Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 25 iydi 2 gun gecti midem cok eksime.yapiyor bulaniyor en kotu kokuyu aliyorum
Adet olacak gibi hic hissetmiyorum cunku hic bir belirti yok bilmjyorum ne olacak test yapmaya korkuyorum..
Bence yapın varsa var yoksa yok malesef gecikme varmış en azından bu iyiye işaret

Yap yap bekleme ben olsam 100 tane yapmıştım şimdi. Varsa var yoksa adet i bekler okdar kafamda kurmam yani
Bu ay pek dusunmemeye ve stres yapmamaya gayret gosterdim ama bakalim hayirlisi olsjn esimle ayri yerdeyiz suan dedim test al diye bakalim

Soğan kürü herkese iyi gelmez bende o yüzden yapmadım kas yapayım derken göz çıkartmamak icin
İlk gebeliğim sogan ondan sonra incir ve havuc kürü yaparak hamile kaldım. Ddim gene şansımı denim bu sefer böyle oldu. DHA adetim yarın bakalım belrtiler az vardı da belirti çok gitti yani azaldı adet belirtileri . Umut var yani hala :)

Kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmek yok

Sigarayı bırakmaya çalışsan
E gelse bırak böyle stresli dönemde :)
4 gebelik geçirdim hepsi nde içiyordum ama hamile kalınca ilk ayda tiksiniyor bırakıyorum
Bakalım şimdilik iciyorm vala napim.
4 gebelikten sadece bı oğluşum var ama öbürleri hep karnimda öldü. Bu iki senedir tık yok gebe kalamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…