Rabbim işte ol dedim mi imkansız diye birşey yok şuan icim daha rahatladı ya inşallah insan işte hem umutlaniyor hemde umutsuzluğa kapılıyor istem dışıBenim arkadaşın yumurtası 13 ml di doktor bu ay olmaz demiş..döllenmiş hamile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim işte ol dedim mi imkansız diye birşey yok şuan icim daha rahatladı ya inşallah insan işte hem umutlaniyor hemde umutsuzluğa kapılıyor istem dışıBenim arkadaşın yumurtası 13 ml di doktor bu ay olmaz demiş..döllenmiş hamile
Ben de gördüm çok silik bi çizgi var. Bende bu markadan kullandım bir süre ama bende kurusa da böyle bi çizgi çıkmadı 4 aydırKızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Buda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Bende çizgiyi görüyorum İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun inşallahBuda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??
Eki Görüntüle 2947007
Rahim filmi cektirdiniz mi5 gün var ama erken gebelik testi yaptım kalbim kadar temiz en ufak Bi çizgi yok.. Bu ay da hayal kırıklığıkeşke doktor iğne vursaymış doktor çoğul gebelik riskine karşı vermiyorum diyo. Çoğul olsun nolcak.. Şu bir yıl da henüz hiç bir şekilde gebelik olmadı bence tutunma da sıkıntı var sanırım
![]()
Ay var gibi duruyor. Bat geçti mi sizin? Daha çok minnakBuda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??
Eki Görüntüle 2947007
Canım benimkine de bakAy var gibi duruyor. Bat geçti mi sizin? Daha çok minnak![]()
Sizinkinde de çok silik bir çizgi var.Canım benimkine de bak![]()
2-3 gün öncesinde çıkabilir ama geç döllenme ise çıkmaya da bilir.Kızlar bişey sorucam bat dan önce hamilelik varsa testde çıkarmı?
SAT 6 ekim. 30-35 gün arasında oluyorum.Sizinkinde de çok silik bir çizgi var.çok mu erken yaptınız testi acaba?
Teşekkür ederim2-3 gün öncesinde çıkabilir ama geç döllenme ise çıkmaya da bilir.
Bence kan verin hemenSAT 6 ekim. 30-35 gün arasında oluyorum.
Fırsat bulursam vericemBence kan verin hemen![]()
Rica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız.Teşekkür ederim![]()
İnşallah vardır heyecanla bekliyorum. Dua edin bana da bat daha 8 gün var ama değişik bir hal durumundayımFırsat bulursam vericemteşekkür ederim cevabın İçin çok sağol
![]()
Ay hadi inşallah o zamanRica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız.
İnşallah vardır heyecanla bekliyorum. Dua edin bana da bat daha 8 gün var ama değişik bir hal durumundayım![]()
bende cok siddetli degil gogus agrisi ama dun aksam cok sancilandim regl geliyo sandim ama gelmedi 4 gun kaldi test yapmak istemiyorummmBende aşırı bi göğüs ağrısı var ama çok umudum yok.![]()
Bu ay da ovulasyonla deneyip diğer ay çekilecek. Hastane 1 buçuk saat mesafe de olduğu için sürekli gidemiyorum işten izin alamıyoruz, yaşadığımız yerde özel hastane yok devlet hastanesinde 1 tane var ona da ben gitmek istemiyorum.Rahim filmi cektirdiniz mi
İnşallahRica ederim inşallah güzel haberlerinizi alırız.
İnşallah vardır heyecanla bekliyorum. Dua edin bana da bat daha 8 gün var ama değişik bir hal durumundayım![]()