- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Geçmiş olsun inşallah bu sefer olurE gelse bırak böyle stresli dönemde :)
4 gebelik geçirdim hepsi nde içiyordum ama hamile kalınca ilk ayda tiksiniyor bırakıyorum
Bakalım şimdilik iciyorm vala napim.
4 gebelikten sadece bı oğluşum var ama öbürleri hep karnimda öldü. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum
Evet yapıldı kan pıhtılaşma çıktı gebe kalırsam iğne verilcek işteGeçmiş olsun inşallah bu sefer olurGebetik test yapıldı mı sorun varmı
Hmm geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde edersinizEvet yapıldı kan pıhtılaşma çıktı gebe kalırsam iğne verilcek işte
Amin canim sende guzel haberler alirsin insallah❤Ay hadi İnşallah guzel haberler alırsınız bizede haber verin insllah vardır
Amin insllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insllahHmm geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde edersiniz
İnsllah insllah isteyen herkese nasip etsin RabbimAmin canim sende guzel haberler alirsin insallah❤
Amin inşallahAmin insllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insllah
Canım sana birşey sorucam benim adetim dün gelmesj gerekiyordu gelmedi bütün belirtiler var ve 2 gündür akıntı başlangıcı var rengi sarı gibi sıvı bir şekilde. Bugün test yaptım negatif. Akıntı neyin belirtisi enfeksiyonun mu?Amin inşallah
Sarı enfeksiyon rengi genellikleCanım sana birşey sorucam benim adetim dün gelmesj gerekiyordu gelmedi bütün belirtiler var ve 2 gündür akıntı başlangıcı var rengi sarı gibi sıvı bir şekilde. Bugün test yaptım negatif. Akıntı neyin belirtisi enfeksiyonun mu?
Şuanlık bir sıkıntım yok canım bugün eşim işten çıkımca tekrar kan vermeye gidicez sonucunu yazalım inşallah yükselmiştir
Sevindim canım, umarım güzel artmıştırŞuanlık bir sıkıntım yok canım bugün eşim işten çıkımca tekrar kan vermeye gidicez sonucunu yazalım inşallah yükselmiştirsende durumlar nedir
Muhakkak yazıcam eşimin çıkmasını dört gözle bekliyorumSevindim canım, umarım güzel artmıştıriyiyim, ben de yarın kan vereceğim, benimki de iyi artmıştır umarım
İhtimal devam ediyor canım. Erken gebelik testi yada kan tahlili yaparsan emin olursunKızlar telefon uygulamasına göre yumurtlama günlerini değerlendirdik. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Dayanamadım normal kaset test yaptım negatif çıktı. Bu sonucu kesin yok olarak mı algılamalıyım? Yoksa ihtimal devam ediyor mu?
En iyisi kan vereyim o zaman ben teşekkür ederimİhtimal devam ediyor canım. Erken gebelik testi yada kan tahlili yaparsan emin olursun
Naptın test yaptınmiBu ay pek dusunmemeye ve stres yapmamaya gayret gosterdim ama bakalim hayirlisi olsjn esimle ayri yerdeyiz suan dedim test al diye bakalim
Canım ben test yaptırdım sonucum 18den 20ye yükselmiş sadece kimyasal mı olcak bilmiyorum 3 ay öncede yaşamıştım ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsunHaber verelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?