Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu çok kafamı karistirirdi teşekürler canım

Bende bugün test yaptım negatif çıktı kızlar . Bata 5 gün var. Yumurtlama 17 Ekim'de olmuştu. Belki daha erkendir beklemek ne kadar zormuş.

Bat 30 Ekim, bu ay ilk kez ovitrelle vuruldum. İlacın etkisiyle yalancı pozitif çıkar diye çok korkuyorum ama çok da merak ediyorum vakit geçmiyorrrr

Selam!
Ben de 31 ekimde BAT bekliyorum. Umutlanmak istemiyorum ama beklemek de zorluyor. Elimde bir erken gebelik testi bi de normal var. Yarın erken gebeliği yapsam mı yoksa bir gün daha beklesem mi karar veremedim

Selam!
Ben de 31 ekimde BAT bekliyorum. Umutlanmak istemiyorum ama beklemek de zorluyor. Elimde bir erken gebelik testi bi de normal var. Yarın erken gebeliği yapsam mı yoksa bir gün daha beklesem mi karar veremedim
Gunler cabuk geciyor bence bekleyin adrt 1 gecerse yapin umitsizlige kapilmayiz rn azindann L lilli Hayırlı olsun canim kacinci ay denemesindeydin

Gunler cabuk geciyor bence bekleyin adrt 1 gecerse yapin umitsizlige kapilmayiz rn azindann L lilli Hayırlı olsun canim kacinci ay denemesindeydin
Aralıksız denemedik, geçen yaz olmamıştı, vakit kaybetmeden muayene oldum, polip ameliyatı olmam gerekti, sonra 2 ay korunun demişti doktorum. Sonrasında 2-3 ay denedik olmadı ara vermemiz gerekti bir süre, bu ay yeniden denemeye başlamıştık. Geçen süredeki olumsuz deneyimlerden dolayi bu ay olmasını beklemiyordum hiç önceki denemelerde de ovulasyon testi kullanmıştım birkaç kere ama biraz mutlaka olmalı kafasıyla birlikte oluyordum bence bu da olumsuz etkiliyor. Bu ay daha az önemsedim fertil dönemi, yani değerlendirdik tabi ama mutlaka olmalı olacak düşüncesiyle değil. Bir de ilişki sonrası uyudum ya da uzun süre kalkmadim bir ihtimal bu da etkilemiş olabilir. Başka da farklı bir şey yok, vücudumu dinlemedim hiç bir de. Yani şu an düşününce tuhaf şeyler oldu aslında ve ben hepsini gebeliğe yorabilirdim ama ne kadar ilişkili bilemiyorum, yani gebe olmasam çok anlamsız olacaktı o belirtiler. O yüzden belirti okumak, araştırmak yerine içinizden geldiği gibi değerlendirin fertil dönemi ve sonrasını, sanki en önemlisi bu gibi geldi.
Herkese kısmet olur umarım, çevremde var çünkü yıllardır deneyen tanıdıklarım, zor bir durum çok iyi anlıyorum ama umut her zaman var , herkes umutlu olsun

Selam!
Canım benimde bat 31 ekim. Bu sabah test yaptım negatif çıktı erken gebelik testi . 17 ekim yumurtlama. Yap ne olcak ki

Canımm cok guzel açıklamıssin gercekden haklısın bende bu 9.cu ay denemesi ilklerde okadar test vs yapiyodum her belirtiyr acaba mi diyordum son 2 3 aydır artik rahat bıraktım kendimi bedenimi bakalim nasip ne zmansa artık cok tesekkur ederim umut dolu cumlelerin icin..sağlıcakla gelsin bebeşin

günaydın bat yarın hiç bir belirtim yok normalde adet zamanı da ağrım vs olmaz.
test için yarını bekliyorum ama hiç umudum yok

günaydın bat yarın hiç bir belirtim yok normalde adet zamanı da ağrım vs olmaz.
test için yarını bekliyorum ama hiç umudum yok
Zaten gebe kalanlar belirti olmayada bilir diolar. İnsalh gebesindir cnm. Aslında biz çok belirtilere kafamizi taktigimiz için stres oluyoruz. Olumlu düşünelim insalalh olur

Zaten gebe kalanlar belirti olmayada bilir diolar. İnsalh gebesindir cnm. Aslında biz çok belirtilere kafamizi taktigimiz için stres oluyoruz. Olumlu düşünelim insalalh olur
evet daha önce çok takıp belirti yaşamışlığım çok. sabah bi umutsuzdum şimdi kendime geldim. yarın güzel heber alacağım inş. olmazsada kasıma demekki zamanı var teşekkür ederim umarım bekleyen herkes bir an önce sağlıkla evlatlarına kavuşur.

Merhaba kizlar. Benimde adet günüm yarın. Adet belirtisi var ama çok az yani ara ara gelip gidiyor .daha önce ki gebeliklerimde hep kaşıntı olurdu ama ileriki aylarda . Şimdi yarın adet günüm ama adet öncesi beyaz renkte su var kaşıntı var hafif yanma var enfeksiyon mu oldu anladım bu iki gündür var . Bununda belirti olarak sayiyimmi napim gaz olsa belirti şişkinlik olsa belirti kafayı yedim

Canim nasil bir kasinti oluyordu acaba ?

Benim bat 25 iydi 2 gun gecti midem cok eksime.yapiyor bulaniyor en kotu kokuyu aliyorum
Adet olacak gibi hic hissetmiyorum cunku hic bir belirti yok bilmjyorum ne olacak test yapmaya korkuyorum..

Nasıl vajina kaşıntı . Beyaz portucuklar var . Normlalde böyle olmaz bu ay bebek için çalışma çok yaptık ondanmi acaba diyorum
Olabilir canim benimde iki uc gundur kasintim var hamileligin ilk gunlerinde olabilir mi diye dusjndum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…