Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım güzel şeyler söyler, rahat bir süreç olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
amin canım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin önümüzdeki günlerde gelişmeleri haber verirsin

Hala silik çıktı bugündü tarihim hala bişi yok ama kasık ağrım var çok korkuyorum kan testi yaptırtım 18 dua etde sağlıkla ilerlesin sen naptın
Kan sonucu 18 mi çıktı ?
Ben test yapmadım bugün, ama hiç regl olacak gibi de değilim.

günaydınn
Dün regl olmaliydim. Belirtim yok ve laboquick kaset testte 2 dakika içinde bu şekilde 2. çizgi çıktı
Testim kalmadı ama alabilirim, koyulasmayi mi takip etmek daha sağlıklı yoksaaa kan ver öğren mi dersiniz??

1 gün geçiktin işte kan verip takip etsen daha iyi olur eltimde aynı bu şekilde öğrendi kızı doğdu bile

Benim de içimden geçen kan vermek
Sağlık ocağında mi özelde mi vermek mantıklı ??
Ben dün özelden verdim sağlık ocağın yakındaysa verebilirsin ama biraz geç çıkıyo özelden 2 saat içinde çıkıyo bende perşembe tekrar verip artış olup olmadığını takip edicem artış olursa önümüzdeki hafta doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsun

Çok heyecanlandim, elim ayağıma dolaştı resmen , özele gitmeye karar verdim ben de.

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah

benim testimde bu şekilde çıkmıştı heyecanınızı anlayabiliyorum erken öğrenmek sizi strese sokmayacaksa kan verin inşallah güzel haberler alırsınız

Kızlar normalde hafif göğüs ağrısı yaşardım adete yakın ama bu 2 gün kaldı adetime ama ağrım falan yok yumurtlamadan beri bel ve sırt ağrım var bazen kalçama vuruyor bazen diz kapaklarıma tek belirtim bu. 2 arkadaşım da beni hamile görmüş bu hafta rüyalarında ve o arkadaşlarla sadece takipleşiyoruz sohbetimiz yok. Normalde göğüs ağrısı yaşayıp hamilelik belirtisinde yaşamayan var mı siz veya tanıdık ? (İlk defa ovülasyon takibi yaptım bu ay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…