Hiç sorma Allah bize sabır versin çok halsizim iyice kendimi şiş hissediyorum böyle tansiyonum yükseliyor sanki . o kadar halsizim dün test yapmıştım negatif 4. Ayım bekliyorumRegli ağrılarım ufaktan mide eksimesiyle birlikte başka bir belirtim yok gecmiyor zaman yaa
Tabi ya her belirti ayni degil ben yumurtlama zamanimda mide bulantısı yaşıyorumBen de kasık ağrısı dahi yokhamilelik belirtisi olmadan da gebelik öğrenen çok oluyormuş. Zaten bazı belirtiler psikolojik oluyor bence, yumurtlamadan birkac gün sonra bulantı kusma bile yazanlar oluyor. Birçoğunun da mesajlarını kontrol edince regl olduğunu görüyorsun . Yani belirti olup olmaması bu kadar erken dönemde çok da önemli olmayabilir aslında ama yine de sayfa sayfa belirti yazanları görünce bende mi bir gariplik var yine olmadı hissi geliyor
Daha çok yenisin acele etme canım vucut bildigin sperme alısıyor o bile bi zaman ben 2 senedir bekliyorum sanki kasıma gecicekmisim gibi bir his var bakalımHiç sorma Allah bize sabır versin çok halsizim iyice kendimi şiş hissediyorum böyle tansiyonum yükseliyor sanki . o kadar halsizim dün test yapmıştım negatif 4. Ayım bekliyorum
Varmı bişey meral ettim testide yaptınız öı mesaj atmadınızHala belirtim yok, muhtemelen negatif ama her türlü yazarım.
2 gündür göğüs hassasiyeti var, başka belirtim yok. Regl öncesi göğüs hassasiyetim olmaz pek, bu dikkatimi çekti. Henüz regl sancısı da yok aka polip ameliyatindan sonra yine o da azaldığı için emin olamıyorum.Varmı bişey meral ettim testide yaptınız öı mesaj atmadınız
İnşallah vardır ve seninledir bende bekliyorum bakalım yarın ola hayır ola Allah gönlümüze göre versin2 gündür göğüs hassasiyeti var, başka belirtim yok. Regl öncesi göğüs hassasiyetim olmaz pek, bu dikkatimi çekti. Henüz regl sancısı da yok aka polip ameliyatindan sonra yine o da azaldığı için emin olamıyorum.
Dün hem erken gebelik hem de kaset testte silik çizgi vardı. Erken testteki daha belirgindi. Bu gece 4 buçukta uyandım erken testlerden yaptım, yine ikinci çizgi var ama düne göre daha silik gibi ( geçen sürenin az olması ve yatarken çok su içmiş olmamla ilgili olabilir mi diye düşündüm)
Durumlar böyle şimdilik, umarım gerçektir, çok istiyorum. Sağlıkla ve hayırla gelsin
Tebrik ederim cnm bence hamilesinKızlar bata 2 gün kala sonucum sizce?
Belirtilerinin yazarmisinKızlar bata 2 gün kala sonucum sizce?
İnşallah vardır ve seninledir bende bekliyorum bakalım yarın ola hayır ola Allah gönlümüze göre versin
Kasık agrısı, göğüs ucu hassasiyeti ve sabahları mide bulantısı oluyor canım şimdilik böyle.Belirtilerinin yazarmisin
Sonuç belli tebrikler sağlıcakla ilerler inşallahKızlar bata 2 gün kala sonucum sizce?
Çok teşekkürler canımSonuç belli tebrikler sağlıcakla ilerler inşallah
Göğüslerimde ki ağrıdan ve hassasiyetten başka bişey yok yaptım ve senin gibiyim silik ben 3 ay öncede kimyasal geçirdim şuan ondan çok korkuyorum ondada silik görüp beş gün geçiktikten sonra öğrendim kimyasal olduğunu inşallah bi daha yaşamam inan çok korkuyorum
Senin nasıl, belirtin var mı, test yapacak misin veya yaptın mı ?
Bence olumlu düşünelimGöğüslerimde ki ağrıdan ve hassasiyetten başka bişey yok yaptım ve senin gibiyim silik ben 3 ay öncede kimyasal geçirdim şuan ondan çok korkuyorum ondada silik görüp beş gün geçiktikten sonra öğrendim kimyasal olduğunu inşallah bi daha yaşamam inan çok korkuyorum
İlk mi olacak seninBence olumlu düşünelim
İlk defa çift çizgi görüyorum, çok heyecanlı bence
İnşallah öyle olur Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip rtsin inşallahBence olumlu düşünelim
İlk defa çift çizgi görüyorum, çok heyecanlı bence
Evet ilk olacakİlk mi olacak senin
Amin, sağlıkla gelsinler minnoslarİnşallah öyle olur Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip rtsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?