- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Beyaz parçalar varsa mantar belirtisiNasıl vajina kaşıntı . Beyaz portucuklar var . Normlalde böyle olmaz bu ay bebek için çalışma çok yaptık ondanmi acaba diyorum
Ay hadi insllah belirtidir ikimzde güzel haberi alırız inşallah.Olabilir canim benimde iki uc gundur kasintim var hamileligin ilk gunlerinde olabilir mi diye dusjndum.
Bence yapın varsa var yoksa yok malesef gecikme varmış en azından bu iyiye işaretBenim bat 25 iydi 2 gun gecti midem cok eksime.yapiyor bulaniyor en kotu kokuyu aliyorum
Adet olacak gibi hic hissetmiyorum cunku hic bir belirti yok bilmjyorum ne olacak test yapmaya korkuyorum..
Evet var. Malesf. Bakalım bunuda belirti olark sayiyorm bakalımBeyaz parçalar varsa mantar belirtisi
Yok yapmadim korkuyorumAy hadi insllah belirtidir ikimzde güzel haberi alırız inşallah.
Test yapmadinmi 2 gün geçmiş
Insallah vardir 1 senedir deniyoruz ama yorulduk psikolojik olarak rabbim hepimize nasip eder insallahhBence yapın varsa var yoksa yok malesef gecikme varmış en azından bu iyiye işaret
Yap yap bekleme ben olsam 100 tane yapmıştım şimdi. Varsa var yoksa adet i bekler okdar kafamda kurmam yaniYok yapmadim korkuyorum
. Aminn insallah canim❤
Kendimi sende görebiliyorumEvet var. Malesf. Bakalım bunuda belirti olark sayiyorm bakalım
Bende yok sadece kasinti var.Evet var. Malesf. Bakalım bunuda belirti olark sayiyorm bakalım
Benim 2 seneyi geçti . Amin inşallahInsallah vardir 1 senedir deniyoruz ama yorulduk psikolojik olarak rabbim hepimize nasip eder insallahh❤
Adet olursam giderim. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım . Yani o temzlemsi lazım degilmi bende tersi oldu ozaman anlamdim.Kendimi sende görebiliyorummutlaka bunun icin doktara git
Travazol vermişti bana doktor bazen Kaşıntı başladığı gibi sürüyorum hemen kesiyorBende yok sadece kasinti var.
Bu ay pek dusunmemeye ve stres yapmamaya gayret gosterdim ama bakalim hayirlisi olsjn esimle ayri yerdeyiz suan dedim test al diye bakalimYap yap bekleme ben olsam 100 tane yapmıştım şimdi. Varsa var yoksa adet i bekler okdar kafamda kurmam yani
Soğan kürü herkese iyi gelmez bende o yüzden yapmadım kas yapayım derken göz çıkartmamak icinAdet olursam giderim. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım . Yani o temzlemsi lazım degilmi bende tersi oldu ozaman anlamdim.
İlk gebeliğim sogan ondan sonra incir ve havuc kürü yaparak hamile kaldım. Ddim gene şansımı denim bu sefer böyle oldu. DHA adetim yarın bakalım belrtiler az vardı da belirti çok gitti yani azaldı adet belirtileri . Umut var yani hala :)Soğan kürü herkese iyi gelmez bende o yüzden yapmadım kas yapayım derken göz çıkartmamak icin
Ay hadi İnşallah guzel haberler alırsınız bizede haber verin insllah vardırBu ay pek dusunmemeye ve stres yapmamaya gayret gosterdim ama bakalim hayirlisi olsjn esimle ayri yerdeyiz suan dedim test al diye bakalim
Kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yokİlk gebeliğim sogan ondan sonra incir ve havuc kürü yaparak hamile kaldım. Ddim gene şansımı denim bu sefer böyle oldu. DHA adetim yarın bakalım belrtiler az vardı da belirti çok gitti yani azaldı adet belirtileri . Umut var yani hala :)
He vala aynn öyle stres te çok yaptım gece 3 kere kadar bu kadınlar kulübü nde arama yapiyorum sigara üstüne sigara. Olcagi varsada olmaz bence.Kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yok
Sigarayı bırakmaya çalışsanHe vala aynn öyle stres te çok yaptım gece 3 kere kadar bu kadınlar kulübü nde arama yapiyorum sigara üstüne sigara. Olcagi varsada olmaz bence.
E gelse bırak böyle stresli dönemde :)Sigarayı bırakmaya çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?