Benim de 8 günüm var ama sancim var normal mi ya?? Soğan kürü yaptığım için mi acaba? Bu kasık ağrısı yumurtlama günümden beri var.bende cok siddetli degil gogus agrisi ama dun aksam cok sancilandim regl geliyo sandim ama gelmedi 4 gun kaldi test yapmak istemiyorummm
Erken gebelik testinde belki çıkar ama kanda daha net çıkarKızlar bişey sorucam bat dan önce hamilelik varsa testde çıkarmı?
Anladim tutunma sorunu vs olabilir dediniz ya o yuzdn bir çektirin derim bir yilda olmuş galiba rahim filminde tabi doktoruna denk gelmek önemli. Görebilirler sıkıntı varsa ki inşallah hiçbir sıkıntı yokturBu ay da ovulasyonla deneyip diğer ay çekilecek. Hastane 1 buçuk saat mesafe de olduğu için sürekli gidemiyorum işten izin alamıyoruz, yaşadığımız yerde özel hastane yok devlet hastanesinde 1 tane var ona da ben gitmek istemiyorum.
Ya ben eylülün 17 de hsg çekindim ve hsg den sonra benim adetim de artış var önceden bu kadar kanamam olmazdı bi de ağrım çoğaldı önceden bu kadar ağrı ve yoğunluk yaşamazdım benAnladim tutunma sorunu vs olabilir dediniz ya o yuzdn bir çektirin derim bir yilda olmuş galiba rahim filminde tabi doktoruna denk gelmek önemli. Görebilirler sıkıntı varsa ki inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
İnşallahAnladim tutunma sorunu vs olabilir dediniz ya o yuzdn bir çektirin derim bir yilda olmuş galiba rahim filminde tabi doktoruna denk gelmek önemli. Görebilirler sıkıntı varsa ki inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Anestezili mi çekildiniz sonuç için ne dedi doktor.Ya ben eylülün 17 de hsg çekindim ve hsg den sonra benim adetim de artış var önceden bu kadar kanamam olmazdı bi de ağrım çoğaldı önceden bu kadar ağrı ve yoğunluk yaşamazdım ben
Anestezili temiz tüplerim ikisi deAnestezili mi çekildiniz sonuç için ne dedi doktor.
Bize de at beraber bakalım emin olamıyorsankizlarr ben az once erken gebelik testi yaptim 2. cizgi birazcik belirdi ben hala soktayim gozlerim mi beni yaniltiyo anlamadim resim cekiyorum ama zumlamiyor bakinca goruyorum ..
tamam bidaha denicem resimde net degil cektim cok ama cocuklara gosterdim gordum diyolar bende goruyorum uuffrBize de at beraber bakalım emin olamıyorsan
Çok şükürAnestezili temiz tüplerim ikisi de
Açık her şey normal dedi
O zaman bi kan ver o zaman canımtamam bidaha denicem resimde net degil cektim cok ama cocuklara gosterdim gordum diyolar bende goruyorum uuffr
Aynen şükür 3 ay oldu Eylül de çekildi 1 hafta korun dedi sadece bi de hsg den sonra hamile kalan çok oluyomuş ama bende olmadı 3. Aydayız bakalım aşılama tutar umarımÇok şükür
Ay inşaallaah hayır 6 günüm var dahaa zaman geçmiyor sankiAy var gibi duruyor. Bat geçti mi sizin? Daha çok minnak
Çok şükürAnestezili temiz tüplerim ikisi de
Açık her şey normal dedi
İnşallah tutar canım benim de süreç rahim filmi aşılama diye ilerleyecek sanırım bu ay son kez ovulasyonla denicemAynen şükür 3 ay oldu Eylül de çekildi 1 hafta korun dedi sadece bi de hsg den sonra hamile kalan çok oluyomuş ama bende olmadı 3. Aydayız bakalım aşılama tutar umarım
Kaç gün kaldı bata.. Kan testi verin netleşirkizlar kaset testte yaptim dayanamadim valla ondada gorunuyor silik net degil kafam karisti yahu benim yeni galiba daha cocuklarimdada boyle cikmisti silik
Bak bakalım ama ben Ovulasyon kullanmıyorum daha çok strese sokuyo beni 1 günde 1 ilişki olarak ilerliyoruzÇok şükür
İnşallah tutar canım benim de süreç rahim filmi aşılama diye ilerleyecek sanırım bu ay son kez ovulasyonla denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?