Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben test yaptırdım sonucum 18den 20ye yükselmiş sadece kimyasal mı olcak bilmiyorum 3 ay öncede yaşamıştım ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Hakkımızda hayırlısı, doktora danisacak mısın ya da tekrar baktircak misin ?

Hakkımızda hayırlısı, doktora danisacak mısın ya da tekrar baktircak misin ?
Pazartesiye randevu aldım pazartesi gidicem eğer kimyasal gebelikse zaten sonlanır bu hafta eğer sağlıklıysa pazartesi her türlü doktora gidicem yani inşallah hayılısı olur

Pazartesiye randevu aldım pazartesi gidicem eğer kimyasal gebelikse zaten sonlanır bu hafta eğer sağlıklıysa pazartesi her türlü doktora gidicem yani inşallah hayılısı olur
İnşallah hayırlısı olur moralini bozmamaya çalış yine de

Valla canim hic bi belirti yok adete sair ama 1 haftadir mide bulantim var mide eksimem var
He hadi insllah. :)) Benimde yarın adet günüm bakalım insllah olmam. Bu soğan kürü gecikme yapmasa yada mantardan dolayı gecikme olmasa kesinlikle yarın olmam lazım adet dongum hiç şaşmaz yani kurulu alarm gbi mübarek:)

Hayurlisi canim insallah vardir sende de hayirli haberler veririz insallah❤

Evet verdim, 149 geldi , doktorum iyi olduğunu söyledi çok şükür
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Dongun ne zaman di
Yumutlama tarihini biliyomusjn cnm çok merak ediyorum

Canım ne yaptın bugün adet günüm olmadım. Bende sabırsız bı şekilde kan vermeye gittim ama malesf sonuc <2 yazıyor. Yani negatif
Yok canim benim 4 gun gecti olmadim iste hala.test de yapamadim sabirsizlaniyorum bilmiyorum nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…