Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar instada bir doktor takip ediyorum farkli bir yöntemi var bugün de bir canli yayini var çocuk dusunenler için bilgilendirici oluyor baya. Docdrmfk adi

ayy inşallah vardır canım bende kaset testte silik çizgi gördüm geçen hafta perşembe , cuma sabah tekrar yaptım yine silikti ama ilk defa çift olmuştu inanamadım hemen kan verdim 130 çıktı şuan tekrar kan vermek için zamanım yok ama cumartesi 30 ekime randevu aldım sende batın geçtiyse bir kan ver istersen erken demezsen Allah gönlümüze göre versin inşallah

Hayırlı olsun sizinki Bugün bat günüm. Regl belirtim yok ama yine de korkuyorum doğru değilse diye yaptığım days comfortlarda silik çıktı hep ama bu gece yine uyandım sabah yapacaktim ama mecburen 4 civarı yaptım daha belirsiz silik çıktı . 3 gündür silik var ama gittikçe koyulasmadi (bir yandan son iki seferdir 3-4 saatlik idrarla yapmak zorunda kaldım farklı olarak) Bu biraz tedirgin ediyor galiba .Ama dün akşam bebe time kasette baya koyu çıktı. Bilemiyorum ya hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum 3-4 gün geçince mi yaptirsam acaba ?

Benim de bat 22siydi hala gelmedi test yapmaya korkuyorum heran regl olcam gibi belirtilerim var. Genelde de düzenlidir a geçen ay da üç gün gecikip evdeki testim silik çıkmıştı o kadar heyecanlandimkj emindim yani hemen kan verdim negatif çıkmıştı yine onu yasamamak için bekliyorum.

Merhaba, silik çıkan hangi markaydı geçen ay?

O testi beğeniyorlar bir de
Bir yandan hayatımda ilk defa 3 gündür her testte ikinci çizgiyi gördüm , çok seviniyorum diğer yandan korkuyorum , nasıl karışık duygular bunlar
Geçen ay çok yiprandim emindik yani silikten de belirgindi doktor arkadasim asla akıl erdiremedi kimyasal filan mi dedik ama yok yani iki kere kan verdim hep negatifi gördüm sonra da regl oldum ama çok kötü bir psikolojiydi boşuna ümitlenmek ki ben 3 senedir çabalıyorum ilk kez görmüştüm o çizgiyi şuan cesaretim kalmadi.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız umarım

benim testte laboquick ti bende tedirgin oldum test bazen yanlış veriyor diye ama günüm geçmişti iki gün aynı saatte aynı şartta yaptım testi dayanamadım kan verdim durumunuzu bilmiyorum negatif görmek psikolojinizi etkilemeyecekse kan verin derim ben bir hafta önce ağır temizlik yaptım arkasından ağrı sızı çok olunca ağrı kesici içtim şuan onun pişmanlığı var üzerimde bazen erken öğrenmek çokta kötü sayılmaz şartlara bağlı allah yardımcınız olsun

Bugun versem mi acaba yoksa bat geçsin mi en azından

Sonra artış takip ediliyor falan ya o da çok zor bir süreç değil mi ya, vajinal muayene yaklaşık kaçıncı haftada yapılıyor?

Sonra artış takip ediliyor falan ya o da çok zor bir süreç değil mi ya, vajinal muayene yaklaşık kaçıncı haftada yapılıyor?
vallahi yaşım 34 14 aydır evliyim bende ilk defa çift çizgi gördüm elim ayağıma dolaştı o kadar bilgisizim ki bu konularda hamileliğe kadar herşeyi biliyorum ama sonrası koca bir boşluk burdan öğreniyorum çoğu şeyi :) bende cumartesi öğreneceğim nasıl bir yol izleyeceğimi sun adet tarihime göre tam 5 hafta olacak bakalım doktor ne diyecek

Umarım güzel şeyler söyler, rahat bir süreç olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…