Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regli ağrılarım ufaktan mide eksimesiyle birlikte başka bir belirtim yok gecmiyor zaman yaa
Hiç sorma Allah bize sabır versin çok halsizim iyice kendimi şiş hissediyorum böyle tansiyonum yükseliyor sanki . o kadar halsizim dün test yapmıştım negatif 4. Ayım bekliyorum

Tabi ya her belirti ayni degil ben yumurtlama zamanimda mide bulantısı yaşıyorum

Hiç sorma Allah bize sabır versin çok halsizim iyice kendimi şiş hissediyorum böyle tansiyonum yükseliyor sanki . o kadar halsizim dün test yapmıştım negatif 4. Ayım bekliyorum
Daha çok yenisin acele etme canım vucut bildigin sperme alısıyor o bile bi zaman ben 2 senedir bekliyorum sanki kasıma gecicekmisim gibi bir his var bakalım

Bende de mide bulantısı değil ama değişik bir tat ekşime hissi var daha önce olmamıştı.bide sürekli bahsedilen süt kesiği şeklinde akintim da oluyor.

Varmı bişey meral ettim testide yaptınız öı mesaj atmadınız
2 gündür göğüs hassasiyeti var, başka belirtim yok. Regl öncesi göğüs hassasiyetim olmaz pek, bu dikkatimi çekti. Henüz regl sancısı da yok aka polip ameliyatindan sonra yine o da azaldığı için emin olamıyorum.
Dün hem erken gebelik hem de kaset testte silik çizgi vardı. Erken testteki daha belirgindi. Bu gece 4 buçukta uyandım erken testlerden yaptım, yine ikinci çizgi var ama düne göre daha silik gibi ( geçen sürenin az olması ve yatarken çok su içmiş olmamla ilgili olabilir mi diye düşündüm)
Durumlar böyle şimdilik, umarım gerçektir, çok istiyorum. Sağlıkla ve hayırla gelsin

İnşallah vardır ve seninledir bende bekliyorum bakalım yarın ola hayır ola Allah gönlümüze göre versin

Senin nasıl, belirtin var mı, test yapacak misin veya yaptın mı ?
Göğüslerimde ki ağrıdan ve hassasiyetten başka bişey yok yaptım ve senin gibiyim silik ben 3 ay öncede kimyasal geçirdim şuan ondan çok korkuyorum ondada silik görüp beş gün geçiktikten sonra öğrendim kimyasal olduğunu inşallah bi daha yaşamam inan çok korkuyorum

Bence olumlu düşünelim
İlk defa çift çizgi görüyorum, çok heyecanlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…