BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Ben bu ay ilk defa deniyorum ama duyduğum kadarlıyla kıprkırmızı yani senin 12.10 da yumrutlama olmuş degerlendşrdysen birde 13 degerlendirysen şansın yüksek Allahın izmmi ile
İnşallah bende ilk defa ovülasyon deniyorum ama 9 Aydır da korunmuyprum bi sonuç alamadım işin garibi uygulama ile testte gördüğüm tarih aynı

benimde mayısta düşük yaptım şuan koyuladıyor yavaş yavaş sanırım takvimdeki tarihte yumurtlama olacak
Çok geçmiş olsun Allah kalbimize göre versin inşallah en güzeli sizin olsun benimde takvimdeki tarih olduğu için biraz üzülüyorum aslında diğer aylar takvime göre ilerliyordum ama yeni bi şey deneyince insan ümit bağlıyor. En azından gebelik oluşabiliyor sizde

Ay yavrum oluşuyoda 3 yıl bekledim de oldu sorun yokken olmuyordu kafadan attım sağlıklı beslendim oldu ama düştü bu arada takvime göre ilerlesen bile her ay sağlıklı yumrutlama olmuyor ve bazen yumurtlamoylruz bunu unutma ceviz balık yumurta bunlarla yumrutana destek ver be destek veriyorum çizgiler koyulaşıyor sonra koyu görğnce havuç ye çatlamasına yardımcı olur

Merhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…