Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim testimde bu şekilde çıkmıştı heyecanınızı anlayabiliyorum erken öğrenmek sizi strese sokmayacaksa kan verin inşallah güzel haberler alırsınız
Verdim az önce, kısmet artık umarım saglikla ilerler

Kızlar merhaba. 4 yıllık evliliğimde 3 ay önce doğum kontrol hapı kullanımını bırakıp çocuk düşünmeye başladım. Doktora gittim vajinal muayeneye girdim doktor güzel sorun yok, kan değerlerinde normal denemeye başlayabilirsin dedi. İlk ay 45. günde adet oldum. ilacı yeni bıraktığım için vücudun dengesi şaştı diye düşünüp çok önemsemedim, normaldir dedim. 2. ay 33. günde oldum yine tutmadı. bu ay yani 3. ay 34 gündeyim hala adet bekliyorum gelecek gibi de hissetmiyorum ağrım yok. Son zamanlarda bu sitede takılıp birşeyler öğreniyorum. Polikistik over olabilir miyim acaba ? ondan mı bu düzensizlik ? Ama muayeneye gittiğimde olsa doktor söylemez miydi? Yoksa hamile miyim ? Bir düşünceniz var mı kızlar ?

Benim normalde göğüs ve bel ağrım çok olur öncesinde. Haziranda bi gebeliğim oldu onda dediğin gibi regl öncesi hiç ağrım olmamıştı. 2 gün kaldıysa erken test yapabilirsin umarım vardır bize de haber ver

Yumurtlamamın üzerinden 12 gün geçti dün negatifti adete 2 veya 3 gün var adet gecikmesini bekleyecem sanırım

Tebrik ederim canım. Yumurtlama dan kaç gün sonra bunu gördün
Çok teşekkür ederim
Ovulasyon testi yaptım, pik 11 ekimdi, 12 sinde silindi yani çatlama diyorlar o güne ama malesef çatlama gününde ve sonraki 3 gün ilişki olmadı . Takvimle örtüştü benim ovulasyon test sonucum ve takvimde de fertil gösteren pik öncesi günlerde ve pik gününde ilişki olmuştu, muhtemelen o sayede gebe kalabildim.

Hala çok belirgin belirtim yok bu arada, belirtisi olmayanlar hayal kırıklığına ugramasin hiç. Kişisel bir süreç tabii ki bu ama bazı belirtiler çok erken tarifleniyor ve hamile olmayabiliyor aslında kişi o sırada. Benim regl öncesi de çok belirgin bulgularım olmaz belki o yüzden gebelikte de erken dönemde çıkmamış olabilir ama yine de belirti konusuna çok kafa yormamak gerekiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…