- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Bata yakın günler geçmek bilmiyorBende meraklandım şuan
Ögrenir ögrenmez yazBata yakın günler geçmek bilmiyor
Tabi ki de canım benim. Sen yarın gidecek misin doktoraÖgrenir ögrenmez yaz
Bunu acilde yaptırdım acil doktoruna sonucları göstericem kendi doktoruma 10nu beklicem smdi gitsemde erken diyecek cünkiTabi ki de canım benim. Sen yarın gidecek misin doktora
Hım hayırlısı ne diyelim benim de 1.5 yıl1 yıl olacak bu ay..
Hangi tarihte yumurtlama ve çatlama gördünüz acabaMerhabalar kızlar benim bat 7 Kasım kızım var 8 yaşında ikinciyi istiyoruz 6 aydır deniyoruz bu ay yumurtlamayı ve çatlamayi gördüm heyecanla bekliyorum
Merhaba benim de 7 veya 8 kasım. Yaklaşık 1buçuk senedir gebelik istiyoruz 2 kere kimyasal gebelik oldu çatlatma iğnesi olduğum ay ve sonrasındaki ay. Daha sonra da hiç olmadıMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım G Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16 10 Kasım @HaticeK06 10 Kasım @Yolculuksever 12 Kasım @deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım @Queenkbr 15 Kasım BaharDarcan48 6 Kasım @yorgun7777 15 Kasım @zeynepmuratselo 12 Kasım Teach_Mavi 11 Kasım @Esen6363 10 Kasım @Ales67 14 Kasım
Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım G Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16 10 Kasım @HaticeK06 10 Kasım @Yolculuksever 12 Kasım @deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım @Queenkbr 15 Kasım BaharDarcan48 6 Kasım @yorgun7777 15 Kasım @zeynepmuratselo 12 Kasım Teach_Mavi 11 Kasım @Esen6363 10 Kasım @Ales67 14 Kasım Buse0092 14 Kasım
Senide ekle canım 10 kasımMerhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadiKullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ?
Sevm57 15 Kasım @sz96 9 Kasım @arvenelendil 12 Kasım @greengirl1 10 Kasım @- Janna - 5-12 Kasım @mboncuk 15 Kasım @vaveylaaaaaa 18 Kasım G Gulsenmug34 7 Kasım @Kindergarden26 7 Kasım @MiLissy 9 Kasım arin16 10 Kasım @HaticeK06 10 Kasım @Yolculuksever 12 Kasım @deros84 7-8 Kasım @Minnakpandam 12 Kasım @fifii 10 Kasım @Pikachu_ 11 Kasım @Queenkbr 15 Kasım BaharDarcan48 6 Kasım @yorgun7777 15 Kasım @zeynepmuratselo 12 Kasım Teach_Mavi 11 Kasım @Esen6363 10 Kasım @Ales67 14 Kasım
23 ve 24 yumurtlama 25 çatlama gördümHangi tarihte yumurtlama ve çatlama gördünüz acaba
Ben macun yyüzünden neler yaşadım.tavsiye etmem..tam adet bitiyordu 3 ğün sonra ğeri kanama başlıyordu.doktorluk oldum.doktor lekelenmemi ilaçlarla kesti..tam 2 ay onla uğraştım..ve hiç bicsorunim yokken oldu.satan kişi herkese yarayacak diye bişey yok dedi.bense kurtulduğuma seviniyorum.herkese uymaz dikkat edin..ağrılardan kavrandım sabahlara kadarckanckaybetmekten başım dönüyorduBende naturallenin kadın ve erkek için olan bitkisel karışımlarını aldım ama bakalım
Bende adetim bitmesine denk geldi kargom yedikten sonra 2 3 gün boyunca kahverengi kanamam oldu akıntı kıvamında sonra kesildi yumurta takibi yaptım yumurtlama olduğu gün yemeyi bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum haklısınız her şey herkese yarayacak diye bir şey yok zarar vermesin de faydasını da istememBen macun yyüzünden neler yaşadım.tavsiye etmem..tam adet bitiyordu 3 ğün sonra ğeri kanama başlıyordu.doktorluk oldum.doktor lekelenmemi ilaçlarla kesti..tam 2 ay onla uğraştım..ve hiç bicsorunim yokken oldu.satan kişi herkese yarayacak diye bişey yok dedi.bense kurtulduğuma seviniyorum.herkese uymaz dikkat edin..ağrılardan kavrandım sabahlara kadarckanckaybetmekten başım dönüyordu
Comfort days varya erken gebelik onu yaptım 10 kasım benimde batnormal kaset teste yaptın mı hiç cnm.ordada gösteriyor muydu.bu testte var inşaallahdarısı bize bende 10 ağustos..normal testte çıkmado
Aynen öyle o kadar yiyip leke kanama gören var ki..yaşadığım ağrılar için aradım söyledim.gittiğim doktora ğüvenmediler.ve ben 5 yaşımda kızımla yataktan çıkıp ilgilenemedim.devamlo ağladım ağrıdan.Allahım kimse kullanmasa keşkeBende adetim bitmesine denk geldi kargom yedikten sonra 2 3 gün boyunca kahverengi kanamam oldu akıntı kıvamında sonra kesildi yumurta takibi yaptım yumurtlama olduğu gün yemeyi bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum haklısınız her şey herkese yarayacak diye bir şey yok zarar vermesin de faydasını da istemem
Canım sen ben misin ya ben de aynen böyleyimBen evlendiğimden beri hiç korunmadım ve afedersiniz ama boş günümüz yok yani değerlendirmediğimiz ama ben kimyasal bile olsa gebelik yaşamadım her ay adet bittikten diğer adet olana kadar hamileyim gibi hareket edip dikkat ediyorum sonra elim boş kalıyor ama umudum var işte öyle kendi kendime
Kuzum o kadar kalabalığız ki benceCanım sen ben misin ya ben de aynen böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?