Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşaallah
Verdim az önce, kısmet artık umarım saglikla ilerlerbenim testimde bu şekilde çıkmıştı heyecanınızı anlayabiliyorum erken öğrenmek sizi strese sokmayacaksa kan verininşallah güzel haberler alırsınız
bende ankarada özel hastanede yaptırdım yakında başka test verebileceğim yer yoktu 156 TL verdim sadece Betahcg200 TL normal mi ya
Gitmeden sorabilirdim ama düşünemedim, eve de çok yakın değil o yüzden yaptırdım ben debende ankarada özel hastanede yaptırdım yakında başka test verebileceğim yer yoktu 156 TL verdim
Beta hcg kaç çıkmıştıbenim testimde bu şekilde çıkmıştı heyecanınızı anlayabiliyorum erken öğrenmek sizi strese sokmayacaksa kan verininşallah güzel haberler alırsınız
canım cuma günü 130 çıktıBeta hcg kaç çıkmıştı
Çok iyi çıkmış , benim çok erken bence ya daha düşük çıkmasına hazırladım kendimicanım cuma günü 130 çıktıcumartesi randevu aldım doktor ne diyecek bakalım
sağlıklı arttıktan sonra hiç problem değil inşallah güzel değerler görürüzÇok iyi çıkmış , benim çok erken bence ya daha düşük çıkmasına hazırladım kendimi
200 lirada neymiş ya öyle hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben 54 liraya yaptırdım dünÇok iyi çıkmış , benim çok erken bence ya daha düşük çıkmasına hazırladım kendimi
Benim normalde göğüs ve bel ağrım çok olur öncesinde. Haziranda bi gebeliğim oldu onda dediğin gibi regl öncesi hiç ağrım olmamıştı. 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsin umarım vardır bize de haber verKızlar normalde hafif göğüs ağrısı yaşardım adete yakın ama bu 2 gün kaldı adetime ama ağrım falan yok yumurtlamadan beri bel ve sırt ağrım var bazen kalçama vuruyor bazen diz kapaklarıma tek belirtim bu. 2 arkadaşım da beni hamile görmüş bu hafta rüyalarında ve o arkadaşlarla sadece takipleşiyoruz sohbetimiz yok. Normalde göğüs ağrısı yaşayıp hamilelik belirtisinde yaşamayan var mı siz veya tanıdık ? (İlk defa ovülasyon takibi yaptım bu ay)
Yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti dün negatifti adete 2 veya 3 gün varBenim normalde göğüs ve bel ağrım çok olur öncesinde. Haziranda bi gebeliğim oldu onda dediğin gibi regl öncesi hiç ağrım olmamıştı. 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsin umarım vardır bize de haber ver
Tebrik ederim canım. Yumurtlama dan kaç gün sonra bunu gördünEki Görüntüle 2939999
günaydınn
Dün regl olmaliydim. Belirtim yok ve laboquick kaset testte 2 dakika içinde bu şekilde 2. çizgi çıktı
Testim kalmadı ama alabilirim, koyulasmayi mi takip etmek daha sağlıklı yoksaaa kan ver öğren mi dersiniz??
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım. Yumurtlama dan kaç gün sonra bunu gördün
ayyy canım gözün aydınKan sonucum çıkmış, hamileyim
Beta hcg değerim 65, sağlıkla artar umarım
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder RabbimKan sonucum çıkmış, hamileyim
Beta hcg değerim 65, sağlıkla artar umarım
İnanılmaz ya, bu ay olabilecegini hiç düşünmemiştimayyy canım gözün aydın
Hepimiz için umarım, sağlıkla gelsin minnaklarÇok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?