Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16mmdi yumurtalıkta burdan arkadaşlar ignede 2 3 cm büyütüyor dedi ama acaba ondanmi küçük olduğundan mi diye düşünüyorum sağ tarafimda hafif batma var ama o kadar
Evet canım ıgnede buyutebılıyormus, bnce kucuk degıl 16 -3 cm buyuse 19m olur

İnşallah hiç akıntı falan olmadı catlamadimi anlamadım walla
Canım benim akıntı dan ziyade ağrın hiç hissetmedin kadar kaşık ağrın oldu mu yada yumurtalık bölgende ağrı hissettin mi ben de çatlamıştım çok şiddetli bi şekilde ağrı hissettim bi süre yürüyemedim bile 1 kasım test yaptım negatif ama adetim 6 kasım şuan kahverengi leke gelmiş ama devamı adet olarak gelir sanırım ne zaman böyle leke görsem genelde devamı geliyo zaten o yüzden hiç umutlanmıyorum

İnşallah eşin vitamin kullanıyo mu benim eşimde çok az hareketsizlik var benim doktor da bi vitamin önerdi ferula plus men diye onu kullanıyor harekete hıza kalitesine o iyi geldi sanırım bu ay ilk defa kendisi çatladı yumurtam ama tutmadı malesef bakalım bu ay bende aşılama olcam adet günümü bekliyorum

Yok öyle yuruyemiycek bir ağrı olmadı dün akşam bı alt karnimda gerginlik vardı birde sağ tarafimda iğne batması şeklinde bı kasılma vardı ama tabi normal gün gibi değil hissediliyordu bir hareketlilik olduğu ama çatladimi catlamadimi anlamadım akıntı olmayınca

3ay vıtamın kullandık canım sayı arttı ama hız aynı, bırde kecıboynuzu muz bıtter cıkolata vs yıyor. inşallaaahh güzel haberı alırınız sızde

Hım tabi bu ağrı yada başka şey kişiye göre değişir doktor kontrolü ne zaman çatladığı diğer gün kontrolüm vardı ultrasonda gördük çatladığını

3ay vıtamın kullandık canım sayı arttı ama hız aynı, bırde kecıboynuzu muz bıtter cıkolata vs yıyor. inşallaaahh güzel haberı alırınız sızde
İnşallah hepimiz evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim Hım peki elbet bi gün bizim de çocuğumuz olur sabır ve stres yapma

Amin umutsuzluğa kapıldımda kendimi kötü hissettim zaman rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş diyorum bu sözü tekrarlıyorum bende napim elimden bi şey gelmiyor başka
evet bende bu sözü çok severim....
elımızden gelenı yapıyoruz gerısı Rabbıme kalmıs aynen oyle canım

İnşallah canım bende senin gibiyim vallahi vücudun verdiği her tepkiyi hamileliğe yoruyordum. Nedense bu ay hiç içimden gelmiyor bişey zaten vücudumu o kadar tanıdım ki farklı diyebileceğim pek bişey yok diğer aylardan

Bu arada geçen de sormuştum cvp gelmedi kimseden arkadaşlar ben lavoba icin iş yerinde beş kat merdiven çıkmak zorunda kalıyorum, bol su ictigimide göze alırsak en az beş defa gün içinde tekrarlankyor bu tırmanış sizce embiryo oluşmuşsa tutunma sırasında bu merdiven çıkmak problem olur mu sizce

Onu bende duydum bi de g-besin i duydum naturallen folik asit ilaveli macunu duydum bi de ama birine dokunduğunu duydum alsam mı almasam mı ikilemde kaldım
Herkese aynı etki vermiyor malesef bu tarz şeyler, iyi düşünüp karar vermek lazım ya da kullanıp bir kaç gün gözlemlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…