Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemekten başka çare yok sabırsızlıktan erken davranıyoruz sonuç yine beklemek oluyor

Beklemekten başka çare yok sabırsızlıktan erken davranıyoruz sonuç yine beklemek oluyor
Evet ya bide salak gibi gittim 50 TL erken gebelik testine verdim. Ama kendime söz verdim bu ay cikmazsa diğer ay test almicam ve adetin gecmesini beklicem

Evet ya bide salak gibi gittim 50 TL erken gebelik testine verdim. Ama kendime söz verdim bu ay cikmazsa diğer ay test almicam ve adetin gecmesini beklicem
Ben kürtaj sonrası 3 ay sonra denemeye kalktım işte onun tedirginliği birazda sanırım korku tedirginlik hepsi bir arada

Benim bat 25 ekim hicbir belirti yok sadece arada belimde ve sirtimda agrim var gebelikde boyle seyler yasayan oldu mu acaba cunku sogukda felan korunmama ragmen agrim var yani birde ishal var normal mi acaba ?
Belim 4 gündür ağrıyor dünde sırt ve omuz ağrısından uyuyamadım Beyaz akıntım dışında ve ağırlar dışında belirtim yok adete son 6 gün

Belim 4 gündür ağrıyor dünde sırt ve omuz ağrısından uyuyamadım Beyaz akıntım dışında ve ağırlar dışında belirtim yok adete son 6 gün
Benim de ayni canim adete 2 gun test yapmaya korkuyorum midem de hafif bulantilar var insallah kendim yapmiyorumdur bebis vardir.umarim ikimizde de

Selamlar ben bu sayfada çok yeniyim uc yıllik evliyim henüz çocuğumuz yok. Yas 33 bat bugün ama henüz gelen giden yok bazı belirtilerin var ama psikolojik olmasindan çok korkuyorum testte negatif görmekten de yoruldum açıkçası

Merhaba

Yarin sabah ilk idrarla yapin bence. Umarim hamilesinizdir. Eger psikolojik ise belirtiler regl gecikir duzeniniz bozulabilir. Eger yoksada en azindan rahatlarsiniz ve duzeniniz bozulmaz.

Kızlar ne düşünüyorsunuz testim hakkında t kısmında iki çizgi var farkedebilirsebiz biri kuruma çizgisi ama diğeri pembe çok silik bir çizgi sizce?

Eklentiler

• 8AFB07BC-1338-46A3-9CD7-6000614C5374.webp
    128 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba

Yarin sabah ilk idrarla yapin bence. Umarim hamilesinizdir. Eger psikolojik ise belirtiler regl gecikir duzeniniz bozulabilir. Eger yoksada en azindan rahatlarsiniz ve duzeniniz bozulmaz.
Haklısınız sabah bir test yapim. Bel ve kasık ağrısı var bacağima kadar vuruyor goguslerimde regl öncesi de hassasiyet olduğu için belirti olarak göremiyorum.

Kızlar ne düşünüyorsunuz testim hakkında t kısmında iki çizgi var farkedebilirsebiz biri kuruma çizgisi ama diğeri pembe çok silik bir çizgi sizce?
Ben de gördüm umarım hamilesinizdir çok erken yapmışsınız birkaç güne tekrarlayin inşallah vardir bebiş

Kuruma gibi duruyor bugün yaptinmi birdaha

Benim kasıklarımda bir doluluk hissi gibi bir şey var hafiften bir agrı bat 26 ekim bir de sanki içeriden bir sıcaklık hissi var gibi anlayamıyorum ama adet sancısına da benzer bir agrıs
Bende ufak batmalar yaşıyorum mide eksımesiyle beraber bakalim 26 ekimde neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…