- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
Evet canım yaa geç oldu ama en azından düzeltildi, ama nasıl gormediler anlamıyorumAh bu doktor hataları.. Maddi manevi yıpratıyorlar insanı.. Bir şey yok diyip göndermektense iyice araştır anla, neyi var neyi yok.. Neyse ki şükür düzeltilmiş canım
Vücudumuzu dinledigimizde çok sebep bulugoruz umutlanmak için bu da ay sonunda bizi daha fazla mutsuz ediyor. Ben artık kendime bunu yapmıyorumMerhaba kızlar,bende gebelik planladığımızdan beri sizleri okuyarak takip ediyordum,yeni üye oldum sayılır,2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum
Bu ay 28-29 ekim pikti öncesi 29u ve sonrasını değerlendirdik.Bat 12 kasım, reglim 26 günde her ay bu şekilde, ve her ay genelde reglime 1hafta 10 gün kala hafif kasık ağrılarım,beyaz kokusuz akıntı belirtim olur,Göğüs hassasiyeti her ay olmaz bazı aylar el değmez giyinirken bile sızlar
Bu ay (ki muhtemelemen psikolojik) inanılmaz gergin ağrılı,şiş
Tabi yumurtlamayı değerlendirdik diye kendimi dinliyorum inanılmaz,forumun okumadık yerini bırakmadım, bende sizlerle bat ı bekliyorum,inşallah isteyen herkese Allah ım nasip etsin
Kuzum kimyasal gebelik olabilir yaKızlar 3 gün önce kan testimde beta 13.61 cıkmıstı bugün yaptırdıgım kan testinde beta 10.20 ye düşmüş neden olur sizce
Şuan sınırdasın canım salı günü tekrar kan vermelisin ki netleşsinkizlar daha 3 gunum var reglime 4.97 cikti sonuc ne oluyo sonuc ?
Doktorıma sabah yazıcam moral filan kalmadıKuzum kimyasal gebelik olabilir ya
Bi yaz bakalım kuzum ya aynı hastanede mi verdin farklı bir hastanede miDoktorıma sabah yazıcam moral filan kalmadı
İlki devletti bunuda özelde verdimBi yaz bakalım kuzum ya aynı hastanede mi verdin farklı bir hastanede mi
Kuzum laboratuvar dan laboratuvar a değişiyor ölçümleri farklı oluyor aslındaİlki devletti bunuda özelde verdim
İnşallah öyledir adetime daha var insan endişeleniyordaKuzum laboratuvar dan laboratuvar a değişiyor ölçümleri farklı oluyor aslında
Kaç gün var kuzuİnşallah öyledir adetime daha var insan endişeleniyorda
6 gün var ilkini 8 gün kala yapmıstıkKaç gün var kuzu
Canım sen en güzeli Bebiş yeni olduğu için ilk nerede verdiysen orda ver ki değerin artıp artmadığını daha sağlıklı takip edebilirsiniz içini ferah tut canım6 gün var ilkini 8 gün kala yapmıstık
Doktorumla knusunca tekrar yazarım dua et bemm içinCanım sen en güzeli Bebiş yeni olduğu için ilk nerede verdiysen orda ver ki değerin artıp artmadığını daha sağlıklı takip edebilirsiniz içini ferah tut canım
Benmde 1 var 5.8 cıktıkizlar daha 3 gunum var reglime 4.97 cikti sonuc ne oluyo sonuc ?
hala bi umut var mi dersinBenmde 1 var 5.8 cıktı
Canım malesef kimyasal gibi duruyorKızlar 3 gün önce kan testimde beta 13.61 cıkmıstı bugün yaptırdıgım kan testinde beta 10.20 ye düşmüş neden olur sizce
Deger cok dusuk bilemedim yahala bi umut var mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?