- 25 Ekim 2021
- 54
- 33
- 8
- 30
amin canım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinUmarım güzel şeyler söyler, rahat bir süreç olur ve bebeğine sağlıkla kavuşursun
Tabii veririmamin canım isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsinönümüzdeki günlerde gelişmeleri haber verirsin
Haber var miii ??Beni habersiz bırakma bende sana haber veririm inşallah güzel haberlerle buluşuruz
Hala silik çıktı bugündü tarihim hala bişi yok ama kasık ağrım var çok korkuyorum kan testi yaptırtım 18 dua etde sağlıkla ilerlesin sen naptınHaber var miii ??
Kan sonucu 18 mi çıktı ?Hala silik çıktı bugündü tarihim hala bişi yok ama kasık ağrım var çok korkuyorum kan testi yaptırtım 18 dua etde sağlıkla ilerlesin sen naptın
Evet kan sonucum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunKan sonucu 18 mi çıktı ?
Ben test yapmadım bugün, ama hiç regl olacak gibi de değilim.
Hayırlı olsun, çok sevindimEvet kan sonucum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah olur Rabbim dikeyen isteyen herkese nasip eder inşallahHayırlı olsun, çok sevindim
1 gün geçiktin işte kan verip takip etsen daha iyi olur eltimde aynı bu şekilde öğrendi kızı doğdu bileEki Görüntüle 2939999
günaydınn
Dün regl olmaliydim. Belirtim yok ve laboquick kaset testte 2 dakika içinde bu şekilde 2. çizgi çıktı
Testim kalmadı ama alabilirim, koyulasmayi mi takip etmek daha sağlıklı yoksaaa kan ver öğren mi dersiniz??
Benim de içimden geçen kan vermek1 gün geçiktin işte kan verip takip etsen daha iyi olur eltimde aynı bu şekilde öğrendi kızı doğdu bile
Ben dün özelden verdim sağlık ocağın yakındaysa verebilirsin ama biraz geç çıkıyo özelden 2 saat içinde çıkıyo bende perşembe tekrar verip artış olup olmadığını takip edicem artış olursa önümüzdeki hafta doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsunBenim de içimden geçen kan vermek
Sağlık ocağında mi özelde mi vermek mantıklı ??
Çok heyecanlandim, elim ayağıma dolaştı resmen , özele gitmeye karar verdim ben de.Ben dün özelden verdim sağlık ocağın yakındaysa verebilirsin ama biraz geç çıkıyo özelden 2 saat içinde çıkıyo bende perşembe tekrar verip artış olup olmadığını takip edicem artış olursa önümüzdeki hafta doktora gidicem hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallahEki Görüntüle 2939999
günaydınn
Dün regl olmaliydim. Belirtim yok ve laboquick kaset testte 2 dakika içinde bu şekilde 2. çizgi çıktı
Testim kalmadı ama alabilirim, koyulasmayi mi takip etmek daha sağlıklı yoksaaa kan ver öğren mi dersiniz??
İnşallah sağlıklı gebelikler nasip eder Rabbim haber ver mutlakaÇok heyecanlandim, elim ayağıma dolaştı resmen , özele gitmeye karar verdim ben de.
benim testimde bu şekilde çıkmıştı heyecanınızı anlayabiliyorum erken öğrenmek sizi strese sokmayacaksa kan verinEki Görüntüle 2939999
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?