Beni habersiz bırakma bende sana haber veririm inşallah güzel haberlerle buluşuruzAmin, sağlıkla gelsinler minnoslar
Umarım güzel haberler alırız, her şey yolunda giderBeni habersiz bırakma bende sana haber veririm inşallah güzel haberlerle buluşuruz
ayy inşallah vardır canım2 gündür göğüs hassasiyeti var, başka belirtim yok. Regl öncesi göğüs hassasiyetim olmaz pek, bu dikkatimi çekti. Henüz regl sancısı da yok aka polip ameliyatindan sonra yine o da azaldığı için emin olamıyorum.
Dün hem erken gebelik hem de kaset testte silik çizgi vardı. Erken testteki daha belirgindi. Bu gece 4 buçukta uyandım erken testlerden yaptım, yine ikinci çizgi var ama düne göre daha silik gibi ( geçen sürenin az olması ve yatarken çok su içmiş olmamla ilgili olabilir mi diye düşündüm)
Durumlar böyle şimdilik, umarım gerçektir, çok istiyorum. Sağlıkla ve hayırla gelsin
Hayırlı olsun sizinkiayy inşallah vardır canımbende kaset testte silik çizgi gördüm geçen hafta perşembe , cuma sabah tekrar yaptım yine silikti ama ilk defa çift olmuştu inanamadım hemen kan verdim 130 çıktı şuan tekrar kan vermek için zamanım yok ama cumartesi 30 ekime randevu aldım sende batın geçtiyse bir kan ver istersen erken demezsen Allah gönlümüze göre versin inşallah
Merhaba, silik çıkan hangi markaydı geçen ay?Benim de bat 22siydi hala gelmedi test yapmaya korkuyorum heran regl olcam gibi belirtilerim var. Genelde de düzenlidir a geçen ay da üç gün gecikip evdeki testim silik çıkmıştı o kadar heyecanlandimkj emindim yani hemen kan verdim negatif çıkmıştı yine onu yasamamak için bekliyorum.
LaboquicktiMerhaba, silik çıkan hangi markaydı geçen ay?
O testi beğeniyorlar bir deLaboquickti
Geçen ay çok yiprandim emindik yani silikten de belirgindi doktor arkadasim asla akıl erdiremedi kimyasal filan mi dedik ama yok yani iki kere kan verdim hep negatifi gördüm sonra da regl oldum ama çok kötü bir psikolojiydi boşuna ümitlenmek ki ben 3 senedir çabalıyorum ilk kez görmüştüm o çizgiyi şuan cesaretim kalmadi.O testi beğeniyorlar bir de
Bir yandan hayatımda ilk defa 3 gündür her testte ikinci çizgiyi gördüm , çok seviniyorum diğer yandan korkuyorum , nasıl karışık duygular bunlar
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız umarımGeçen ay çok yiprandim emindik yani silikten de belirgindi doktor arkadasim asla akıl erdiremedi kimyasal filan mi dedik ama yok yani iki kere kan verdim hep negatifi gördüm sonra da regl oldum ama çok kötü bir psikolojiydi boşuna ümitlenmek ki ben 3 senedir çabalıyorum ilk kez görmüştüm o çizgiyi şuan cesaretim kalmadi.
Hep beraber alalim insallah. Bizim grupta pozitif haberi veren olmadi mi henüz ya.Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda mutlu haberler alırsınız umarım
benim testte laboquick ti bende tedirgin oldum test bazen yanlış veriyor diye ama günüm geçmişti iki gün aynı saatte aynı şartta yaptım testi dayanamadım kan verdim durumunuzu bilmiyorum negatif görmek psikolojinizi etkilemeyecekse kan verin derim ben bir hafta önce ağır temizlik yaptım arkasından ağrı sızı çok olunca ağrı kesici içtim şuan onun pişmanlığı var üzerimde bazen erken öğrenmek çokta kötü sayılmaz şartlara bağlı allah yardımcınız olsunHayırlı olsun sizinkiBugün bat günüm. Regl belirtim yok ama yine de korkuyorum doğru değilse diye yaptığım days comfortlarda silik çıktı hep ama bu gece yine uyandım sabah yapacaktim ama mecburen 4 civarı yaptım daha belirsiz silik çıktı . 3 gündür silik var ama gittikçe koyulasmadi (bir yandan son iki seferdir 3-4 saatlik idrarla yapmak zorunda kaldım farklı olarak) Bu biraz tedirgin ediyor galiba .Ama dün akşam bebe time kasette baya koyu çıktı. Bilemiyorum ya hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum 3-4 gün geçince mi yaptirsam acaba ?
Bugun versem mi acaba yoksa bat geçsin mi en azındanbenim testte laboquick ti bende tedirgin oldum test bazen yanlış veriyor diye ama günüm geçmişti iki gün aynı saatte aynı şartta yaptım testi dayanamadım kan verdim durumunuzu bilmiyorum negatif görmek psikolojinizi etkilemeyecekse kan verin derim ben bir hafta önce ağır temizlik yaptım arkasından ağrı sızı çok olunca ağrı kesici içtim şuan onun pişmanlığı var üzerimde bazen erken öğrenmek çokta kötü sayılmaz şartlara bağlı allah yardımcınız olsun
beklerim dersen bat geçsin en kesin ve net hamilelik belirtisi gününün geçmesi ne de olsaBugun versem mi acaba yoksa bat geçsin mi en azından
Haklısın, teşekkür ederim ilginebeklerim dersen bat geçsin en kesin ve net hamilelik belirtisi gününün geçmesi ne de olsa
vallahi yaşım 34 14 aydır evliyim bende ilk defa çift çizgi gördüm elim ayağıma dolaştı o kadar bilgisizim ki bu konularda hamileliğe kadar herşeyi biliyorum ama sonrası koca bir boşluk burdan öğreniyorum çoğu şeyi :) bende cumartesi öğreneceğim nasıl bir yol izleyeceğimi sun adet tarihime göre tam 5 hafta olacak bakalım doktor ne diyecekSonra artış takip ediliyor falan ya o da çok zor bir süreç değil mi ya, vajinal muayene yaklaşık kaçıncı haftada yapılıyor?
Umarım güzel şeyler söyler, rahat bir süreç olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursunvallahi yaşım 34 14 aydır evliyim bende ilk defa çift çizgi gördüm elim ayağıma dolaştı o kadar bilgisizim ki bu konularda hamileliğe kadar herşeyi biliyorum ama sonrası koca bir boşluk burdan öğreniyorum çoğu şeyi :) bende cumartesi öğreneceğim nasıl bir yol izleyeceğimi sun adet tarihime göre tam 5 hafta olacak bakalım doktor ne diyecek
Hayirli olsun inşallah saglikla kucaginiza alırsınız. Hamilelik haberleri inanılmaz iyi geliyor bana. Daha da çok olsun inşallahUmarım güzel şeyler söyler, rahat bir süreç olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?