Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 4 5 gün var kızlar..sizce varmı akşam akşam duramadım

Eklentiler

• IMG_20211106_210615.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20211106_202523.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 44
Anestezili mi çekildiniz sonuç için ne dedi doktor.
Ya benimki garip oldu, ben evliliğimin 6 ayında hani bir problem varsa erkenden bilelim ona göre davranalım diye istedim hsg yi. anestezili çektim. Doktor baktı tüplerin açık rahimde bir sıkıntı yok dedi. Sevine sevine evime gittim iki buçuk yıl o filmide diğer testlerim gibi doktordan doktora götürdüm. Bir tane Allah'ın kulu filme bakıp demedi ki rahminin şeklinde hafif bir bozukluk var ve bu da hamileliğe engel.iki buçuk yıl sonra bunu bana bir doktor söyledi. Onca bitkisel ve kimyasal ilaçlar, iğneler hep boşa gitmiş. Velhasıl bunun üzerine ameliyat oldum düzeltildi durum.ama bu süreçte epey yıprandım.

Ah bu doktor hataları.. Maddi manevi yıpratıyorlar insanı.. Bir şey yok diyip göndermektense iyice araştır anla, neyi var neyi yok.. Neyse ki şükür düzeltilmiş canım

yapmadım adet sancısı var son 5 6 gündür başka hiçbi belirti yok yapıpta çıkmazsa moralim bozulcak diye gecikme olana kadar yapmak istemedim ama bi yandanda merak ediyorum
Bence de yapmayın 5 gün kala yaptım negatifi görünce ağla ağla..adet olunca bu kadar üzülmüyorum.ama o bembeyaz tek çizgi sinirimi bozuyor

Bence de yapmayın 5 gün kala yaptım negatifi görünce ağla ağla..adet olunca bu kadar üzülmüyorum.ama o bembeyaz tek çizgi sinirimi bozuyor
aynen bende çok üzülceğime eminim geçen ay 10 ekimde olmuştum 10 ekime kadar beklicem normal 25 26 27 ya da 28 günde oluyorum bugün 28. gün adet olmuşum gibi hissediyorum lavobaya gidiyorumhiçbişi yok sinir oldum iyicekendi kendime

Keşke hamilelik daha net belli etse kendini, daha deneyimlemek nasip olmadı ama okuduğum kadarıyla herkes adet ve hamilelik aynı belirtiler diyor.

Hadi inşallah çok sevindim ne gibi belirtilerin var çatlatma iğnesi oldunmu
yok igne falan olmadim normal oldu fazla yol yuruyunce sancilandim bel agrisi oldu gogus hassasiyeti var ama rahatsiz edici degil birde ara ara basim donuyodu ve nabzim normalindende hizliydi bide sicak basiyo yaniyorum umudum yoktu aslinda bi yapim test dedim supriz oldu

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah

Keşke hamilelik daha net belli etse kendini, daha deneyimlemek nasip olmadı ama okuduğum kadarıyla herkes adet ve hamilelik aynı belirtiler diyor.
evet benimde o yüzden ümidim var hep adetle hamişleik belirtileri aynı diyolar bendede göğüslerimde şişlik hassasiyet var amao da adet önceside oluyodu bel ağrısı var hafif o kadar

Çok iyi inşallah sağlıkla alırsın kucağına vardir inşallah

Kızlar merhaba akşam test yapmıştım sabah yap demiştiniz. Çatlamadan sonra 11.günüm..adete bi 4 ğün vardı aslında..pembe çizgilerle uyandım..ümitlenmekde istemiyorum..tek belirtim ğöğüslerim..başka ağrım yok..ğöğüslerim patlayacak ğibi

Eklentiler

• IMG_20211107_102417.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20211107_102042.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar,bende gebelik planladığımızdan beri sizleri okuyarak takip ediyordum,yeni üye oldum sayılır,2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum
Bu ay 28-29 ekim pikti öncesi 29u ve sonrasını değerlendirdik.Bat 12 kasım, reglim 26 günde her ay bu şekilde, ve her ay genelde reglime 1hafta 10 gün kala hafif kasık ağrılarım,beyaz kokusuz akıntı belirtim olur,Göğüs hassasiyeti her ay olmaz bazı aylar el değmez giyinirken bile sızlar
Bu ay (ki muhtemelemen psikolojik) inanılmaz gergin ağrılı,şiş
Tabi yumurtlamayı değerlendirdik diye kendimi dinliyorum inanılmaz,forumun okumadık yerini bırakmadım, bende sizlerle bat ı bekliyorum,inşallah isteyen herkese Allah ım nasip etsin

Aminn canım belirtiler bazen psikolojik oluyor maalesef inşallah bu sefer psikolojik değildir mutlu haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…