Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda daha net gibi

Eklentiler

• 4B22A2F5-18FC-449B-B0AF-4C8768F16877.webp
    4B22A2F5-18FC-449B-B0AF-4C8768F16877.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Ben de gördüm çok silik bi çizgi var. Bende bu markadan kullandım bir süre ama bende kurusa da böyle bi çizgi çıkmadı 4 aydır 😂 eğer imkanın varsa bide predictor al 50₺ gibi bir şey ama daha güvenilir. Emin olduktan sonra da koooş kan vermeye hiç bekleme bile 😂

Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Buda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??
BFBCE77F-910A-4639-A151-7EB9258A65CC.webp

Buda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??
Eki Görüntüle 2947007
Bende çizgiyi görüyorum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

5 gün var ama erken gebelik testi yaptım kalbim kadar temiz en ufak Bi çizgi yok.. Bu ay da hayal kırıklığı 🥺 keşke doktor iğne vursaymış doktor çoğul gebelik riskine karşı vermiyorum diyo. Çoğul olsun nolcak.. Şu bir yıl da henüz hiç bir şekilde gebelik olmadı bence tutunma da sıkıntı var sanırım 🥺
Rahim filmi cektirdiniz mi

Eki Görüntüle 2947007
Ay var gibi duruyor. Bat geçti mi sizin? Daha çok minnak🥰

Kızlar bişey sorucam bat dan önce hamilelik varsa testde çıkarmı?

Back
X