Ah ah bekliyoruz işteaynen benim cocuklarda buyudu evde bi bebek istiyolar siparis verdim gelicek diyorum bende napim
Aslında her ay öyle de biz fazla düşünüp istediğimiz için sanırım herşeyi ona yoruyoruzİnşallah canımbende senin gibiyim vallahi vücudun verdiği her tepkiyi hamileliğe yoruyordum. Nedense bu ay hiç içimden gelmiyor bişey zaten vücudumu o kadar tanıdım ki farklı diyebileceğim pek bişey yok diğer aylardan
merhaba, benim de hemen hemen yakin tarihler catlamam oldu. oncesi ve sonrasinda gogus agirisi oldu( baya siddetli). sonrasinda kasik agrisi oldu. doktora gittim catlamis, sivi kalmis o agri yapar bugunde devam dedi. benim adete 10 gun var ama sikayetlerim degisirek artiyor. gogus agrisi gogus ucuna geldi. asiri mide bulantisi ve kokulara hassasiyet var. esim bile sasirdi sabah. adette 10 gun var diye test vermedim bekliyorum. kasik agrisi da alt karin bolgesine indi.Kızlar merhaba. Adetime 10 gün var, çatlama günüm 31 Ekim olması lazım çünkü 31 Ekim, 1 kasımda yumurtlama akintim oldu. Size sorum şu. İki aydır çatlama günümden sonra sol göğsümün üzerindeki damarlar ağrıyor ve kasiklarimda kasıntılar oluyor. Geçen ay ilk defa böyle bir şey başıma geldiği için hamileyim sandım, bu ay da aynı belirtiler. Galiba bu ay da olmadı
Ay canım aynı inanır mısın. Ama göğüs ağrım yok şükür sadece süt damarları şişiyor dokununca da ağrıyor. Koku hassasiyeti söyle oldu bende hiç yokken burnuma köfte kokusu geldi iki gün ortada köfte köfte diye dolaştım sanki aşeriyormuş gibimerhaba, benim de hemen hemen yakin tarihler catlamam oldu. oncesi ve sonrasinda gogus agirisi oldu( baya siddetli). sonrasinda kasik agrisi oldu. doktora gittim catlamis, sivi kalmis o agri yapar bugunde devam dedi. benim adete 10 gun var ama sikayetlerim degisirek artiyor. gogus agrisi gogus ucuna geldi. asiri mide bulantisi ve kokulara hassasiyet var. esim bile sasirdi sabah. adette 10 gun var diye test vermedim bekliyorum. kasik agrisi da alt karin bolgesine indi.
amin insallah canim. biraz zor olacak ama haftaya yaptiricam test artik :))Ay canım aynı inanır mısın. Ama göğüs ağrım yok şükür sadece süt damarları şişiyor dokununca da ağrıyor. Koku hassasiyeti söyle oldu bende hiç yokken burnuma köfte kokusu geldi iki gün ortada köfte köfte diye dolaştım sanki aşeriyormuş gibidün yaptım yedim ama hamileyken canın çeker de yersin ya öyle hapur hupur inşallah bu ay müjdeli haberler veririz birbirimize
Tamam canım tavsiyen için sağol deniyecemHavuç ye..bisiklet sür sırt üstü yat..yürü..
Ben batı bekleyeceğim, sonra hayal kırıklığı yaşıyorumamin insallah canim. biraz zor olacak ama haftaya yaptiricam test artik :))
aylardir ayni belirtileri yasiyorum bazen cok siddetli bazende belirtisiz ama yine sonu husranKızlar merhaba. Adetime 10 gün var, çatlama günüm 31 Ekim olması lazım çünkü 31 Ekim, 1 kasımda yumurtlama akintim oldu. Size sorum şu. İki aydır çatlama günümden sonra sol göğsümün üzerindeki damarlar ağrıyor ve kasiklarimda kasıntılar oluyor. Geçen ay ilk defa böyle bir şey başıma geldiği için hamileyim sandım, bu ay da aynı belirtiler. Galiba bu ay da olmadı
Ben de iki aydır farklı belirtiler yaşıyorum. Sizin herhangi bir sağlık probleminiz var mı?aylardir ayni belirtileri yasiyorum bazen cok siddetli bazende belirtisiz ama yine sonu husran
Anladım canım benim de diğer ay rahim filmi çekelim dedi doktor, anestezili mi çektirdiniz.. Şükür temiz çıkmış.Şimdi rahim filmi çektirdim bişey zıkmadı 10 aydırda olmuyor..çünkü pko var..zayıfım.adetde oluyorum son 4 aydır 28 günde oluyorum..olmadıbu ay ilk defa tedaviye başlayım diyorum doktor diyor 4 ay daha bekle
yok bi sorunum sukur kist falan var mi diye gittim yumurtaliklarimdada sorun yok dedi cok sancili ve pihtili kanamam oluyodu 2 ay sancisiz ve pihtisiz regl oluyorum o yuzden gitmistimBen de iki aydır farklı belirtiler yaşıyorum. Sizin herhangi bir sağlık probleminiz var mı?
O zaman sabırla denemeye ve Rabbime dua etmeye devam edelim. İnşallah en doğru zamanda Rabbim nasip edecekyok bi sorunum sukur kist falan var mi diye gittim yumurtaliklarimdada sorun yok dedi cok sancili ve pihtili kanamam oluyodu 2 ay sancisiz ve pihtisiz regl oluyorum o yuzden gitmistim
Canım ben battan 6 gun once doktora gitmistim hamilelik şüphen var hcg bakalım dedi değerim 3 çıkmıştı. Battan 4 gün sonra da hcg 900dü. Kaybettim ama bebeğimi o ayrı. Bence batı bekleyin.Merhaba hanımlar benim bat 10 kasım 2 gün önce beta hcg yaptırdım 2.6 çıktı 2gün sonra yani bugün bata 5 gün kala tekrar yaptırdim 2.7 sonuç 5 gün var yükselir mi yardımcı olur musunuz lütfen ?
Teşekkür ederim cavabınız için çok hamile gibi hissediyorum piskoloji alt üst oldu sonuçlaCanım ben battan 6 gun once doktora gitmistim hamilelik şüphen var hcg bakalım dedi değerim 3 çıkmıştı. Battan 4 gün sonra da hcg 900dü. Kaybettim ama bebeğimi o ayrı. Bence batı bekleyin.
İşte stres yapmamamız gerekiyor ama elde değil insan çok isteyince ve de olmayınca çok üzülüyor ama ben artık şunu anladım zamanı var ve Rabbim o zamanda bize nasip edecek. Sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah.Teşekkür ederim cavabınız için çok hamile gibi hissediyorum piskoloji alt üst oldu sonuçla
Amin insallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa sürede güzel haberler alalım.İşte stres yapmamamız gerekiyor ama elde değil insan çok isteyince ve de olmayınca çok üzülüyor ama ben artık şunu anladım zamanı var ve Rabbim o zamanda bize nasip edecek. Sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah.
Biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz nerden bulabilirim hayıt tohumunu ve nasil yapabilirim acaba ?18 kasım olmuyor mubütün kasım topiklerinde varım ama ümidim yok bu aydan.
Hayıt tohumu suyu önermeye geldim.
İlk hamileliğmde once soğan kürü yaptm sonra hayıt suyu ve preseed jel kullanmstm o ay hamile kalmstm.
Ben aktardan almstm.tane karabıber gbı bsey zaten.Biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz nerden bulabilirim hayıt tohumunu ve nasil yapabilirim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?