Canım ben test yaptırdım sonucum 18den 20ye yükselmiş sadece kimyasal mı olcak bilmiyorum 3 ay öncede yaşamıştım ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Pazartesiye randevu aldım pazartesi gidicem eğer kimyasal gebelikse zaten sonlanır bu hafta eğer sağlıklıysa pazartesi her türlü doktora gidicem yani inşallah hayılısı olurHakkımızda hayırlısı, doktora danisacak mısın ya da tekrar baktircak misin ?
İnşallah hayırlısı olurPazartesiye randevu aldım pazartesi gidicem eğer kimyasal gebelikse zaten sonlanır bu hafta eğer sağlıklıysa pazartesi her türlü doktora gidicem yani inşallah hayılısı olur
İnşallah canım hep hayırlısını diledim halada diliyorum herşey gönlümüzce olsun inşallahİnşallah hayırlısı olurmoralini bozmamaya çalış yine de
Amin, hepimizinİnşallah canım hep hayırlısını diledim halada diliyorum herşey gönlümüzce olsun inşallah
Naptın kan testi verdin mi tekrarAmin, hepimizin
Evet verdim, 149 geldi , doktorum iyi olduğunu söyledi çok şükürNaptın kan testi verdin mi tekrar
Yok canim yapamadim ki ya koydeyim suan ilceye.gidip test alamadim yarin ilk isim esimi gondercemNaptın test yaptınmi
Hadi insllah güzel haberler. Adet belirtisi felan yokmu. Suphelenmiyonmi biseylerdenYok canim yapamadim ki ya koydeyim suan ilceye.gidip test alamadim yarin ilk isim esimi gondercem
Yaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağını almayıda nasip eder inşallahEvet verdim, 149 geldi , doktorum iyi olduğunu söyledi çok şükür
Valla canim hic bi belirti yok adete sair ama 1 haftadir mide bulantim var mide eksimem varHadi insllah güzel haberler. Adet belirtisi felan yokmu. Suphelenmiyonmi biseylerden
Yaa herkese nasip olur inşallahYaaa çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağını almayıda nasip eder inşallah
He hadi insllah. :)) Benimde yarın adet günüm bakalım insllah olmam. Bu soğan kürü gecikme yapmasa yada mantardan dolayı gecikme olmasa kesinlikle yarın olmam lazım adet dongum hiç şaşmaz yani kurulu alarm gbi mübarek:)Valla canim hic bi belirti yok adete sair ama 1 haftadir mide bulantim var mide eksimem var
Hayurlisi canim insallah vardir sende de hayirli haberler veririz insallah❤He hadi insllah. :)) Benimde yarın adet günüm bakalım insllah olmam. Bu soğan kürü gecikme yapmasa yada mantardan dolayı gecikme olmasa kesinlikle yarın olmam lazım adet dongum hiç şaşmaz yani kurulu alarm gbi mübarek:)
Canım ne yaptın bugün adet günüm olmadım. Bende sabırsız bı şekilde kan vermeye gittim ama malesf sonuc <2 yazıyor. Yani negatifHayurlisi canim insallah vardir sende de hayirli haberler veririz insallah❤
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet verdim, 149 geldi , doktorum iyi olduğunu söyledi çok şükür
Yok canim benim 4 gun gecti olmadim iste hala.test de yapamadim sabirsizlaniyorum bilmiyorum nolcakCanım ne yaptın bugün adet günüm olmadım. Bende sabırsız bı şekilde kan vermeye gittim ama malesf sonuc <2 yazıyor. Yani negatif
İyi dayaniyon vala. Benden güzel haber alamadık insllah senden alırız. Başka çocuğun varmıYok canim benim 4 gun gecti olmadim iste hala.test de yapamadim sabirsizlaniyorum bilmiyorum nolcak
Yok canim henuz 1 bucuk yillik evliyimİyi dayaniyon vala. Benden güzel haber alamadık insllah senden alırız. Başka çocuğun varmı
Yok canim henuz 1 bucuk yillik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?