak yalnız olmadığımı bilerek biraz olsun aşabiliyorum. İnşallah zamanı gelecek hepimizin kucakları dolacak rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar
Aminn canım inşallah hepimiz pozitifleri görürüz 14gunluk süreç başladıselammm , aynıyız benımde reglım 21kasım. klomen kullandım dün 9.30 da çatlatma iğnesi oldum yarın sabah sekızde aşılama olacagım. Rabbim nasıp etsın ınsallah bu ay ısteyen herkese saglıkla hayırla
aynen yaa gün sayma :) ınsllaahh guzel gecer ve sonunda neşeli haberı alrıızAminn canım inşallah hepimiz pozitifleri görürüz 14gunluk süreç başladı
Açıkcası bn daha temmuzda evlendim ilk denememizde oldu ama 2 ay önce kalbi durdugu için kaybettim şimdi bu ikinci denemeydi buda oldu cok şükür.farklı hiç bişey yapmadım sadece adet sonrası dogurgan günleri yumurtlama günlerini hiç kaçırmadıkÇok sevindim sizin adınıza kaç zamandır deniyorsunuz belirtiniz oldu mu bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İnşallah hiç akıntı falan olmadı catlamadimi anlamadım wallaaynen yaa gün sayma :) ınsllaahh guzel gecer ve sonunda neşeli haberı alrıız
benımde suan akıntım vs yok .gercı cok akıntım oldugu zamanlarda da gebelık olmadı ne bıleyım vallaİnşallah hiç akıntı falan olmadı catlamadimi anlamadım walla
Umarım aşılaman tutar ben de bu ay aşılama olacağım tecrübelerini bizimle paylaşır mısın aşılama olunca ve öncesinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi alışverişi yapalım mıselammm , aynıyız benımde reglım 21kasım. klomen kullandım dün 9.30 da çatlatma iğnesi oldum yarın sabah sekızde aşılama olacagım. Rabbim nasıp etsın ınsallah bu ay ısteyen herkese saglıkla hayırla
Ben tam 4 yıl korundum hata ettim beni düşün bide canım tam bir fiyasko..korunurken gebe kalmışım dış ğebelik oldi..hamilesin dediler ağladımBen dee korunduğumuz günlere şaşırıyorum ne kadar emin mişiz sanki hemen olacak gibi
inşallaaahh canım amınnn, adetın ıkıncı gunu gıttım benım esımde hız problemı var bende sorun yok, klomen verdı yumurtaları buyutmek ıcın sona ıkı gunde bır uc kere kontrole gıttım en son 19-17-18 mm yumurtalarım vardı çatlatma iğnesi verdiler dün. yarın 8de de aşılamam olacak ınsallahhhUmarım aşılaman tutar ben de bu ay aşılama olacağım tecrübelerini bizimle paylaşır mısın aşılama olunca ve öncesinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi alışverişi yapalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?