- 17 Mart 2021
- 298
- 328
- 53
Beklemekten başka çare yok sabırsızlıktan erken davranıyoruz sonuç yine beklemek oluyorCanım senin alıntıları okudum tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyoruz benimde bat 26. Ve 5 gün varken test yaptım erken gebelik testi birşey çıkmadı sonra baktığımda silik çizgi gördüm ama çok silik bugün yine normal kaset test yaptım negatif umudumu yitirdim ya
Evet ya bide salak gibi gittim 50 TL erken gebelik testine verdim. Ama kendime söz verdim bu ay cikmazsa diğer ay test almicam ve adetin gecmesini beklicemBeklemekten başka çare yok sabırsızlıktan erken davranıyoruz sonuç yine beklemek oluyor
Ben kürtaj sonrası 3 ay sonra denemeye kalktım işte onun tedirginliği birazda sanırım korku tedirginlik hepsi bir aradaEvet ya bide salak gibi gittim 50 TL erken gebelik testine verdim. Ama kendime söz verdim bu ay cikmazsa diğer ay test almicam ve adetin gecmesini beklicem
Ama 6 ay beklenilmesi gerekmiyor muBen kürtaj sonrası 3 ay sonra denemeye kalktım işte onun tedirginliği birazda sanırım korku tedirginlik hepsi bir arada
Hayır adetlerin düzene girdikten sonra deneyebilirsiniz demişti doktorum ben 3 ay bekledim yine deAma 6 ay beklenilmesi gerekmiyor mu
Korkma Allah büyüktür insAllah kucaklarimiz boş kalmazHayır adetlerin düzene girdikten sonra deneyebilirsiniz demişti doktorum ben 3 ay bekledim yine de
İnşallah canımKorkma Allah büyüktür insAllah kucaklarimiz boş kalmaz
Belim 4 gündür ağrıyor dünde sırt ve omuz ağrısından uyuyamadımBenim bat 25 ekim hicbir belirti yok sadece arada belimde ve sirtimda agrim var gebelikde boyle seyler yasayan oldu mu acaba cunku sogukda felan korunmama ragmen agrim var yani birde ishal var normal mi acaba ?
Benim de ayni canim adete 2 gun test yapmaya korkuyorum midem de hafif bulantilar var insallah kendim yapmiyorumdur bebis vardir.umarim ikimizde deBelim 4 gündür ağrıyor dünde sırt ve omuz ağrısından uyuyamadımBeyaz akıntım dışında ve ağırlar dışında belirtim yok adete son 6 gün
Selamlar ben bu sayfada çok yeniyim uc yıllik evliyim henüz çocuğumuz yok. Yas 33 bat bugün ama henüz gelen giden yok bazı belirtilerin var ama psikolojik olmasindan çok korkuyorum testte negatif görmekten de yoruldum açıkçası
Haklısınız sabah bir test yapim. Bel ve kasık ağrısı var bacağima kadar vuruyor goguslerimde regl öncesi de hassasiyet olduğu için belirti olarak göremiyorum.Merhaba
Yarin sabah ilk idrarla yapin bence. Umarim hamilesinizdir. Eger psikolojik ise belirtiler regl gecikir duzeniniz bozulabilir. Eger yoksada en azindan rahatlarsiniz ve duzeniniz bozulmaz.
Ben de gördüm umarım hamilesinizdir çok erken yapmışsınız birkaç güne tekrarlayin inşallah vardir bebişKızlar ne düşünüyorsunuz testim hakkında t kısmında iki çizgi var farkedebilirsebiz biri kuruma çizgisi ama diğeri pembe çok silik bir çizgi sizce?
Kuruma gibi duruyor bugün yaptinmi birdahaKızlar ne düşünüyorsunuz testim hakkında t kısmında iki çizgi var farkedebilirsebiz biri kuruma çizgisi ama diğeri pembe çok silik bir çizgi sizce?
Canım bende seninle bekliyorum belirtilerin neler ?Bat 26 ekim beklemedeyim
Bende ufak batmalar yaşıyorum mide eksımesiyle beraber bakalim 26 ekimde neler olacakBenim kasıklarımda bir doluluk hissi gibi bir şey var hafiften bir agrı bat 26 ekim bir de sanki içeriden bir sıcaklık hissi var gibi anlayamıyorum ama adet sancısına da benzer bir agrıs
Regli ağrılarım ufaktan mide eksimesiyle birlikte başka bir belirtim yok gecmiyor zaman yaaCanım bende seninle bekliyorum belirtilerin neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?