Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende cok siddetli degil gogus agrisi ama dun aksam cok sancilandim regl geliyo sandim ama gelmedi 4 gun kaldi test yapmak istemiyorummm
Benim de 8 günüm var ama sancim var normal mi ya?? Soğan kürü yaptığım için mi acaba? Bu kasık ağrısı yumurtlama günümden beri var.

Anladim tutunma sorunu vs olabilir dediniz ya o yuzdn bir çektirin derim bir yilda olmuş galiba rahim filminde tabi doktoruna denk gelmek önemli. Görebilirler sıkıntı varsa ki inşallah hiçbir sıkıntı yoktur

Anladim tutunma sorunu vs olabilir dediniz ya o yuzdn bir çektirin derim bir yilda olmuş galiba rahim filminde tabi doktoruna denk gelmek önemli. Görebilirler sıkıntı varsa ki inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Ya ben eylülün 17 de hsg çekindim ve hsg den sonra benim adetim de artış var önceden bu kadar kanamam olmazdı bi de ağrım çoğaldı önceden bu kadar ağrı ve yoğunluk yaşamazdım ben

İnşallah aynen çektirmeliyim hem aşılamadan önceki adım rahim filmi sanırım. Yoksa her ay vakit kaybı geliyor artık

kizlarr ben az once erken gebelik testi yaptim 2. cizgi birazcik belirdi ben hala soktayim gozlerim mi beni yaniltiyo anlamadim resim cekiyorum ama zumlamiyor bakinca goruyorum ..

kirdim testi telden zor gorunuyo bende yuklucem ins

Eklentiler

• IMG_20211106_160440.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20211106_160440.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 40
kizlar kaset testte yaptim dayanamadim valla ondada gorunuyor silik net degil kafam karisti yahu benim yeni galiba daha cocuklarimdada boyle cikmisti silik

Anestezili temiz tüplerim ikisi de
Açık her şey normal dedi
Çok şükür
Aynen şükür 3 ay oldu Eylül de çekildi 1 hafta korun dedi sadece bi de hsg den sonra hamile kalan çok oluyomuş ama bende olmadı 3. Aydayız bakalım aşılama tutar umarım
İnşallah tutar canım benim de süreç rahim filmi aşılama diye ilerleyecek sanırım bu ay son kez ovulasyonla denicem

Çok şükür

İnşallah tutar canım benim de süreç rahim filmi aşılama diye ilerleyecek sanırım bu ay son kez ovulasyonla denicem
Bak bakalım ama ben Ovulasyon kullanmıyorum daha çok strese sokuyo beni 1 günde 1 ilişki olarak ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…