- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Ahh canımm.. Şuan hangi aşamadasınız ne diyor doktorBen tam 4 yıl korundum hata ettim beni düşün bide canım tam bir fiyasko..korunurken gebe kalmışım dış ğebelik oldi..hamilesin dediler ağladım
Net bir bilgi olmamakla beraber bana göre problem olacağını sanmıyorum.. Ben de merdiven çıkmak değil de gün içinde sürekli ayaktayım 1. Sınıf öğretmeni olduğum için sürekli hareket halindeyim sınıfta.. Umarım tutunmayı engellemiyordur bu tarz hareketlerBu arada geçen de sormuştum cvp gelmedi kimseden arkadaşlar ben lavoba icin iş yerinde beş kat merdiven çıkmak zorunda kalıyorum, bol su ictigimide göze alırsak en az beş defa gün içinde tekrarlankyor bu tırmanışsizce embiryo oluşmuşsa tutunma sırasında bu merdiven çıkmak problem olur mu sizce
Ben de ilk aylar lekelenme olduğunda çok umutlanıyordum..ama artık azıcık dahi bir leke görsem umutlarım bitiyor. 3 gün önceden başlıyor hep lekelenmelerCanım benim akıntı dan ziyade ağrın hiç hissetmedin kadar kaşık ağrın oldu mu yada yumurtalık bölgende ağrı hissettin mi ben de çatlamıştım çok şiddetli bi şekilde ağrı hissettim bi süre yürüyemedim bile 1 kasım test yaptım negatif ama adetim 6 kasım şuan kahverengi leke gelmiş ama devamı adet olarak gelir sanırım ne zaman böyle leke görsem genelde devamı geliyo zaten o yüzden hiç umutlanmıyorum
Aminn hepimize inşallahTeşekkür ederim, İnşallah ya. Aslında siz diyince içim rahatladi. Sürekli negatif olunca bunları kafaya takıyoruz. Rabbim size de bana da isteyen herkese de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bendede durum ayni hayirlisi olsun bakalimHala tık yok göğüs ağrıları devam kasıklarda ara ara batma kramp karında da o kadar adet olacakmışım gibi
Benim Çarşamba günü 12.gunumdu 16mm olmuş bu gece çatlatma ignesini ol dedi iğneyi Çarşamba akşam 9da vurdum bu sabah 9da da 36.saat doldu hafif bı batma şeklinde oldu çatladimi catlamadimi anlamadımHım tabi bu ağrı yada başka şey kişiye göre değişir doktor kontrolü ne zaman çatladığı diğer gün kontrolüm vardı ultrasonda gördük çatladığını
Yumurtlama gününden hesaplayınca 7 kasım bat oluyor ama 17 gün saydım değerlendirdiğim 3 günün sonundan sayınca bat 10 Kasım oluyor hayırlısı olsun az kaldı. Dün gece erken gebelik testi yaptım ama negatifbendede durum ayni hayirlisi olsun bakalim
Şimdi rahim filmi çektirdim bişey zıkmadı 10 aydırda olmuyor..çünkü pko var..zayıfım.adetde oluyorum son 4 aydır 28 günde oluyorum..olmadıAhh canımm.. Şuan hangi aşamadasınız ne diyor doktor
Akıntılarınız olduysa çatlamıştırBenim Çarşamba günü 12.gunumdu 16mm olmuş bu gece çatlatma ignesini ol dedi iğneyi Çarşamba akşam 9da vurdum bu sabah 9da da 36.saat doldu hafif bı batma şeklinde oldu çatladimi catlamadimi anlamadım
ben bu ay yapmicam test falan canim skiliyo sonra .sYumurtlama gününden hesaplayınca 7 kasım bat oluyor ama 17 gün saydım değerlendirdiğim 3 günün sonundan sayınca bat 10 Kasım oluyor hayırlısı olsun az kaldı. Dün gece erken gebelik testi yaptım ama negatif
Bende üzüldüğümle kaldım ama kendimi bir sürü kandıracak şey buldum kırmızıları görene kadar kandırmaya devamben bu ay yapmicam test falan canim skiliyo sonra .s
Canım hamile oldugunu bilerek/bilmeyerek atlayan zıplayan ağır işlerde çalışan.. vs bir sürü insan var elbet. Ama bence özellikle tutunma dönemi olduğunu düşündüğün dönemde aşırı hareketlerden kacinmak mantıklı. Ani çömelme kalkma, çok yükseğe uzanma, yüksekten atlama, alt karın kaslarını yoğun zorlayacak mekik tarzı hareketler... tehlikeli olabilir. Hani hemen "ayy düştü" değil tabii deBu arada geçen de sormuştum cvp gelmedi kimseden arkadaşlar ben lavoba icin iş yerinde beş kat merdiven çıkmak zorunda kalıyorum, bol su ictigimide göze alırsak en az beş defa gün içinde tekrarlankyor bu tırmanışsizce embiryo oluşmuşsa tutunma sırasında bu merdiven çıkmak problem olur mu sizce
Olmadı hiç akıntımAkıntılarınız olduysa çatlamıştır
aynen hepimiz oyle kaniyoruz bi sekilde benim hic umudum yok ama yinede her ay ayni seyler ayni gununde baslayinca pekte bi umut kalmiyorBende üzüldüğümle kaldım ama kendimi bir sürü kandıracak şey buldum kırmızıları görene kadar kandırmaya devam
Havuç ye..bisiklet sür sırt üstü yat..yürü..Olmadı hiç akıntım
Benim de yok yani hiç korunmadan hiç boş günüm olmadan kimyasal bile gebelik yaşamadım insan üzülüyoraynen hepimiz oyle kaniyoruz bi sekilde benim hic umudum yok ama yinede her ay ayni seyler ayni gununde baslayinca pekte bi umut kalmiyor
anliyorum seni benim cocuklar 3 4 ay sonrasi tuttu 6 sene uzun bi korunma ardindan simdide olmak tutmak bilmiyor incir kuru sogan kuru vs herseyi denedim 5. denememiz olmuyor iste nasip diyorum artikBenim de yok yani hiç korunmadan hiç boş günüm olmadan kimyasal bile gebelik yaşamadım insan üzülüyor
2. Çocuğu istemiyorum bile bir tane olsaanliyorum seni benim cocuklar 3 4 ay sonrasi tuttu 6 sene uzun bi korunma ardindan simdide olmak tutmak bilmiyor incir kuru sogan kuru vs herseyi denedim 5. denememiz olmuyor iste nasip diyorum artik
aynen benim cocuklarda buyudu evde bi bebek istiyolar siparis verdim gelicek diyorum bende napim2. Çocuğu istemiyorum bile bir tane olsaeltimin 2. Oldu abimde 2 tane var büyüdüler artık herkes bebek sevmek istiyor hele biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?