- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
4 gun var 2 tersttede silik cizgi yarin sabah tekrarlicam pzaretsi veririm anca oda randevu alabilirsemKaç gün kaldı bata.. Kan testi verin netleşir
Erken yaptığın için silik çıktı canım atsana resmini testin. Hadi bakalım bir kişi daha eksildikizlar kaset testte yaptim dayanamadim valla ondada gorunuyor silik net degil kafam karisti yahu benim yeni galiba daha cocuklarimdada boyle cikmisti silik
Çok silik bi pembelik var uzaklaştırılma zor da olsa fark ediliyor büyük ihtimal çok çok yeni o yüzden o kadar çok silik bi kan verirsin randevu alınca beta hcg de tam kesinleşirkaset testti cekmistim her sekle girdim ciksin diye anca bu kadar gorunuyor
Cok gecmis olsunArkadaşım bende iki hafta önce kimyasal geçirdim
Bence yok ama insallah yaniliyorumdurBuda benim ki çok silik bi çizgi var gibi ama yok gibi de iki gün önce yaptım bu testi aşırı derecede bel ağrım var dün gece dua edip uyudum allahım hamileysem nolur rüyama girsin diye rüyamda hamileydim ve bi kızım olacağını söylüyordu biri sabah yine test yaptım yine sonuç bu testteki gibi.. sizce var mıı ??
Eki Görüntüle 2947007
Benim 4 gun once beta hcg 14 iken testte cok net cikmisti 2. Cizgi ama bazilarinda deger 100 oldugunda bile gorunmuyorKızlar bişey sorucam bat dan önce hamilelik varsa testde çıkarmı?
30 çıktı iki gün sonra 27 sonra 8 ve adet oldumCok gecmis olsunayni zamanlara denk gelmis o zaman sizin beta kacti ? doktor korunma onerdi mi?
Yok korunma gerek duymadi30 çıktı iki gün sonra 27 sonra 8 ve adet oldum
Anladim sizinde hcg cok artmamis bende en cok 60i gordum 2 gun sonra kanama basladi30 çıktı iki gün sonra 27 sonra 8 ve adet oldum
İnşallah. Bu ay yumurta takibi yaptınız mı benim dün 16mm di pazartesi iğne olucamAnladim sizinde hcg cok artmamis bende en cok 60i gordum 2 gun sonra kanama basladiAllah buyuktur bakalim genelde kimyasal sonrasi hemen gebe kalanlar var insallah bizede oyle olur
Yok doktor bana 2 ay kendin dene dedi sonra ilac tedavisi yapariz gerek olursa dedi ama ovulasyon ile takip yaptim yumurtlamayi yakaladim bakalim beklemedeyim 10 gun kaldiİnşallah. Bu ay yumurta takibi yaptınız mı benim dün 16mm di pazartesi iğne olucam
Femerayi denedik gene. Bu hafta ilişki istedi bizden de bakalım kasımın son haftası güzel haberimizi.hayirlisiyla alırızYok doktor bana 2 ay kendin dene dedi sonra ilac tedavisi yapariz gerek olursa dedi ama ovulasyon ile takip yaptim yumurtlamayi yakaladim bakalim beklemedeyim 10 gun kaldi
Insallaah canim insallahhhFemerayi denedik gene. Bu hafta ilişki istedi bizden de bakalım kasımın son haftası güzel haberimizi.hayirlisiyla alırız
Senin yumurtalama günün ne zamandır kaçıncı gündesinFemerayi denedik gene. Bu hafta ilişki istedi bizden de bakalım kasımın son haftası güzel haberimizi.hayirlisiyla alırız
Acilden direkt verebilir siniz sanırım, ilaç kullanacağım gebelik ihtimalim var diyerek4 gun var 2 tersttede silik cizgi yarin sabah tekrarlicam pzaretsi veririm anca oda randevu alabilirsem
Canimm merhaba, sabah aşılamam.olduİnşallah hepimiz evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim Hım peki elbet bi gün bizim de çocuğumuz olur sabır ve stres yapma
Benim eşimin total hareket 60 hareketsizlik 40 dı 1,2 ay önce şimdi vitamin kullanıyor zaten 2 aydır nolur nolmaz diye ferula plus men diye doktor aşılamaya engel değil demişti o halini de zaten bende femera kullanıyorum bugün gittim doktora onu verdiCanimm merhaba, sabah aşılamam.olduhayırlısıyla beklemedeyiz. Sperm konusunda yazmak istedim bizim ileri hız düşüktü söylemiştim %15ti . Bu sabah %30 çıktı. Sonra sperm yıkama oluyor aşılama öncesi. Kağıda baktım %50olmus ileri hız. Bakalım inşallah nasip olur. Şuan vajinal lutinus diye bir hap yazdi doktor onu kullancam.iki hafta sonra da test
Ozaman hiç korkmayin hareket 60cok iyi. Zaten aşılama da da yıkama ile hız artıyor. Hayırlısı olsun inşallahBenim eşimin total hareket 60 hareketsizlik 40 dı 1,2 ay önce şimdi vitamin kullanıyor zaten 2 aydır nolur nolmaz diye ferula plus men diye doktor aşılamaya engel değil demişti o halini de zaten bende femera kullanıyorum bugün gittim doktora onu verdi
Yarın bi teste bakıcam . TeşekkürlerErken gebelik testinde belki çıkar ama kanda daha net çıkar
Benmde yarın bat a 4 gün kalacak. Yarın bi test alıp deneyeyim. Teşekkür ederimBenim 4 gun once beta hcg 14 iken testte cok net cikmisti 2. Cizgi ama bazilarinda deger 100 oldugunda bile gorunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?